Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (156)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Moni la Marco daca nu-i convine ceva sau il iau de undeva, etc. se pune in fund si plange. Moooorr cand il vad.
Aseara i-a dat Clau peste manuta si pe urma i-a dat sa pape. ce crezi ca a facut? a lovit lingura. Bai ce s-a enervat barbatu-miu'....
Bee zici tu bine ce zici.... ROR-ul asta nu e obligatoriu? eu pe ala de la 7/9 luni n-am vrut sa-l fac.
Ai fost la ginecolog?
Anasebe eu zic asa:
spiridusi de ianuarie-februarie 2006- DC
sau ceva asemanator.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Bee, ma bucur asa de mult!, felicitari! o sarcina usoara si un bebe sanatos. Stiu ca v-ati dorit asa de mult.

spuneti-mi si mie va rog inca odata adresa de la contul comun. Ori nu mai stiu eu ID sau ati schimbat iar parola????.....sa va pun ceva fain sai va mai distrati.......sa uitati de suparari

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Giova-mersi de ganduri si eu sper sa vad o imbunatatzire.
Ana- eu zic la semnatura ceva de genul- un grup de prieteni care te iubesc!O sa mai scriu de acasa sper, ca acum treb sa plec de la job sa o iau pe emma si medicamentul, ca aici se anuntza zapada 15 cm la noapte si miine mai multa.
O seara buna!

Denisa
Denisa 19 w si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Bai fetele, sa mor nu alta. Am vazut la stirile din seara asta cum trata o bona copilasul de care ar fi trebuit sa aiba grija, il trintea in tarc, arunca cu jucarii in el si cica dupa ce-l punea in tarc 3 ore nu se mai uita la el. Mi s-a rupt inima de mila copilului, mai, cind am vazut . Daca eu am simtit asa, nu pot decit sa-mi imaginez ce-a fost in sufletul parintilor cind au vazut caseta. Eu pe astea le-as impusca !!

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

desprecopii.com - spiridusii de ian feb 2006
Asa merge?

ca dropul nu merge

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Irinutzooooo cu ce chef mai pleaca Anasebe maine - poimaine la muncaaaaa?

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Irinoooooooooo Te baaaaaaaaaaaat. Nu ma zi soro, ca eu poimaine ma introc la serviciu si-mi las copilul cu bona.

ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi

Mergi la inceput

Sabina n-a mai facut febra astazi , dar nici nasucul nu-i curge , , nici de tusit nu. Miine ajungem oricum la pediatra sa vedem daca mai are rosu in gitut.

Sabina e smechera tare de vreo citeva zile. Toata ziua vrea sa se dea jos de pe pat (azi a facut si un cucui micut in frunte ) . Eu n-o las mereu pt. ca mi-e greu sa umblu dupa fundul ei sa nu cumva sa cada. Si ce credeti ca face ? Arunca o jucarie jos si dupa aia imi arata ca e jos si se coboara dupa ea. Asa gaseste ea motiv sa se coboare din pat. Mi-e asa de draga cind o vad cum merge tinindu-se de marginea patului, imi vine s-o maninc. Si mai ales cum se bucura si ride cind se vede jos din pat.

poze Sabina

Mergi la inceput

Anooooo , pune si tu o camera de supraveghere !!!! Lasa mai ca doar nu toate is asa.

poze Sabina

Mergi la inceput

Eu plec sa adorm strumfita ca vad ca nu vrea cu tati. Si ma bag si eu la somn.

Pupici si noapte buna !!!

poze Sabina

Mergi la inceput