Inseminare (9)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brunetaeta spune:

Va pup si eu si imi pare rau ca nu am citit vesti bune
Succes in continuare tuturor fetelor care au facut IA si nu numai.
Nu v-am uitat, insa muncesc de zor si desi am terminat sesiunea, nu prea mai am timp liber deloc. Si eu astept uratii, insa sper sa nu intarzie ptr. ca trebuie sa incep tratamentul de stimulare din ziua 2. Nu mai stiu cine intreba de Oestrogel? Luna viitoare o sa-l folosesc si eu ptr. endometru, insa nu stiu cum va fi si ma indoiesc ca va creste prea mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

DIA, iarta-ma iubita, dar te-am sarit fara sa vreau. Imi pare tare rau ca esti z1. Lasa ca reusim noi cumva.
DONATINO, daca accepti parerea unui "neavizat in materie", ciclul asta al tau care vine si trece si nu mai curge deloc de la o zi la alta imi seamana a sarcina. Daca am dreptate, ma mui mosica bebelului? Macar mosica virtuala.
MYCHY, AUREL CRIS, ce m-as indrepta si eu spre FIV daca as avea bani. Acum depind de rezultatul de la laparoscopie. Daca pe dinauntru sunt chiar asa de "terminata" si alta sansa la bb nu am decat la FIV probabil ca o sa mai facem un credit la banca sau gasim alta cale. Pana atunci vreau sa ma detasez de toata nebunia asta si sa imi incarc bateriile.
MYCHY, da-mi te rog voie sa mai cred ca la tine e de bine luna asta. Si daca am dreptate e valabila treaba pe care i-am spus-o lui Donatino.
CORINUK, hai ca tu esti la rand. Sper sa ai vesti bune.
Pupici tuturor si succes

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Ma bucur Catty ca ai revenit in forta pe forum.Ne linistim pana una alta si din aprilie incepe alta batalie cu acelasi tel, nu-i asa?
La mine in seara asta s-au anuntat uratii.Asa ca la mine incepe pauza....
Corinuk, ai mai ramas tu pe baricade asa ca te rog , da-ne o veste buna.
Micky, Danotino va pupacesc .
Brunetaeta , oestrogel cred ca e estrogen care impreuna cu utrogestan ajuata la formarea endometrului.

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Buna seara dragele mele m-ati lasa cu gura cascata cu vestile voastre,chiar nu stiu ce sa mai zic zau.Eu astazi am luat o parte din rezultatele la analize si par ok,oare de ce naiba nu reusim mai fetelor???Luni am sa merg la Cocei cu ele ca oricum ma duc la monitorizare, cu toate ca nu stiu de ce mai cheltui bani pe IA.Saptamina viitoare iau si partea a doua de rezultate si daca ies bine trec la FIV ca altfel nu se poaate.
Fetelor nu stiu cum va simtiti voi dar pe mine nereusitele astea mai rau ma indirjesc,trebuie sa reusim,eu una nu ma las frate.Uneori simt ca nu mai pot,ma satur sa numar zilele in fiecare luna,sa cheltui bani pe doctori,analize s.a.In loc sa ma relaxez si eu din 2003 umblu prin spitale.Am fost ieri la cosmetica si tipa de acolo povestea ca o prietena de a ei se desparte de sot din cauza ficei sale caci este la virsta adolescentei si nu se mai impaca cu ea.Stateam si ma gindeam oare chiar asa sa ajungi,la cit ne chinuim noi............viata este asa de ciudata nu.Scuzati-ma daca v-am plictisit cred ca am picat si eu intr-o pasa proasta.
Va pup cu mare drag pe toate,nu stiu ce m-as face fara voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Aurel-cris,cum sa ne plictisesti?Pai nu de asta suntem toate aici sa ne spunem fiecare oful?Pai daca noi nu ne intelegem una pe alta cine ne mai intelege? Sper sa-ti revii din starea asta si pe baricade din nou.
Am vazut ca totusi mai sunt rezultate pe forum Roxali si Kriss au reusit sa ramana insarcinate asa ca si la noi mai exista sperante.
Nu ne lasam , nu-i asa fetelor?
pentru toate luptatoarele de aici.

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Ali stau prost cu timpul de sesiunea,spune-mi si mie fetele au reusit cu IA???Asa imi revin si eu daca este natural, acolo sigur sansele sunt mult mai mari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_dida spune:

Buna seara fetelor!
Micky eu am facut IA in Z14 a CM in Z28 mi-au venit uratii.Urmeaza o luna plina de speranta o sa fac a doua IA.Micky si Danotino tare m-as bucura sa nu vina uratii la voi,va tin pumnii.
Catty,Ali,Aurel,Brunetaeta,Corinuk,Lara
sa ne ajute DD la toate sa fim cat mai repede ca sa scapam de aceasta crunta asteptare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

catty, pai bineanteles ca te pun mosica, numai sa fie bebe!
de fapt nu mi-a curs deloc pe tampon, doar pe hartie la pipi am vazut petele. si nu la fiecare pipi. nu curge nimic, dar cam am diverse intepaturi si dureri, o jena permanenta in burtica care nu ma lasa sa ma gandesc la ceva bun. sanii tot la fel de umflati... nu stiu daca ar trebui sa sper...mi-e teama sa ma gandesc la bebe.oricum va multumesc ca va ganditi la mine.
micky, sa nu mai vina uratii aia macar la tine. si tu corinuk, sa nu ne intristezi de martisor , da?
bubulina stiu ca ma citesti, am intrat tarziu la calculator. nu stiu ce sa-ti raspund, mi-e frica sa sper.
aurel, ne rugam sa fie bine si sa nu mai ajungi la FIV.
va pup pe toate, chiar daca uneori mai uit pe cineva, fara intentie. ma gandesc cu drag la voi in fiecare zi.

danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

Danotino si eu cred ca e bebe. Poate da DD si spargi gheata, ca sa mai ridici moralul pe aici. Daca sinii continua sa te doara, eu zic ca-i de bine. Si mai cred ca daca azi nu-ti vine, gata, ai scapat pentru vreo 9 luni.
Brunetaetaoestrogelul e un gel care contine estradiol, se aplica pe burtica de cind termini stimularea pina in ziua 11-12. Daca te stimuleaza cu clomifen, sa nu te dai cu oestrogel in acelasi timp cu stimularea, pt ca se bat cap in cap. Clomifenul inhiba estradiolul, de asta cresc foliculii dar scade endometrul. Dupa pregnyl in nici un caz sa nu fol. oestrogel, doar utrogestan sau duphaston, ca si progesteronul si estradiolul se bat cap in cap. Francezii si spaniolii recomanda oestrogel din zilele 8-12.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

buna dimineata fetelor!
nu stiu daca sunt vesti bune sau rele, dar nu mi-a mai curs nimic,
nici pete pe hartie nu am mai avut. sanii sunt tot umflati, dar parca nu asa de tare iar burta tot ma doare. nu am mai patit asta
niciodata... test nu am avut curaj sa fac, pentru ca senzatia este ca ma napadesc in fiecare clipa uratii. daca pana dupa-amiaza cand ajung acasa nu-mi curge nimic o sa fac un test. daca e negativ sigur e o dereglare...dar de la ce? nu am luat nimic, decat acid folic si no-spa uneori.
va pup.
micky? zi-ne ceva.
catty, inteleg ce ai simtit cu incertitudinea in ceafa...
corinuk ce simptome ai?
brunetico te pup.
nucutza, sa te auda Dumnezeu.
va pup pe toate.

danotino

Mergi la inceput