Inseminare (9)
Raspunsuri - Pagina 15
Micky2007 spune:
Buna fetelor, am ajuns mai tarziu la servici, am cautat masinuta pentru finutul meu si nu am gasit. Mie inca nu mi-au venit uratii. Ma bucur danotino ca nici la tine nu au venit, poate numai vin 9 luni, ce bine ar fi...
Va pup pe toate.
Micky
marryan spune:
buna ziua fetelor, am fost azi la dr si am inceput monitorizarile pu IA care urmez sa o fac luni la 9 dimineata, a zis ca am un folicul dominant de 19 mm si endom de 6 mm nustiu daca e bine el imi spune ca e foarte bine si sa ma consider deja ca am reusit cu IA!!!
mia ramas doar sa ma rog mai mult si sa sper!!!
va doresc un we cit mai fericit si cu II liniute,
Micky eu stiu ca inca nu tia venit uritii este semn bun!!!
repeta testul simbata sau duminica si sa ne dai vestea cea mare, o sa ma rog la DD sa te faca fericita testul pe care il urmezi sa l repeti!la toate fetele!!!
marryan
danotino spune:
buna fetelor!
micky, cred ca realizezi ce simt, nu? durerile si senzatia ca-mi vin uratii nu ma lasa...mi-e o fricaaaaaaa
are dreptate marryan, daca nu ti-a venit esti pe calea cea buna, hai sa facem un test maine, ok? hai ca ne vedem la usa la cezara cu burtile :))
Doamneeee nici nu-mi vine sa visez...dar speranta ca e bebe nu ma lasa sa nu ma gandesc la asta si sa visez.
va pup pe toate, tineti-mi pumnii, aaaasi pt maine la examen.
danotino
Micky2007 spune:
marryan si danotino eu cred ca nu este bebe ca am facut IA in Z11 deci acum sunt in Z27, mai am o zi pana cand ar trebui sa imi vina uratii.
marryan iti urez multa bafta luni la IA, foliculii sunt destul de buni si pana luni mai cresc. Daca totul este in regula ar trebui sa iasa.
danotino iti tin pumnii, stiu exact ce simti. Vreau sa iti spun ca am un sentiment asa de aiurea, nu imi pasa daca imi vin sau nu uratii, nu stiu de ce.
Multa bafta maine la examen.
Catty, ali, aurel_cris, brunetaeta, goldi, bebekom, copilutzu, sper sa nu fi sarit pe cineva.
Micky
copilutzu spune:
Fetele..va pup pe toooteee!!
Micky sar'naaa mult inca o data!!! Ptr. listutza!!
Sa-ti ajute Dumnezeu!!Puiutz sa fie!!!
aurel_cris dr. Cocei a propus sa faci FIV sau ai cerut tu?? Ma bate gandul sa nu mai pierd timpul cu inseminarile si sa ii spun d-nei dr. Cocei ca vreau FIV . Nu stiu ce sa fac?!?!? Imi poti da un sfat???
marryan tin pumnishorii stransi!!
nucutza pup surioara!!!
Michy, danotino Aurel_Cris,Marrina ,Brunetzica,bebekom, ali, Nucutz Va pup !!! Scuze daca am omis pe cineva!!! Nu din rautate-> -iciei
V A
copilutz'-> Mama diminutivelor
danotino spune:
micky, pai n-a fost vorba ca numaram 14 zile de la IA?
atunci nici la mine nu e ziua 28... ma faci sa intru la idei. eu azi
sunt in ziua 15 de la IA.
am sunat la dacia si mi-a zis ani sa fac un test, i-am zis de pete si a cata zi de la IA sunt. m-a chemat luni daca iese testul de urina pozitiv sa fac un betahcg.
oricum nu ma arunc prea tare ...mi-e frica sa sper.
micky, eu zic ca ar trebui si la tine sa fie bebe pentru ca daca ai ovulat in ziua 11 sau 12 si nu era trebuia sa-ti vina pana acum.
multumesc pentru pumnii stransi tuturor.
danotino
marryan spune:
Micky nu i adevarat daca ai ovulat in Z11 CM ar fi trebuit sa ti vina in ziua 25-26 deoarece daca nu se prinde exact dupa 14 zile se declanseaza menstra. NU DISPERA!!! FII PUTERNICA!!!Eu cred ca esti insarcinata, si as fi tare fericita sa imi spui miine cinde vei repeta testul sa dea DD sa nu iti mai vina rushii!!!
Acum eu am intrebari vizavi de IA ce tre sa fac eu inainte adica dr meu mia zis ca no sex until Monday!!! nustiu daca e bine sau nu!acum ramine de vazut cu sotul el a zis ca e ok dar eu nu pot sa astept asa fara?
tre sa beau ceva ca dr mia zis nu, dar din experienta voastra ce ati facut?
dupa interventie ce ati facut ati stat 30 minute culcata v-ati pus tampon ca sa nu iasa lichidul?
v-ati invoit de la servici? ati stat acasa culcata in ziua aia, sau poti merge si la servici?
multumesc! pup toate fetele!!!
marryan
marryan spune:
danotino nu dispera scumpa ca sint sigura ca este si la tine bbika.
ai dreptate cu Zilele de ovula si eu stiu asa teorie si e corecta cel putin la mine asa functioneaza!!1
HAi ca se incept vestile bune!!SA dea DD si la tine miine un test cu II liniute!!!
copilutzu iti multumesc pu incurajare, am emotii dr mia zis ca la mine e cauza cervixului de permite sa treaca mai departe sotului, dar o rezilvam pe asta acum si la al doilea nu o sa fie nevoie de IA ca o sa vina singuri!
pupla fetele minunate de aici, si sa dea DD sa ne vedem cit mai repede te!!!
marryan
Micky2007 spune:
marryan este perfect adevarat sa nu ai contact sexual cu patru zile inainte (crede-ma eu le-am incercat pe toate) ca sa iasa sperma mai buna. Am avut odata contact sexual cu o zi inainte si a iesit un dezastru. Este cel mai bine sa iti iei liber de la servici si sa stai linistita culcata in pat. Nu trebuie sa iti pui nici un tampon ca de obicei nu curge nimic. La mine asa a fost. Si in masina cand pleci dupa IA sa stai intinsa pe bancheta din spate. Pupici si iti doresc sa fie o reusita.
Micky