Inseminare (9)
Raspunsuri - Pagina 11
corinuk spune:
marryan o sa trecempeste asta!Sunt sigura...DD isi va indrepta privirea si catre noi....si atunci vom avea o gramda de II,II,II.....
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos
marryan spune:
corinuk sa dea DD si ne bucuram si noi de aceasta perioada de mi sa mai ridicat un pik moralulla toate fetele
"Va veni si timpul nostru"
marryan
catty spune:
Fac eu ce fac dar fara voi nu pot sta. Nu imi place atitudinea asta a voastra negativista din ultimele zile. Ce aveti fetelor? E sfarsitul lumii si eu nu stiu? Haideti iesiti o data din butoi ca daca nu vin la fiecare in parte si va scutur nitelus sa va reveniti. Daca eu nu imi pun streangul de gat dupa ultimele evenimente si lupt asa cum pot,desi mji-e f greu, nici voi nu aveti voie sa va pierdeti speranta.
Haideti sa le incurajam pe fetele care zilele acestea asteapta marele final si sa speram ca va fi bine pt toata lumea.
MYCHY te rog sa ma treci cu IA nr 2 nereusita. Nu imi plac semnele de intrebare din dreptul meu. Poate maine o sa iti aduci aminte ca ai de facut un test. Nu zic nu, visele cu America sunt super, dar chiar asa sa ne tii in suspans.
ALI fruntea sus iubita. Pana nu vine invazia o speranta exista. Vorba ta, "suntem rodate".
DONATINO, CORINUK haideti ca voi urmati cu vesti bune.
Pupici tuturor si succes
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
Micky2007 spune:
Catty ai vazut ca nicaieri nu este mai bine ca la noi? Eu te-am pupat in tot acest timp si nu am uitat de tine.
Pupici
Micky
aurel_cris spune:
Catty bine ai revenit la noi,bravo ma bucur cum gindesti,va veni si ziua noastra sunt sigura
Micky cum ai putut uita iubita de test???Hai sparge gheata,please.........
Donatino mercihai iti tin pumni,vino cu II
Corinuk,Ali,Marryan
bebekom spune:
Ali, imi pare foarte rau pentru rezultatul testului. Acum cateva zile am trecut si eu prin asa ceva si am simtit ca pica cerul pe mine. Dar sunt sigura ca vei gasi forta sa mergi mai departe. Intr-o zi vei avea tau si te vei bucura tot restul vietii de el.
Hai mai, Micky, ce ne faci?! e posibil sa uiti asa ceva? eu mi-am pus testul pe chiuveta ca sa nu uit; fa si tu la fel pentru ca avem cu adevarat nevoie de vesti bune.
Danotino, iti tin pumnii, sa fie II.
marryan, cat de cunoscute imi par trairile tale! E nedrept ceea ce ni se intampla, dar trebuie sa luptam ca sa ne implinim visul. Vei vedea ca va veni si ziua in care vei fi . E pe aproape s-apoi, daca sunteti sanatosi, nu vad de ce sa nu reuseasca prima IA.
corinuk,si pe tine te astept cu doua II. Daca imi amintesc eu, esti tanara, sanatoasa,prin uramare vei avea la activ si o IA REUSITA. Ai sa vezi...
Aurel_cris, bafta la examene! Ma ai multe? Trebuie sa te relaxezi pt ultima IA, care va si reusi. O faci, da?
goldi, elfo, catty,
Catty, ma bucur ca ai revenit. Asta demonstreaza ca nu ai renuntat. Multa bafta!
danotino spune:
buna seara
in primul rand trebuie s-o primesc pe catty cum se cuvine
micky, cum adica sa uiti sa faci testul? hmmm, daca nu ti-a venit, nici ca-ti mai vine. abia astept
corinuka, la fel si pentru tine. vezi tu sa nu uiti sa faci testul.
ali
bebekom multumesc ca te gandesti la mine, de fapt la toate.
maryann asa te vreau optimista, ca mai devreme ma intreceai la tristete.
de mine ce sa zic...invat, azi avusei si o migrena, de fapt o mai am inca...prevesteste venirea uratilor. vad ca inca nu m-am umplut de cosuri, deci mai trag sperante. in rest sanii tot umflati si atat. dureri nu prea, doar duminica am avut ... sant in faza de agonie si extaz, ma gandesc cum ar fi sa fiu , apoi ma gandesc ce ma fac daca vin iar uratii...sunt distrusa ce mai, si pe deasupra mai sunt si in sesiune. nu prea ma streseaza...dar e o grija in plus.
va pup pe toate fara nicio exceptie.
danotino
Micky2007 spune:
danotino, bebekom si aurel_cris nici mie nu imi vine sa cred ca am uitat, dar poate a fost mai bine, nu mi-am stricat ziua de azi. In celelalte luni imi faceam test inca din Z12 dupa IA. Acum m-a inebunit visul ala, parca nu as mai fi fost niciodata in strainatate. Se mai intampla.
danotino vezi ca tu urmezi dupa mine, tinem pumnii stransi stransi. Spor la invatat. Mai ai multe examene?
Va pup pe toate si va dau si o .
Micky
ali spune:
Hai fetelor cu testul.Asteptam vesti bune.Macar voi, sa ne dati putin curaj sa mai putem continua.
ali
marryan spune:
neata dragutele mele o pentru toate in acesta zi cu soare de februarie
ali, bebekom, catty, corinuk, micky2007 va multumesc de sustinere, DA O SA SE PRIMEASCA SI LA NOI LA TOATE CA NU ARE INCOTRO NU?!
sunt sigura ca micky ne va bucura azi cu II liniute?
hai Micky unde esti?
am ascultat ieri niste versuri minunate si am inteles ca DD ne poarta pe noi in brate atunci cind cadem si merge in pas cu noi atunci cind ne simtim tari. Da ma rog zi si noapte la EL e sfint si ceea ce noua nu ne sta in putere, are el putere sa ne ajute, si ceea ce este pentru noi imposibil de facut, pentru el este posibil, sa cerem cu mai mare dorinta si vom obtina cu siguranta!
marryan