Inseminare (9)
Raspunsuri - Pagina 10
danotino spune:
buna seara!
am luat si eu o mica pauza de la invatat.
cu moralu' stau prost, e sa zic. as vrea sa fiu mai pozitiva
in gandire, dar nu ma lasa simptomele astea.
micky, maine tin pumnii stransi de tot. sa fie pozitiv testul, da?
bebekom, o iei de la capat luna asta si sigur vei reusi.
goldi ce sa zic? cam lunga faza...
liana te pup, multumim pentru sustinere.
aurel, bafta la o noua monitorizare si la analize. poate reusesti fara FIV.
ali, maine DD poate te va ajuta si o sa ai o veste buna.
eu pana joi...mai am, sper sa nu vina pana atuci uratii si sa va fac o surpriza joi. e si ziua sorei mele...poate ii fac cadou testul meu cu II.
va pup si va doresc o noapte frumoasa.
danotino
ali spune:
Buna dimineata fetelor. Dupa cum ma asteptam testul are doar o liniuta.Asta e viata. S-a mai dus o luna de asteptari si va trebui sa ma impact cu ideea. Astept de la Catty, Micky de la Danotino vesti mai bune.Va pup pe toate si mult succes.
ali
Micky2007 spune:
Buna dimineata
Offf mai ali stiai tu ce stiai. Dar sa vedem intai rusii apoi stii tu o noua luna de sperante si un nou inceput.
danotino dupa ce ca ai de invatat mai ai si un alt spres. Dar abia astept sa vad rezultatul.
Haindeti mai fetelor ca iar ma demoralizez, nici o reusita macar?
elflo
aurel_cris cum sa nu fiu negativista, nu vezi ca nu reusim nici una? De ce as face eu o exceptie? Cred ca am sa te urmez la FIV. Numai vreau sa astept. Sa imi spui si mie ce dosar se face si cand trebuie sa incep sa il pregatesc.
Va pup pe toate fara exceptie.
Eu azi am vrut sa fac testul, am fost la baie si am uitat sa il fac. Cauza? Inainte sa ma trezesc am visat ca am fost in America si era atat de frumos, incat nu am vrut sa ma trezesc. Asta este, il fac maine. Nu am vrut sa imi stric ziua si sa iasa numai o liniuta.
Micky
marryan spune:
Neata fetelor, am citit noutatea lui Ali, dpret sa spun ma ingrozesc de rezultate negative DE CE OARE!!! imi pare sincer rau Ali, fii tare, capul sus, si cu DD inainte vom izbuti si noi odata si o data!
Micky poate e mai bine asa, uita pe o perioada si o sa vezi ca o sa vii cu rezultat pozitiv pina la sfirsit de saptamina, sa dea DD!
eu nu mai sper acum tot citind ce scrieti voi, nu mai am speranta ca voi reusi, desi parca o parte din mine nu vrea sa gindeasca asa. Mii frica de rezultate negative, chiar daca inca nu am inceput sa fac monitorizare, vineri e prima si poate simbata o sa facem IA este prima in viata mea, nu am crezut niciodata ca va fi atit de greu sa concepem un copil cu toate ca probleme nu sunt, refuz sa gindesc asa!! desi am traiti atitea luni de disperarea, frustrare si deznadejde!
merg la biserica ma rog si parca nu mai simt atitea credinta pe care o aveam acum ceva timp in urma. Mii greu sa mai gindesc cum va fi mai tirziu viata fara un copil desi am hotarit cu sotul ca vom face tot posibilul si imposibilul pu al avea!
scuzati ma daca am scris prea mult si mam descarcat, dar uneori cind vorbesti cu cineva chiar daca nu cunosti si e la departare!!
va pe toate si va doresc o zi cit mia buna!!
marryan
corinuk spune:
marryaniubita si eu am simtit aceleasi lucruri pe care le simti si tu!Asa ca am ajuns la IA ptr ca noi ne-am hotarat sa ne incercam toate sansele!Hai fii tare ,capul sus si cu DD inainte!Am avut o perioada cand ma indoiam sa mai cred in DD ptr ca mi-se parea nedrept dar cineva mi-a deschis ochii si mi-a redat credinta!
Micky2007 ce faci?ne mai tii mult pe jar?
hai vrem II sa vii cu vesti bune
bebekom,liana,ali,danotino,goldi
Aurel_cris eu sper sa termini repede cu analizele si sa faci FIV-ul cat mai repejor!tinem pumnii
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos
Micky2007 spune:
marryan incearca sa nu mai gandesti negativ si nu te mai lua dupa noi. Probabil ca noi avem mai multe probleme si daca tu nu ai nimic ai sa reusesti din prima. Asa am citit si eu ca tine la prima mea IA si ma gandeam Doamne voi ajunge si eu la 11 IA-uri? Prima IA am facut-o stiind ca am endometrioza tot cu gandul ca imi va iesi din prima. Dar nu a fost asa. M-am operat si de atunci incerc luna de luna, dar pana se reface mai este. Dar eu ma las pana nu imi vad visul implinit, chiar daca mai plang uneori sau sunt suparata pe viata asta si pe testele alea cu o singura liniuta.
Eu iti doresc din suflet sa iti iasa din prima.
corinuk am uitat sa fac testul , nici mie nu imi vine sa cred ca am uitat....cu visul acela frumos....... Acum nu il am la mine si daca nu uit iar, il voi face maine. Tu cum te simti? Mai ai putin si tu.
Micky
marryan spune:
CE ma s face eu fara incurajarea voastra, eu mereu
pling si atunci cind vad o femeie insarcinata, si atunci cind vad un cipilas mic si atunci cind anunta cineva ca a reusit, si mie imi pling de mila asa sunt eu o fire foarte sensibila nu pot sa fiu ma tare, desi incerc sa fac dar nu imi reuseste niciodata!
corinukMicky si la toate fetele curajoase, ca eu mai am mult ca sa ajung curajul din urma!
Vreau sa ne ajute DD acum pe toate sa reusim sa ne bucuram si noi de aceasta perioada frumoasa si de viata de familie cu sot si copilas!
Poate ne va auzi de data asta DD pe toate! Re rog DD!!!
marryan
corinuk spune:
Micky cum poti tu iubita sa uiti de test???Eu as fii mancat vreo 3 pana acum....Iti tin pumnii sa il gasesti pe bb acolo intre liniute!Eu azi fac 7 zile de la IA si sper cu greu ca as putea sa raman asa de repede(nu am eu norocul asta)!
marryan astea sunt momentele cele mai grele pe care DD ne lasa sa le trecem....si eu patesc la fel..imi ies femei gravide in fata la orice pas,la tv,la cabinet cand le vad ca intra cu burtik inainte si cu o durere groaznica de dinti(si nasol ca nu ai ce sa le faci)mi-se rupe sufletul.Duminica a fost last de sec si ne-au venit finii proaspeti parinti, amandoua perechile...am o finutza mica de 1 luna si una de 6 luni!Si la un moment dat m-am trezit singura cu sotul la masa...ei plecasera fiecare in cate o camera sa culce bebeluselesufletul meu pe de o parte era super fericit iar pe o parte imi venea sa urlu de durere!Si parca il strigam pe DD..de ce eu?ce am gresit de ma pedepsesti asa...ma rog acum a trecut si vorba lui Catty -speranta moare ultima!
Va pup dulce
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos
marryan spune:
Corinuk te inteleg perfect prin ce treci si ce ai simtit cind ti au venit finii, la mine cumnata mea e insarcinata si trebuie deja sa nasca sa o ajute DD pina la capat! mia fost foarte greu sa trec prin momentele cind ne au anuntat ca vor fi parinti si asta in doar o luna si eu care de doi ani trec prin tratamente diferite si rugaciuni si plinsete de mila si tot nu este.
Prietenele mele toate au copii si cind ne vedem prima intrebare este dar voi cind? si eu aplec capul in jos si soptesc cu lacrimi in ochi si spun cind va decide Dumnezeu, si ei imi spun hai ca prea mult decide la voi, eu ramin fara replica!!! Asta e incerc sa merg mai departe cu toate bune si cu rele, si poate vom avea si noi incurind vestea cea mare!!!
La toate fetele va doresc mari reusite la IA cu II liniute si fericite!
"Va veni si timpul nostru"
Maria
marryan