exista asa ceva?

exista asa ceva? | Autor: daniella4

Link direct la acest mesaj

Ma intreb daca in Romania in general si in Ploiesti in special exista sistemul "day care" parca asa ii spune, daca gresesc imi cer scuze, e vorba de o gradinita unde poti duce copilul 1 sau 2 zile pe saptamana, cateva ore.

Stiti ceva de asta?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

din cate stiu eu nu exista decat gradi in care poti duce copilul in w-end. cred insa ca e o idee buna...stiu mai multe mamici care stau acasa cu copiii, dar care ar vrea sa ii duca sa faca activitati si sa cunoasca alti copii, o zi doua pe saptamana.

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Da, Bianca, exact la asa ceva ma gandeam si eu. Alexis inca nu merge nici la cresa, iar in perioada de iarna nici nu pot sa-l tin cu orele afara in parc sa socializeze si el.

Btw, e prima data cand aud ca exista gradinite la care poti duce copii in week-end. Probabil ca tot in Bucuresti, in Ploiesti nu am auzit de asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simali spune:

De ce nu discuti cu o patroana de gradi particulara pentru un program de 2 zile pe saptamana pentru copilul tau? In Ploiesti gradinitele particulare sunt destul de disperate dupa clienti, asa ca nu cred ca vei avea vre-o problema sa ti-l primeasca cand vrei tu.

alice

Mergi la inceput

Multumesc pt idee, Simali!
...daca nu te superi, ai putea sa-mi dai o sugestie ?

Mergi la inceput

Eu am vazut toate gradinitele particulare din Ploiesti. Nu ti-as recomanda una nici daca ai fi cel mai mare dusman al meu. Toate sunt niste stabilimente guvernate de babe sarite de pe fix sau tinerele cu parul lung si mintea scurta. Baiatul meu a fost la 2: Ursuletul si Cinderella. Fugi cat vezi cu ochii. Acum e la o gradi de stat.

Totusi, pentru 2 zile pe saptamana (fara pretentii de mare educatie, doar cat sa socializeze cu copiii si sa fie in siguranta intr-un loc curat) cred ca merge Snow White (e pe undeva pe langa sala Doroftei) despre care a fost o dezbatere pe aici pe forum si erau multe mamici multumite. Eu am vazut-o si mi s-a parut relativ OK.
Tot ca "day care" (fara pretentii de educatie) ar merge si Gradinita Piticilor. Mergi si tu si viziteaza-le.

alice

Mergi la inceput

Inca odata multumesc Simali.
Am scotocit pe aici cat am putut si am vazut ca tu recomanzi gradinita Sf Mina, din vest. Ai cumva un nr de telefon de acolo? Banuiesc ca pe pitici ii primesc doar dupa 4 ani, dar se pare ca inscrierile trebuie facute cu muuuult inainte.

Mergi la inceput

Daca vrei sa inscri copilul pentru anul viitor deja, oficial, nu mai sunt locuri - e un afis la intrarea in gradinita. Dar daca vrei pentru 2008-2009 mergi si fa inscrierea cat mai repede.
Fiind o gradinita de stat sunt rigizi cu programul. Nu vor accepta decat program complet (atentie ca la 4.45 maximum trebuie sa mearga cineva sa ia copilul orice-ar fi).

alice

Mergi la inceput

Incerc pt 2008-2009.
Tine-mi pumnii si inca odata multumesc!

Mergi la inceput

Vezi ca nu toate grupele la gradinita asta sunt foarte bune. De exemplu educatoarea lui Vlad, doamna Popa e de vis... Si cred ca si tu ai putea s-o prinzi pentru ca la anul noi suntem grupa pregatitoare iar apoi ea o sa ia grupa mica din nou. Mult succes.
Si atentie ca directoarea e personajul cheie aici. Arata-ti disponibilitatea sa sponsorizezi gradinita.

alice

Mergi la inceput