Cum e la Euroclinic?

Cum e la Euroclinic? | Autor: oanabomboana

Link direct la acest mesaj

As vrea sa stiu si eu cate ceva despre nasterea la spitalul Euroclinic.Cat costa,care sunt conditiile,cum se poarta cu tine,trebuie sa mai bagi bani in buzunare?
oanabomboana 8+

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eleni spune:

Oana, sora mea a nascut la Euroclinic in decembrie 2006.
Conditii excelente, dotare de exceptie; a nascut prin cezariana, a costat in jur de 80 milioane lei vechi, nu a mai dat un leu nimanui, se primeste factura pentru absolut tot ce s-a folosit la nastere si pe perioada ingrijirii. Adica pe factura e trecut pretul clar pentru fiecare serviciu si/sau produs. Toti sunt extrem de amabili nu doar cu tine, dar si cu familia ta.
Nu iti trebui absolut nimic, primesti totul de acolo, lucruri de unica folosinta.
Sigur ca e scump, dar se vede acest lucru in fiecare gest/produs/etc.
Sora mea a nascut cu medicul ei pe care si l-a adus. Medicul incheie un contract cu Euroclinic, pe baza caruia este platit, tot asa cu factura si tot ce implica taxe catre stat sau altele de acest gen.
Iti stau cu mare drag la dispozitie pentru orice intrebari. Eu am stat cu ea full time in perioada aceea si stiu cam tot ce s-a petrecut acolo.Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

oana! vrei sa nasti la euroclinic? cu cine?
eu vreau tot acolo cu dr meu care e Herghelegiu! am fost acolo pentru ecografie e super fain, ma mai duc in martie si atunci voi vizita si sala de nasteri si rezervele.
o nastere normala e cam in jur de 2000 eur cu tot cu cazare si medicamente.
data trecuta am nascut cu acelasi dr, dar la Polizu, si sincer nu mai vreau sa mai trec prin ce-am trecut! Costa f mult dar cred ca meritam si noi putina atentie si ingrijire asa cum se cvine atat pentru noi cat si pentru copilasii nostri.
numai bine la mamici si burtici!

mama de Luca 1 an si 4 luni si +8

Pinacolada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ipearina spune:

Nasterea la Euroclinic e super! Toata lumea e amabila acolo si nimanui nu trebuie sa i se bage nimic in buzunar. Am nascut cu dr. Herghelegiu si am fost foarte multumita de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hopehope spune:

as vrea mai multe detalii privind nasterea la euroclinic intrucat urmeaya sa nasc saptamana viitoare . Daca ai timp pe adresa mea manuela_tabaras@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabomboana spune:

Medicul cu care o sa nasc e si la polizu.E asa de groaznic la Polizu?Ce a fost neplacut?Prima data am nascut la municipal si nu prea mi-am dat seama cum a fost ca am stat 24ore si am plecat acasa.Nu pot spune ca am fost incantata...dar a trecut repede.
oanabomboanajavascript:insertsmilie('')si Tudorjavascript:insertsmilie('')(25.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Revin si eu cu o intrebare legata de Euroclinic :
despre medicii de acolo ce stiti? eu as veni din Constanta pt asta si n-am cum sa-mi aduc medicul sa nasc cu el, as vrea niste recomandari dintre medicii cu care pot sa nasc acolo, stie cineva?Andicu 20+
Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

quote:
Originally posted by andicu

Revin si eu cu o intrebare legata de Euroclinic :
despre medicii de acolo ce stiti? eu as veni din Constanta pt asta si n-am cum sa-mi aduc medicul sa nasc cu el, as vrea niste recomandari dintre medicii cu care pot sa nasc acolo, stie cineva?Andicu 20+
Poze cu burticadaca e si medicul de acord, poti veni cu el. banuiesc ca se plateste ceva in plus, dar mai bine suni sa te interesezi. am inteles ca incheie un contract cu euroclinic.
despre medicii de aici iti pot spune doar despre herghelegiu, cu care am nascut, si care e jos palaria, si emel, cu care colaboreaza inca de cand erau la polizu. sunt convinsa ca nu sunt singurii medici buni, eu doar pe ei ii stiu.

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ipearina spune:

Banuiesc ca toti medicii de acolo sunt buni. Eu l-am ales pe dr. Herghelegiu pentru ca inaintea mea au nascut doua prietene cu el si au fost foarte multumite, la fe si eu (toate am nascut prin cezariana, nu stiu sa-ti spun cum decurge o nastere normala cu acest doctor).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Va multumesc!
Va mai rog sa imi spuneti cum trebuie sa procedez cu dr Hergelegiu, de ex.: il gasesc acolo,la Euroclinic? trebuie sa merg in alta parte la el, cu cat timp inainte? eu am deja 20 sapt. si sper sa ma primeasca daca nu am apucat din prima sa merg la el. Am auzit ca e greu sa obtii o programare la el, ca e f cautat..Andicu 20+
Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ipearina spune:

Dr. Herghelegiu lucreaza si la Medsana, dar gasesti liber acolo abia peste trei luni. La Euroclinic stiu ca am gasit programare cam la doua saptamani de cand am sunat (pentru controlul de sase saptamani). In schimb, inainte de a naste, m-am prezentat la Euroclinic (eram in saptamana 37), am cerut sa vorbesc cu sefa de sectie (dr. Emel), i-am spus ca vreau sa nasc prin cezariana cu dr. Herghelegiu. Aveam la mine toate analizele si ecografiile din timpul sarcinii, mi-au facut pe loc si alte analize, am stat de vorba si cu anestezistul (te intreaba ce anestezie vrei) si tot pe loc mi-au programat cezariana (pe dr. Herghelegiu l-am vazut prima oara pe masa de operatie). La nastere au paricipat trei medici si cu anestezistul patru.

Mergi la inceput