micoza-e posibila nasterea naturala?

micoza-e posibila nasterea naturala? | Autor: mamioana

Link direct la acest mesaj

Sunt in 39 saptamani de sarcina. De pe la jumatatea sarcinii am inceput sa am o secretie galben-verzuie destul de abundenta, iar in urma examenului de secretie vaginala s-a descoperit o micoza.Ginecologul mi-a prescris, in 34 saptamani fiind, spalaturi cu tantum rosa si cate un ovul de Betadine seara, timp de 7 zile,iar in a 8-a zi Gynofort. Am urmat tratamentul intocmai, o saptamana a fost bine, apoi a recidivat. Saptamana aceasta urmeaza sa nasc si as vrea sa stiu daca prin nastere naturala copilul ar putea avea fi infectat sau sa aiba probleme de alta natura. Sau se impune cezariana, tinand cont ca timpul foarte scurt pana la nastere, nu-mi permite reluarea tratamentului.
Va multumesc.

Oana 39+ si Sebastian(06.10.2002)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Cred ca dr stie cel mai bine,daca vei naste natural,e posibil ca bb-ul sa fie supus la un tratament dupa nastere.Oricum e bine sa nu fi fost astfel de micoza.Dr te va lamuri.Nastere usoara si bb sanatos!!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamioana spune:

Medicul meu e in concediu, altfel il intrebam pe el, mi-e teama ca voi naste mai repede si ar trebui sa stiu dinainte cum e mai bine.

Oana 39+ si Sebastian(06.10.2002)

Mergi la inceput