Mamici de martie-aprilie 2007 (21)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Fetelor, voi cum de aveti atata curaj sa faceti smotru? Ca pe mine numai frica de nastere prematura ma tine in pat. Si as avea si eu atatea de facut....

Ela in 34+ cu Thea Ioana

http://bd.lilypie.com/92Plp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Si mie mi-e frica mai alesc ca la sf de sapt doctorul meu pleaca din localitate ca nu stiu ce naiba de curs a inceput...dar nu pot sta locului.....nu am stare...si deja de stat in pat m-am saturat.....si vorba aia cand e scris sa se intample se intampla chiar daca stam noi cuminti sau facem treaba

Karra 36+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Buna dimineata gravidutelor si mamicilor de bebei

Selene o ceasca de cafeluta vreau si eu dar cu mult lapte caldut de la Ela

Florina bine ai venit i grupul nostru....te primim cu bratele deschise...sarcina cat mai usoara ce a mai ramas din ea...sarcina la fel de usoara si un bebe sanatos si mancacios

Elianne chiar m-a distraqt povestioara ta despre prima baita a mandrei...i-am citit-o si sotului si s-a prapadit de ras...oarecum ne regasim si noi in ea....cred ca nu vom fi departe....va povestesc eu atunci la momentul potrivit

Mada sa stii ca tortul meu a iesit el o mare fleasca - scuzati expresia - dar gustul a fost foarte bun.....Roxanici daca vrei eu te astept la o portie cam flescaita dar buna

Diana 31+ RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Am uitat

Andreea20 imi pare rau ca ti*a revenit infectia..dar capul sus ca mai ai putin de indurat si se va intampla minunea si atunci sigur vei uita toate momentele neplacute

Mai aveam de spus dar am uitat...ma duc sa ma uit la poze si revin...sunt curioasa de albumul Karrei ...neuronii de isi spun cuvamtul

Diana 31+ RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

Dragele mele nu stiu voi cum rezistati dar eu una nu mai pot. Ma loveste bebelul de nu mai stiu de mine. De dormit ..nici nu mai stiu de cand nu am mai tras un somn bun(probabil ca ma pregateste pt ce va urma)Taica-su zice ori iese un cumintel ori o sa ne manance sufletul.Avand in vedere ca sunt la prima sarcina , a miscat devreme , la 4 luni fara o zi. Era fotbal la TV(oare sa fie un semn??).
Parca am inceput sa ma rog sa treaca timpul mai repede si sa nasc odata.
Astept ponturi daca aveti pt a ma linisti si dormi si eu macar 5 ore pe noapte ca sunt cheauna la serviciu.
Va pupicesc pe toate
Florin-a 30+ cu BB Mihaita in burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaanamaria spune:

NEATZA GRAVIDUTZE! cred ca am sa incep sa iau si eu cate un Gynipral pe zi ca sa nu-mi mai fie asa de rau am sa iau jum. dimineata si jum. seara sper sa fie bine asa oricum saptamana viitoare ma duc la doctor si am sa vorbesc cu doctorul sa vad ce zice el.
ANA35+ cuMiriam Riana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flopici spune:

Buna dimineatza tuturor!

Va multumesc foarte mult pentru urarile de bun venit! Ma bucur ca ma primiti in randurile voastre.

Adina, datorita zilei mele de nastere iubesc foarte mult Primavara. Imi doresc ca si fetitza mea sa se nasca intr-o zi de martie...dar cum o vrea Doamne Doamne!

Eu nu am prea multe de spus, pentru ca toata sarcina a decurs excelent, nu am avut nici un fel de problema.O raceala rebela in saptaman 32, tratata cu homeogene 9 si "raceala si gripa". Dar atat...

Fetitza mea avea la 36 de saptamani 2600 g, era in grafic, doar cu doua zile in urma. Ce ma sperie putin este ca are cordonul ombilical in jurul gatului, o data. Doctorul mi-a zis ca nu este ceva anormal, important este sa stea cumintzica si sa nu si-l infasoare de mai multe ori, insa deh...ca orice mamica incepatoare...eu ma stresez...

Voi v-ati gandit cumva la problema medicului pediatru, care va avea in observatie pe bb dupa nastere? Pentru ca stiu ca trebuie sa exista un medic care-l monitorizeaza daca se dezvolta normal. Iar eu nu stiu incotro sa ma indrept...Nu am avut niciodata probleme cu medicii....Am vizitat medicul de familie, acum, cu ocazia sarcinii, la 5 ani de cand m-am inscris pe listele lui :))Voi ati rezolvat deja aceasta problema?

Am scris cam mult...asa ca...va las...

Sa aveti o zi insorita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Am venit la raport... sunt acasa... sunt aprox. bine... mai am usoare contractii... dar destul de rare. Nu prea am dormit azi-noapte... dar nu din cauza contractiilor... n-am avut somn... De doua nopti n-am mai dormit prea multe ore adunate.
Azi sunt cateva ore singura cu mandra... sper sa nu ma frece prea mult.
Am mutat-o de ieri si in camera ei... in patul normal... si cred ca de-asta nu prea am dormit... am avut o grija sa nu cada din pat... ca poate n-o aud etc. Nu pot lasa usa deschisa la camera ei pt. ca s-ar cuibai motanul pe langa ea si ar trezi-o. Asa ca am dormit cu urechile ciulite.

V-am distra cu prima baita... las' ca vedeti voi
Pe gemeni m-am gandit ca-i spal in chiuveta la inceput Rad io... dar n-ar fi exclus... e destul de mare chiuveta din baie si ei vor fi destul de mici la inceput...

Andreea imi pare rau ca ai luat-o de la capat cu infectia.

tzuna lasa curatenia... bb mai trebuie sa stea la caldurica.

gabdyd eu sunt deja declarata nebuna... ieri ne-am ciondanit din nou ca stau mereu cu gura pe el Si m-am suparat, i-am spus ca plec la spital daca vrea sa scape de mine...

anaanamaria poate ar fi bine sa iei cele doua pastile impartite in 4 jumatati... la 6 ore. Vorbeste cu medicu si vei ce spune.

Eliana & (34 sapt.) si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaanamaria spune:

ELYANNE:am sa-l intreb sa vad ce zice dar cred ca tot imi va fi rau eu cred ca e doza prea mare pentru mine si dupa ce ca ma chinui sa iau pastilele tot am contractii.
ANA35+ cuMiriam Riana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula75 spune:

Buna -telor@
Florina toate rezistam cu greu.....dar greul e pe ultima suta de metri adica ultima luna...o sa vezi.Eu ca sa dorm mai bine daca beau o cana de lapte cald seara, laptele e singurul sedativ natural..si ma linisteste plus ca ma dau cu creama pe burtica seara de seara si cred ca la bebelina mea ii place ca vorbesc cu ea intre timp...

Fetelor am terminat curatenia..casa e curata si bebelina poate sa apAra...bine mai am de asteptat pana pe 21 cand ma opereaza dar .dr mi-a zis ca din sapt. 38 e posibil orice...stau pe receptie.am inima cat un purice de emotie
Pupici la burtici
Paula 38 cu Eliana Ioana

Mergi la inceput