Mamici de martie-aprilie 2007 (21)
Raspunsuri - Pagina 25
elpower spune:
Buna dimineata!
Gata! Am incalzit lapticul. Care mai doreste sa pofteasca.
Andreea20 imi pare rau pt ca ti-a reaparut infectia urinara si pt durerile tale de incheieturi. Or avea vreo legatura, mai stii? Dar lasa ca mai ai doar putin pana iti vei tine puiu in brate si vei uita de toate.
Aliona imi pare foarte bine pt ca si-a revenit pisicelul. Trebuie sa fii tare fericita.
Elyanna m-am distrat copios pe seama povestii tale despre prima baita a fetitei.
Si cu pisicul stiu ce inseamna sa ti se rupa sufletul ca il dai. Am dus-o si eu, initial la ai mei la bloc, iar acum ca si-au luat o casa in apropiere de Craiova, am dus-o acolo. Acum e tare fericita acolo! Nici nu-mi inchipuiam ca se va adapta asa bine. Eu n-as fi vrut sa o dau, dar mi-a iesit la inceputul sarcinii analiza de toxoplasmoza cu indicatorul de cronic pozitiv, si pana sa aflam noi despre ce e vorba, toata lumea a blamat biata pisica. Si am fost nevoita sa o indepartez, desi, din punctul meu de vedere, ea nu reprezenta un asa mare pericol, mai ales ca nu iesea deloc din casa. As fi vrut sa ii pot face analiza de toxoplasma si ei sa ma conving ca a fost de la ea, dar nu era decat la Bucuresti, asa ca am renuntat. Dar cat timp ne jucam pe la tara cu toate pisicile din curte si cu tot nisipul posibil, nu-si facea nimeni probleme. Asta e! Progresul.
Si noi avem doua camere, dar am hotarat sa facem totusi camera bebelinei in cea micuta. O sa ne fie mai greu la inceput pana reusim sa inchiriem un birou ceva pt a lucra acolo, dar cred ca ne vom descurca. Initial o sa dorm eu cu ea in camera caci nu cred ca voi avea taria sa o las singura si sa nu o veghez ore in sir. Si apoi as vrea sa-l trezim cat mai putin pe tati. Mai exista si varianta de a dormi mama mea catva timp la mine cu bebelina si doar sa mi-o aduca la alaptat cand cere, dar nu ma prea incanta . Cum sa nu stau eu cu fetita mea tot timpul? Nu stiu. Poate daca nu ma pot descurca o sa aplic si versiunea asta.
Despre Loradin, Vani, Madmat nicio veste-poveste? Eu oricum pun majoretele la treaba. Haideti fetele!!! 

Hai ca m-a apucat cheful de vorba. Va pup!
Ela
in 34+ cu
Thea Ioana
http://bd.lilypie.com/92Plp2.png
tzuna spune:
Buna fetelor! Oare nasc in curand? Azi m-am trezit de la 7.30 cu un chef de treaba..... Am si terminat de facut curat in baie si bucatarie. Si chef as mai avea dar am zis sa ma potolesc ca peste o ora plec la serviciu.
Voi ce mai faceti? Cui mai facem galerie? Haideti, ziceti din timp nu ne mai luati prin surprindere. Imi pare rau ca sunt multe gravidute de la inceputul listei care nu mai dau nici un semn de viata. Nu vom sti cand au nascut. In schimb ma bucur ca vin alte mamici cu forte proaspete.
ALIONUSHCA- bine ei venit in grupul gravidutelor cu dureri de spate. Credeai ca scapi asa usor? Tu ai patit ca mine cu baia (cand nu mai puteam iesi din cada acum 1 luna si ceva si ma simteam ca o balena esuata). Ai fost asa ocupata pana acum ca nu ai avut timp sa te gandesti si sa simti toate schimbarile. Se pare ca vei recupera din pacate. Iar legat de Hainute nu fi suparata. NU va ramane bebelina ta dezbracata. In cel mai rau caz ii va cumpara sotul tau cate ceva si apoi vei iesi si tu la cumparaturi.
Fetelor aveti grija de voi! Va urez o zi buna tuturor. Vorbim maine despre curs.
36s+
LuizaS spune:
Neata' burtici
V-as invita la un ceai, laptic, cafeluta ...dar mi-e asa de somn ..... ca nu sunt in stare sa pregatesc . M-am trezit la 5.30 sa-mi duc
sotul ca iar a plecat
. Si daca tot m-am trezit am intrat sa citesc ce ati mai discutat .
Diana foarte interesant patutul si deosebit nu am vazut pe la noi asa ceva banuiesc ca e adus din afara...Sa-l stapaniti sanatosi iar
sa aiba sa aiba somnul presarat numai cu vise frumoase...
Dani7iasi sper ca medicii sa se fi inselat ....Sa dea Domnul ca bebita sa fie bine sanatoasa....
Aliona ma bucur ca ai revenit si ca tu si bebeita sunteti bine si ai reusit sa fii alaturi de motanel cand a avut nevoie....sigur imi pare rau pentru labuta lui...
Anaanamaria eu cred ca ar trebui sa vorbesti cu medicul sa ii explici ce se intampla cand ei medicamentul ala ....ca nu mi se pare in regula...poate ti-l schimba....
Karra80 am vazut si eu albumul de care vorbesti...Sunt vreo trei modele : unul cu coperti galbene care este unisex, unul cu coperti roz special pentru fetite si altul cu bleo pentru baietei....Si eu vroiam sa achizitionez unul dar inca nu am facut-o.
Flopici bine ai venit in
sa ai o sarcina usoara (cat a mai ramas) bebe sanatos si o nastere usoara !
Elianapovestea cu prima baita a mandrei m-a facut sa zambesc dar sunt sigura ca nu ati fost si nu sunteti singura pereche care a patit asa ceva.Fiind la primul bebe se intampla des asta. La noi din fericire va fi mama in prima saptamana sa ne ajute.
Acum va las ca m-a apucat un soooooooooooomn
si ar trebui sa plec la serviciu...poate reusesc sa plec mai devreme sa vin sa dorm 
33 + 2 cu 
gabdyd spune:
Buna dimineata burtici,
vad ca si eu sunt matinala, am intrat de ieri si m-a asteptat bietul calculator toata noaptea in stand by pe pagina 15 unde se ramasese aseara.
Vai ce spor mai avem la scris, eu nu am intrat de trei zile si deja atatea pagini....
Felicitari si Monicai !!!

sa fie bbeii sanatosi si voinici si sa auzim cat mai repede ca au ajuns acasa.
Elyane subscriu la chestia cu nervii si miscatul sotului in reluare, si eu stau ca pe jar tot timpul si il bat la cap cu orice, si inca nu am intrat in concediu, cred ca dupa ce intru in concediu o sa ma declare oficial nebuna.
Madalina stai linistita, nu vei fi chiar ultima, si eu am dpn 28 aprilie desi mai mult de 15 nu cred ca ma lasa dr sa stau si nici bblina. Si pe prima am nascut-o tot asa pe la vreo 37/38 de saptamani.
Bine ai venit Flopici , sa ai un bb sanatos si o nastere cat mai usoara.
Eu sufar rau de somn si de nesomn, noaptea ma tot foiesc in pat iar ziua atipesc daca stau cateva minute intinsa. Cand vin acasa cu printesa dupa 5 e imposibil sa nu atipesc cat monopolizeaza ea calculatorul.
Gynipral mi-a prescris si mie dr dar a zis sa iau putin, doar cate o jumatate de pastila, pana acum nu am avut curaj pentru ca eu am ametelei si de la no spa, si aveam palpitatii si in timp ce luam aspacardin, asa ca am sa incerc sa trag cat mai mult de timp si sa nu iau, pana nu s-o mai putea.
Cam atat, le tin pumnii la mamicile care vor naste in curand, multa, multa bafta!!!
Si acum va invit la un capucino si un croissant, nici nu am mancat de dimineata.
Pupici,
Diana
29+, mami de Julie
14.11.2003
cde
roxygeo spune:
Buna dimineata la burtici!
Si noi suntem azi matinali...dupa ce a sunat ceassul la 7.30 ca sa luam medicamentul n-am mai reusit sa adorm
...
Vad ca intrebati de GYNIPRAL, anaanamaria iti voi spune ce am patit si inca n-am scapat, ca cica e cel mai indicat in trat de nastere prematura, io am stat mai intii cu perfuzie 5 zile si apoi am trecut pe tratament cu pastilute, io iau 3/zi.... ce simptome prezentati voi mi s-a spus inca din spital ca sunt normale - ca asa reactioneaza acest medicament cam la o ora de la administrare, impportant este sa va luati pulsul si daca e mai mare de 130 sa sunati imediat dr., astea sunt indicatiile care le-am primit io cind m-am vaitat de tremurici si palpitatii. Apropo poate da si insomnii si atunci se da in plus Diazepam - io am primit la spital dupa ce doua nopti m-am uitat pe pereti si ma intrebam io de ce nu adorm sub nicio forma, dar de cind sunt acasa cred ca am mai luat de vreo doua ori cite o juma de bulina, ca mi se pare foarte tare.....hai ca m-am lungit o gramadda....
Va pupic 

Roxygeo 30+
loina_ln spune:
buna dimineata la burtici si.... mamici..
sper ca nu ati uitat de mine...![]()
am reusit sa intru si eu putin si...
deja au aparut BB-i si la noi. FELICITARI mamicilor...![]()
nu am reusit sa citesc nimic din urma. ma apuc acum...
despre mine.. sunt putin mai bine, cu ceva dureri si contractii doar seara.. in rest... multe dureri de spate... de coloana si de alte oase.. oare ma mai fac bine????
va
pe toate, citesc din urma si revin....
cu 
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev103pr_.png"
ghibuadina spune:
Buna
-dutelor,
Mai intai de toate vreau sa va spun ca am fost aseara la
.Ce bine ca nu s-a mai luat de
.Nu luasem decat un kg de la ultima vizita.In fine a zis ca ar fi fost excelent dc nu dadeam iama de sarbatori.ma rog, acum faza cu kg conteaza cel mai putin, important este ca totul sa iasa bine cu mine si bebita.Am luat 14 kg, pana la 33 de sapt, eu zic ca nu e asa mult, mai ales ca toata lumea imi zice ca arata....excelent.
.
Fetita are 2267 grame, este k, in grafic.Am disctutat si despre nastere.Mi-a zis ca dc totul decurge bine ca pana acum, ideal ar fi sa facem cezariana pe 27 martie.Colul este inchis, insa mi-a zis ca s-ar putea sa nu se deschida, dar dc placenta imbatraneste, bb trebuie scos.Acum este gradul 2 si este k
Medicul meu are o parere ff buna despre cezariana, in primul rand pt bb nu exista absolut niciun risc.Pt mama...riscul unei op, dar sa nu gandim negativ ca se fac mii de cezariene, si e totul k.
KARRA80, unde ai gasit reteta de tiramisu cu oua fierte????Maine vin ai mei parinti, e ziua mamei duminica si ma gandeam sa-i fac un tort, sa-i pun cifre.INsa dc nu ma descurc , ma duc maine sa-l cumpar.
FLOPICI bine ai venit.Sa stii ca esti nascuta odata cu mine, pe 22 martie, eu sunt in 1979
DANI ne rugam pt bebita ta, pbl ca nu e nimic, dar imi dau seama ce-ar putea fi in sufletul tau.Eu una ma panichez si dc imi zica ca totul e k...
Va pupik si fug sa fac ceva curatenie...nu ma agit prea mult...promit!
adina
33
ALEXIA
karra80 spune:
Buna dimineata burticutze
Si eu m-am trezit cu asa un chef de treaba....ma apuc de sters praful...sa aspir si sa fac ceva prin baie....ca nu stiu asa m-a apuca deodata nev sa fie ok tot poate cine stie ce ma apuca...si apare bebelusa sa nu ma ia prin surprindere
Ghibuadina Reteta am gasit-o pe linkul dat de o mamica de aici de la noi ...cele 4 galbenusuri din reteta le freci cu un sfert cana zahar pudra pui 60 ml de lapte si le amesteci pe abur pana se ingroasa..eu folosesc la abur oala de fiert lapte ca merge mai repede....si apoi le amesteci cand se racesc cu mascarpone si cu spuma de albus batuta si amestecata cu 2 plicuri de frisca....sau am mai vaz o reteta daca nu vrei cu ou atunci in loc de crema de oua faci o budinca de vanilie si renunti la oua....asta nu stiu cum e....
Karra
36+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos
ghibuadina spune:
KARRA80 , multam tare!!!O sa vad dc am tp sa ma apuc, ca am de facut ceva drumuri azi.D nu , gasesc eu ceva fain la o cofetarie buna...
Si eu trebuie sa fac treaba...vroiam sa nu aspir, ca mi se pare cam greu..sa-l pun pe sot diseara, dar mi se pare mult pana atunci asa ca....la treaba!!
adina
33
ALEXIA
karra80 spune:
...chiar asa Selenesuper vreme cred ca si eu o sa dau o tura prin oras........
Acum va las ca ma duc la smotru

Karra
36+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos