Mamici de martie-aprilie 2007 (21)
Raspunsuri - Pagina 10
Crina_mio spune:
Buna seara burticute. Abia am reusit si eu sa citesc ce ati scris in wk. Acum vad ca de fapt avem deja doua mamici in clubul nostru.
Ana – sa te refaci repede si cand ai timp poate ne povestesti cum a fost. sa-ti traiasca Alexandru-Eduard, sa fie sanatos si cumintel.
Monica - sa-ti traiasca bebelusii Andrei si Raluca, sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii.
Felicitari ambelor mamici.
Crina30+[fetitza]
Crina_mio spune:
Cria – multumesc ptr. raspuns. Vineri am vb. si eu cu o prietena care e medic, mi-a luat si tensiunea si o am ca de obicei 12 cu 6, iar la analizele de sange mi-au iesit toate in limitele normale. Asa ca sa speram ca e de la sarcina si ca nu se mai repeta. Mi s-a intamplat decat de 2 ori, dar m-am speriat destul de tare. Prietena mea mi-a zis sa incerc sa stau cat mai relaxata sa respir adanc si sa astept sa treaca. Mai bine sa nu se mai repete.
arissa – de ce ti-a recomandat dr. Ta ca ceaiul diuretic sa nu contina matesa de porumb??? Mi-e mi-a iesit laq sumarul de urina ceva leucocite si frecvente epitelii plate. Medicul de familie a zis ca daca nu ma deranjeaza) nu-mi da antibiotic. La ginecolog maine maine merg, asa ca am decis de una singura sa beau ceai de codite de cirese si matase de porumb. Si am baut cateva zile, si destul de mult. Face ceva rau??? De obicei beau multe ceaiuri si in prima luna de sarcina mi-am scos (cred ca tot de pe acest site) o lista cu ceaiuri contraindicate sau care trebuiesc utilizate limitat si matasea de porumb nu face parte din nici una. Sper ca din dorinta de a-mi face bine nu-i fac rau ingerasului meu. De ieri de cand am citit mesajul tau am incetat sa-l mai beau, dar am consumat deja 2 cutii.
Despre moase – Eu sunt din Rucar si la noi nu esate obiceiul asta cu moase la bebelusi. Acum stau in Mioveni si pe la colegele de serviciu am tot auzit de moase, de ruptul turtei, dar nu am cerut detalii. Eu nu cred in astfel de obiceiuri, asa ca ingerasul meu nu va avea nici o moasa.
Cu plecatul la spital.... mi-e o groaza... asa cum am spus eu stau in Mioveni si urmeaza sa nasc la Bucuresti. Am nevoie de cel putin o ora si jumatate. Sper sa nu nasc pe drum... Fiind la prima sarcina mi-e teama ca nu stiu sa apreciez cand sa plec la spital. Ma gandeam sa ma duc la sora mea in bucuresti cu ceva timp inainte de termen, dar pot sa stiu eu daca bebelina mea nu e mai nerabdatoare si vrea mai repede?!?!?!? Dar cum mai e ceva timp pana acum si sper sa fie cumintica si sa stea la caldurica atat cat va zice dr. , incerc sa nu-mi fac un stres din asta (sau incerc sa ma pacalesc, ca din cand in cand tot ma gandesc la acest aspect).
stiu ca am citit candva ca daca vrei sa-ti apara caruciorul roz trebuie sa tastezi fetitza sau tetita sau nu mai stiu cum intre paranteze. dar vad ca la mine nu merge. Ma ajuta cineva, please???
Crina30+ [fata]
Crina_mio spune:
tzuna – subscriu la frica ta de nastere. Cu cat citesc mai mult cu atat mi se face mai frica si ma simt mai nepregatita.
lauramar – asa cum ti-a raspuns si roxanici, elevitul contine vitaminele si mineralele uzuale doar ca are cantitati mai mari de Fe, Ca, acid folic decat complexele obisnuite. Eu le iau din luna a 3-a la recomandarea ginecologului, pana atunci am luat doar acid folic. Pe la inceputul sarcini am cautat despre vitaminele prenatale si cineva recomanda sa facem testul cu otet la vitaminele care ni se prescriu. Daca o pastila nu se dizolva intr-un pahar de otet im max. ½ ore, inseamna ca o sa ajungi sa absorbi f. putin din ce contin. Tot acolo am citit (cred ca tot pe acest forum, daca dai pe google centrum cred ca o sa gasesti si tu discutia) ca vitaminele din gama centrum nu s-ar dizolva, ca le elimini asa cum le inghiti (adica intregi). Nu stiu cat este de adevarat. Eu la Elevit am facut testul si se dizolva.
vad ca sunt singura care nu are somn la ora asta. de fapt mi-e somnic , dar incerc sa intru in pat cat mai tarziu, poate reusesc sa dorm si eu o noapte intreaga, nu s-a mai intamplat de ceva vreme. Dorm pana pe la 1 noaptea si apoi ma uit pe pereti, sau pe la vreo prostioara de film. Am incercat si cu ceai si lapte cald cu miere, dar nu prea tine figura si la mine. Pe la 5-6 ma apuca un somnic... dar la 7:30 trebuie sa plec la serv. Dar mai e putin si intru eu ijn concediu si atunci dorm cand pot...
Crina30+
Crina_mio spune:
Avem primul bebelus si eu nici nu m-am apucat de bagaj??? Chiar ca sunt inconstienta. Gata, saptamana asta-mi iau si eu ce-mi trebuie.
diana_jors – Cred ca suntem cateva cu DPN la sfarsitul lui aprilie, asa ca sper sa fiu alaturui de tine cu majoretele ptr. majoritatea fetelor de pe forum.
GABDYD groaznic ce se intampla prin maternitatea din orasul vostru. Sper ca la Giulesti sa fie ceva mai civilizat. Stie careva care sunt conditiile acolo???
tzuna – te rog sa ne mai spui si noua ce va invata la curs. In Pitesti nu se fac astfel de cursuri, asa ca raman recunoscatoare fetelor care merg la curs si ne povestesc si noua.
gata, la dus si apoi la patut. noapte linistita, pupici
Crina30+
magdutah spune:
Monica Felicitari !
Sa fiti sanatosi si sa auzim de acum numai de bine !
Se vede treaba ca incepe de sa creasca!
Sa dea Domnul sanatate la toti!
Va pup! Magda 32+ ... probabil Matei
paxela spune:
monica felicitari refacere rapida si multa sanatate la bebelusi
Alexa34+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
Camitu spune:
Buna si ,
Acum chiar realizez ca suntem pe ultima suta de metri.
FElicitari Monicai pentru nastere si pentru cei doi .
Sa fie sanatosi si voiosi iar tie Monica refacere usoara.
Acum galerie pt cine urmeaza.Nu se stie .Poate Vani poate alta viitoare mamica.
Cami +30 w Ana Maria
suzy78 spune:
Buna dimineata la toate burticile,
Va invit la o cafeluta virtuala cu mult lapte sau un ceai bun dupa preferintele fiecareia,
Raportez o noapte ok....m-am trezit de doar 3 ori la toaleta.....mi-am gasit destul de usor o pozitie comoda sa dorm.....abia astept sa nasc nu mai am rabdare......
Merg sa ma intind putin.....ma simt din ce in ce mai obosita, greoaie.....am si aproape 15 kg in plus....
Suzy 37+5 Nicolas Mihai