Mamici de martie-aprilie 2007 (21)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

[red]ANACRIS SI MONICA[red] felicitari, sa va traiasca bebelusii si sa fiti si voi sanatoase sa-i cresteti.
Va doresc tot binele din lume

Un mic buchety de flori pentru primele floricele din gasca noastra.
Va pup cu drag si muuuult dooor.
Marta 35s +

marta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellamiss spune:

Monica felicitari pentru bebeii tai.Sa fiti sanatosi toti 3!!!!

ELLA 31
http://bd.lilypie.com/4WaLp2.png
http://community.webshots.com/user/mihaela160705

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

In primul rand va multumim foarte mult pentru felicitari , i-am transmis Monicai urarile voastre si ca ati umplut 10 pagini cu urari de bun venit si sanatate pinguinilor.

Am vorbit acuma cu Monica, ea este tot in postoperator pana maine, iar pruncii sunt la incubator cu perfuzii si oxigen. De azi dimineata de cand a nascut nu i-a mai vazut . I se administreaza calmante pentru dureri, dar in general zice ca e bine dupa operatie.

Cumnatul emotionat a uitat aparatul foto acasa, asa ca poze nu avem , abia maine... dar important este ca ei trei sa fie bine, asta conteaza cel mai mult acuma.

Fetele care sunt pe ultima suta de metrii va tinem pumnii sa aveti nasteri usoare si bebelusi sanatosi!

Multi pupici,

Katink cu Galusca si Dulcineea mea Emma-Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina78 spune:

nu mai am cuvinte! Felicitari fetelor!
cred ca eu o sa fiu ultima dintre toate, cu DPN 28 aprilie, intre timp o sa fiu emotionata pt fiecare dintre voi!
va pup mult
mada

Culmea sarcini? Doi lei sa faca un tauras!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaanamaria spune:

felicitari MONICA pentru
ANA 35+ cu Miriam Riana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Gata, am revenit de la oftalmolog. E totul ok. Am verde pentru nastere normala. Chiar a zis ca am niste vase de sange perfecte, care sa oxigeneze la greu, cand mi-a examinat fundul de ochi.

Piersicuta mea e vesela si parca ar face tumbe in burtica. Ma bucur, ca de azi dimineata o simtisem prea putin.

Mie imi pica ochii in gura de somn, dar ma abtin cat pot ca la noapte sa dorm si eu.

Pupici, si asteptam pozici cu pinguinii!

Ela in 34+ cu Thea Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Ela imi spui si mie te rog la ce medic oftalmolog ai fost...multumesc

Diana 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena76 spune:

Buna fetelor!
Monica si Ancris felicitari pt bb-i!Sa va traiasca sa fie sanatosi si mancaciosi si voua refacere rapida!
Mada, desi cu intarziere, iti urez si eu casa de piatra !

Imi cer scuze ca am disparut din peisaj de cam mult timp, sper ca nu m-ati uitat! Acum ca sunt in concediu promit sa scriu mai des si am si recuperat cu cititul, ca tot eram restantiera. Eu acum sunt bine dar am fost fff gripata si mi-am revenit mai greu. BB este bine, creste voinicel. Joi facem ecogarfie 3d si abia astept sa-l vedem.
Eu tot nu m-am hotarat daca sa fac cezariana sau sa nasc natural, dar joi vreau s-o intreb pe doctorita ce-mi recomanda.
Mai vroiam sa spun ceva dar….. am uitat.
A, gata…. Dupa lupte seculare am reusit si noi sa punem poze cu burtica.
Pupici

Magda 33+ Vlad George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Eu experimentez niste contractii destul de durerose la care contribuie si fii-miu cu niste lovituri in col sau vezica de nu pot sta nici in picioare. Sper sa treaca pt ca maine sa nu am probleme cu mersul la scoala.

Mi-e somnic ceea ce e un lucru bun avand in vedere ca noaptea trecuta am "numarat oi" pana pe la 4.

Noapte buna!

Rebiana 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Diana, ti-am trimis mesaj pe YM.

Ela in 34+ cu Thea Ioana

Mergi la inceput