Mamici de martie-aprilie 2007 (21)
Raspunsuri - Pagina 8
Amma23 spune:
Fetelor, nu-mi vine sa cred....ziceam ca am intrat gresit ...trei bebelushi deja. Ma ia cu plans, vreau acasaaaaaaa!!!Vreau cu voi acolo!!!
Ancris, Monica felicitari, sa va fie bebeii sanatosi, cuminti, mancaciosi si sa aiba tot ce-i mai bun in viatza asta.Si voua sanatate, recuperare rapida. Sa veniti acasa cit mai repede
Bine ca mi-am facut bagajul de spital ca acum ma lua disperarea. Primul lucru la care m-am gandit dupa ce mi-am revenit dupa vesti asta a fost: bagajul e gata!!!???
Mada, felicitari, casa de piatra si sa fiti fericiti toata viatza impreuna Vrem pozeeee!!!
Nu-mi revin cu vestile, ma intorc la citit si revin.
Pupe fetelor.
Elyanne,tu sa stai cumintica acolo, da? Sa nu te emotionezi, n-ai voie Sa nu-ti vina vreun gand
raluca22 spune:
Buna fetelor!
Monica si Ancris felicitari pt !Sa va traiasca sa fie sanatosi si mancaciosi si voua refacere rapida!
Mada casa de piatra !
37+
suzy78 spune:
Buna viitoarelor mamicutza,
Felicitari MONICA......iar pentru pinguuinii tai exemplari....RALUCA-IOANA si ANDREI bun venit pe lumea asta si o viata minunata si linistita alaturi de cei care ii iubesc......
Fetelor azi n-am fost buna de nimik.....numai la momentul in care imi voi tine bebe in brate ma gandi.....cat de norocoase pot fi fetele care au nascut deja.....urmam noi
Bun venit fetelor noi.....
Revin mai tarziu.....merg sa ma intind putin.....ma simt obosita
Suzy 37+4 Nicolas Mihai
Claudi@ spune:
Salut.
Ancris, Monica, felicitari, sa va fie bebei sanatosi si papaciosi.Refacere cat mai rapida si asteptam sa ne povestiti cum a fost prima intalmire cu minunile din burtici.
si un picutz de galerie pt urmatoarea sau urmatoarele
De cand am citit de primul bebel venit am intrat in verva, azi mi-am amenintat sotul ca nu-l mai primesc in casa daca sapt asta nu mergem sa ridicam caruciorul si sa terminam cumparaturile.
Am spalat hainele lu bebe, mai tre calcate si bagajul de spital e aproape gata.
In ultimul timp, am contractii foarte dese, nedureroase si se lasa burta asa jos ca mi-e ca o pierd. De abia astept sa revina med. meu din concediu.
Si sa nu uit, m-au apucat iar greturile si poftele, e normal?
32+
Sori1980 spune:
Wow, felicitari Monica pt pinguinii Raluca Ioana si Andrei! Sa va bucurati de ei, sa fie sanatosi si mancaciosi!
Bine ati venit noile viitoare mamici!
Eu azi stau acasa, ma chinuie sciatica si contractiile, asa ca nu m-a dus la servici si stau in pat la caldurica.
Pupici la toate burticile.
Sori 30+ cu
Mihaelaaa spune:
MONICA,FELICITARI! Sa-ti traiasca pinguinii,sa-ti aduca numai bucurii,sa va bucurati de ei.
Refacere rapida si laptic destul pt amandoi iti doresc!
Bun venit noilor mamici!
Si acum...care urmeaza...pt galerie.....Vani...si poate si MAda_rozz?
Eu fac oricum galerie pt toate mamicile care sunt pe ultima suta de metrii...si pt cele care mai au ceva timp dar ne iau totusi prin surprindere!
Katink.....inca asteptam vesti!
Mihaela33+
Poze-Concediu cu burtika de 24 saptamani
elyanne spune:
Claudi@ am citit ca nu e nimic neobisnuit sa ne reapuce greturile si poftele in ultimul trimestru. Mai sunt gravidute care au trecut prin asta.
Amma am decretat ca nasc pe 3 martie... nu ma emotionez, promit... doar mut mobila prin casa ... ei nici chiar asa... dar mult nu mai am... n-am stare Cand vad ca al meu sot se misca in reluare (bine, are motive... ca doar nu sta acasa toata ziua... si cand este acasa mai sta omu' si se odihneste, manaca... dar io taca-taca... l-am disperat...) E tare nasol sa staaaai toata ziua acasa, sa vezi ca mai sunt atatea de facut si nu ai cum sa le faci
Bagajul meu este gata de muuult, de cand am fost internata pt. cerclaj... am spalat toate cele si le-am bagat la loc. Acum au un raft rezervat, cu geanta alaturi... si cand o fi sa nasc se iau toate de pe raft si se indeasa in geanta. M-am gandit ca stateau prea mult timp inghesuite... sunt vreo 2 luni de cat sunt pregatite.
Bagajul pt. bb-ei nu e gata... Trebuie sa cumpar pampersi si niste prosopele. Si sa le pun intr-un ruxac.
Dar nu ma grabesc... astea le poate face oricine chiar daca plec sa nasc... dau telefon si le spun ce sa-mi aduca.
Si ma gandesc ca daca sunt toate gata, pregatite, nu mai am nimic de lucru, poate nasc a doua zi Asa am patit cu mandra... am terminat cu maruntisurile prin casa, dupa zugravit, aveam bagajele pregatite si am terminat si tot ce aveam de lucru pt. la serviciu... Seara ii spuneam mamei ca de acum pot sa nasc, ca am terminat cu toate, iar pe la 1 noaptea plecam la spital sa nasc. Asa ca mai lalai putin, pt. ca vreau sa stea bb-ii in burtik.
S-a mai nascut o stea
kmi78 spune:
BRAVO MONICA IN SFARSIT MAMICA, SA FITI SANATOSI CU TOTII !!!
ce de pagini ati scris.... ma intorc sa recuperez!
lilidana spune:
Monica,felicitari!
Sa-ti traiasca perechea de pinguini si sa fie sanatosi.
Sori,,stai cumintica in pat,bebelina e mai importanta decat orice job .
Eu am spalat sambata o parte din hainute si sper sa le pot calca azi ,se vede ca am intrat in criza,vreau sa-mi termin bagajul saptamana asta!
lilidana cu David-Gabriel 33w2d
"Numai prin dragoste inima se transforma in imn"
Claudi@ spune:
Multumesc Elyane, prompta ca intotdeauna, ce ne facem noi fara tine cand va veni timpul sa nasti.
Eu vad ca tot trag de timp, mi-e frica de mor, ma gandesc ca in mom in care sunt gata cu bagajul,nasc, chiar daca mai am cateva sapt bunicele de asteptat.
Eu mananc turte acum. Ieri dupa o portie de plans, ca de copil alintat, ca nu am paine alba si nici crenvusti si ce pap eu si nu-mi gaseam nici locul si mai aveam putin si stateam in cap, m-am pus sa-mi fac turte iar acu le halesc.
32+