Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (13)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

La multi ani, Aka!!!
Marsupiul e super. si mami slaba si frumoasaaa!
Ruxandra, acum vad, Grigore are peste 6 kg!!! Pai ce te mai necajesti, fata draga??? David avea saptamana trecuta in jur de 5,200!!! Eu ce sa zic??? Plis ca toti copiii din parc au 7 kg si noi suntem cei mai mititei

poze David Mihai
De ce toti zic ca eu sunt mic? Doua luni am implinit!!
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Pt.Sarbatoriti

Aka
Andra
Donia
Adina de Raluca
Alice de Calina73
Oana de dianav

Tema zilei-muzica ascultam de la tv,radio,carusel,calculator

Alta Tema a zilei-avem marsupiu de la chicco ce ma nemultumeste la el este ca nu e reglabil pe talia bb-ului,in rest e bun tine f bine bebe in el
poze marsupiu

Laura-noi nu cred ca iesim azi afara doar daca se opreste ploaia ,pt.noi e ok joi intalnirea

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2luna 3luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia

Mergi la inceput

Laura-wow deci ginerele meu s-a apucat de studiat jucarii s-a gandit el cum sa ramana in urma Antonia ii trimite pupici

Alexandra25-mai dezerteaza din cand la noi

Tema zilei-inca nu stim sigur ce vom face de ziua indragostitilor,nasii ziceau sa iesim la restaurant dar vom vedea

poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia

Mergi la inceput

tot eu

Dandusa-ce frumoase pozele pe malul mariisi mie imi este dor de mare vreau si eu sa stii ca te invidiez

poze
botez Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

ALEX,
daca vrei sa vezi marea mai bine,intra la pozele lui A-DEJU,de la semnatura...,sa te mai destinzi un pic...,va asteptam la mare anul asta,lasam tatii la terasa, cu berile ca baietiisi noi facem o gradinita pe plaja...
Tema zilei nr.3,
am sa incerc sa-i fac o surpriza ,ca saracul de el...,in ultima vreme ...,numai el mi-a facut surprize... Trebuie sa plece la Brasov pe 13 si pe 14 spre seara va veni acasa,asa ca am timp sa coc ceva frumos...,ma antrenez de pe acum ,sa reusesc sa-l rapun,la cit de obosit va fi...,nici nu-mi va trebui prea mult Dar acum voi vedea ,daca mi-am pierdut farmecul ,ori nu

VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4

Poze Dandusa Mamici din C-ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by Ralumat

Dianocicazice ca aratam mai mature....mai OBOSITEEEEEE, poate...ca de, inainte ne faceam somnul de "domnisoare"

eu ziceam sa fiu dragutza...

ingerasa daca pana acum avea temp mai mica, da tu repejor un tel la dr si stai cu ochii pe ea, ca la virozele care bantuie, totul trebuie luat in serioe...

dia of, si oana? si eu ma gandeam la vitamine, dar il mai las 2-3zile. azi l am pacalit ca l am lasat cu ea in gura adormit si a mai supt din inertie vreo juma deora....

dandusa mai ce bine arati...cred ca de drag iti faci exercitiile acum...hai ca m ai mobilizat si mai bag si eu o tura

quote:
Originally posted by Dia1609

ai vazut fetita incaltata in bascheti la o saptamana? cum au reusit dom'le, ca io nici sosete nu puteam sa-i pun in picioare cand era asa de mica??????

corect...eu nu stiam cum sa il imbrac sa ma misc mai repede si mai usor sa nu il stresez...sa nu il zgaltai...

miro,dandusa mi se pare ca stau f bine puiutele in marsupii...eu tot insist cu wrapul dar...tot n am ajuns sa iau material. mi a promis mama ca imi aduce ea cand vine tura urmatoare...si atunci pun poze...

laura umezeala zici? fugi si scoate baiatul ca i face f bine...sa fie imbracat bine si atat.

ralumat eu stiu ca la 3 si 7ani sunt perioadele in care cam la toti copiii incep cosmarurile. dar e posibil sa aiba de cand au inceput sa viseze in somn, adica 1-2luni. si citeam in mama si copilul(pe care nu o mai am...) ca tipatul poate fi semn de ceva f nasol...nu vreau sa te panichez dar daca devine obisnuinta suna dr...

anateo da, pune poze...

yagmur imi place tare mult marsupiul

gina noi l am facut pe ala de la stat. sincer, daca as putea, nu l as mai face pe asta...dar, tardiv si pt noi si pt voi..preventiv nu i am dat nimic, ar fi bine sa vb cu dr...

valentine's? eu sunt din aia cativa gica contra. mi se pare o porcarie...dar nu deschid subiect de discutie, doar raspund la tema3
si nu in ultimul rand sarbatoritilor. fug la exercitii ca acum se trezeste

diana (03.12.06) david 1 2 3 intalnire

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bamboletta

Dandusa-ce frumoase pozele pe malul mariisi mie imi este dor de mare vreau si eu sa stii ca te invidiez

Hai si tu la mare ,anul asta...,vrei sa-ti inscrii fata la gradinita de pe plaja?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dianocica

dandusa mai ce bine arati...cred ca de drag iti faci exercitiile acum...hai ca m ai mobilizat si mai bag si eu o tura

Daca-ti pun o poza cu burtoiul...,te opresti din exercitii...Asa ca mai odihneste-te o tziraSi hai ,nu mai fi modesta ...,tu porti aceleasi lucruri ca si inainte,nu?Pai vezi...,restul se mai modeleaza...si daca ne tinem de exercitii...,sa vezi ce gagici ne facem noi...

Mergi la inceput

Da da vrem si noi la gradinita de pe malul marii

Azi vroiam sa trag chiului la exercitiivremea asta urata imi da o stare nu prea buna
dar vad ca Dianocica s-a pus pe exercitii fug si eu la abdomene cat de putin tot conteaza

poze
botez Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

fetele cu cezariana la cate saptamani se pot face abdomene, ca am uitat sa intreb dr... eu stiam ca la 10 sapt., dar mi-amintesc ca mi-a zis la control ca operatia se inchide pe interior dupa 3 luni sau luni jumate ... voi cum stiti? ... of, mai chiulesc si eu pana atunci, desi am un burtoi de zici ca sunt in luna 5 ... trebuie sa ma apuc si eu de cura montignac, ca nu mai merge asa ... da' nu stiu ce mi-e asa de groaza ... oricum, la sala o sa pot merge numai sambata si duminica (zilele mele de iesit in oras si de shopping) ca in rest husbandul lucreaza pana la 9-10 seara cand oricum sunt varza, nu mai pot nici sa ridic copilu la agait la ora aia

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3

Mergi la inceput