Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (13)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

eu am o teorie: ca fetele care si-au revenit spectaculos la kg de dinainte de (dandusa, chris, bambo, etc) sunt mai tinerele (sub 30 ani) si de aia au reusit ... restul, mai babete, ne revenim mai greu .... am dreptate?

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

doamne fetelor cat de ramolita sunt...niciodata n am fost o fire foarte sportiva dar macam aveam mobilitate...acum... inainte reuseam sa ating cu podul palmei podeaua fara sa flexez genunchii si fara incalzire. acum...dupa 10min de exercitii...de-abia de-abia. plus ca pana acum am facut doar intinderi, exercitii f usoare. am zis s o iau incet de tot sa nu ma frustrez pe drum si sa ma opresc... si azi am facut primele abdomene...la primele doua cred ca am dat un kil jos... pur si simplu nu reuseam...of...hai ca ajunge pauza, mai bag o serie mica cat mai doarme petit.
dia eu am 26 si am dat doar vreo 4kg in spital...atat...

diana (03.12.06) david 1 2 3 intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Dandusa.....super idee....si mie mi-ar placea sa facem o gradinita la mare....cine se inscrie...??...
Ar fi faina o intalnire a mamicilor de pe forum la mare...nu?
Forumiste din toata tara...ne adunam?????
Ce numai Bivolaru sa faca spirala la Costinesti....

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006

poze cu Mark
poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

DIANOCICA,
tigarile au legatura cu mobilitatea,Nu te lasa...,hai ca mai bag si eu o tura...,nu ma las mai prejos,desi sint ametita rauuuu,habar nu am de ce...,de cind m-am trezit ,parca sint beata...,simt ca fuge pamintul de sub picioare...,mincata,dormita...,probabil de la exercitii...,hmmm,la asta chiar nu m-am gindit...,m-am ramolit...,vorba ta...,pai pe vremea mea...,hai ca mai avem putin si o ajungem pe Bambo...,cite ziceai ca faci?"2"?Hai pune la treaba ...1,2,3 si 4...si 1,2,3 si 4...
DIA,
eu sint la limita,fac 30 de ani,in August...,dar ma simt tinara si nelinistita

VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4

Poze Dandusa Mamici din C-ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

fetele, va multumesc mult pt raspunsuri...stiu ca de la 38.00 in sus e cazul sa ma alarmez, dar cu virozele astea... stiti si voi cum este; in orice caz, am sunat-o pe pediatra si mi-a spus sa-i urmaresc temp, evident, si a-i dau Eferalgan sirop, Eurestal (pt tuse), Colargol (pic nasuc) si ne vedem maine.

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

sunt oficial panicata. monsieur s-a trezit, a mancat 20min, si a adormit la loc. era rupt de somn...nu mai inteleg nimic. cred ca o sun pe dr. chiar asa? si alea 20min...vai mama lor...de-abia a tras...

m ati facut sa ma uit la cati ani are fiecare...tinerele, zau...n am inteles exact de ce e kokorina nascuta in 00 si nusicasiely in 2006...daca am vazut bine...si iar am dat peste 3 randuri de gemeni, ar veni 106mamici. da? sau sunt iar

am mai pus doua poze scumpe foc cu bb si tati. sa stiti ca nu e aceeasi lenjerie in toate pozele...o mai schimbam......avem doua la fel...odioase si primite amandoua... va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by dianocica

sunt oficial panicata. monsieur s-a trezit, a mancat 20min, si a adormit la loc. era rupt de somn...nu mai inteleg nimic. cred ca o sun pe dr. chiar asa? si alea 20min...vai mama lor...de-abia a tras...

m ati facut sa ma uit la cati ani are fiecare...tinerele, zau...n am inteles exact de ce e kokorina nascuta in 00 si nusicasiely in 2006...daca am vazut bine...si iar am dat peste 3 randuri de gemeni, ar veni 106mamici. da? sau sunt iar

am mai pus doua poze scumpe foc cu bb si tati. sa stiti ca nu e aceeasi lenjerie in toate pozele...o mai schimbam......avem doua la fel...odioase si primite amandoua... va

toti bb-ii au perioade din astea de "greva a foamei" la un moment dat ... cel putin asa zice pediatra mea .....la Oana a tinut o saptamana si m-a bagat in boala... atunci s-a dus naibii si laptele meu, ca sugea cate 30-40 ml si se culca... si eu nu ma mulgeam ca ziceam ca poate mananca peste o ora ... si tot asa o saptamana, nu ma induram sa ma mulg in ideea ca poate isi revine si i se face foame ... si s-a dus naibii laptele, ca daca nu a supt si nici nu m-am muls, nu am mai produs.... in saptamana aia Oana a luat in greutate 50 g ... dupa care a urmat o alta sapt. de cosmar ca eu nu mai aveam lapte suficient si copilul isi revenise, ar fi mancat, dar nu mai avea ce... ii sugea pana la ultima picatura si plangea de foame... si biberonul il refuza cu indarjire ... o alta saptamana in care a luat doar 50 g in greutate ... dupa care in final a acceptat biberonul ca si completare la tzitzi, ne-am revenit, dar numai mananca asa spectaculos de mult cum manca inainte de toata tarasenia asta ... dar macar ia in greutate atat cat trebuie /saptamana
na, mi-am zis of-ul, cam asta-i povestea despre cum s-a dus naibii laptele meu, nu faceti ca mine!

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

buna fetelor
nu am intrat deloc in weekend ca nu am avut net. si acum am de citit o gramada. acum incep sa citesc si sa raspund din urma dar cine mai stie cand o sa termin mesajul asta.

Auras_v bine ai venit si speram sa te simti bine cu noi aici. stai linistita nimeni nu s-a nascut invatat. pupici multi fetitelor tale.

Dorsilia la intrebarea cu cat mananca nu stiu sa iti raspund ca a mea pap doar tzitzi. de imbracat acum de cand s-a incalzit noi am renuntat la costumul de fas si peste hainele cu care sta in casa ii mai dau o ereche de pantalonasi si un pulover si are un hanorac mai grosut pe care il dau deasupra si atat. a si o caciulita potrivita - mai degraba subtire.

Dianarus multa multa sanatate lui Marc si refacere rapida.

Cleomoni bine ai revenit. sapt trecuta parca ai avut botezul, cum a fost?

Laura13 noi babydrink bem ca si ceiut- dar nu pentru colici ca Adina nu mai are de mult ci pentru ca asta ii place ei.

Dianocica mai da ce frumusel e david. imi vine sa il mananc nu alta. Adina ii trimite multi pupici.

Mormelvio multa bafta vineri la tribunal. suntem alaturi de voi si speram sa nu apara probleme. pupici lyi Alin

Ruxandra tinem si noi pumnii sa isi revina cu pofta de mancare Grigore. Adinutza oricum o sa aiba mare grija de el, nu asa a spus? o sa fie un cuplu modern. Abia asteapta sa il mai vada si sa ii mai dea din pofta ei de mancare.

Chinico iti face Bea program artistic de nu dormi? pupici

la temele zilei: ascultam muzica de pe mail-urile comune plus ce canta mami si tati.
marsupiu noi il folosim f mult. nu am poze cu el dar o sa fac. are si posibilitate de a tine bebe-ul la orizontala plus inca 5 pozitii. pe mine ma doare tare spatele cand o tin mai mult in brate dar cu marsupiu nu ma doare de loc - deci e super. nu e de firma si l-am primit cadou dar am vazut in obor cu 550 de mii.

am terminat mesajul dupa 2 ore si acum fug ca Adina s-a trezit din somn si urla.

Raluca cu Adina Andreea (12.11.2006)

poze Adina

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Gata, a trecut si botezul, de-acum sper sa pot intra mai des. N-am apucat sa citesc din urma, incerc sa pun poze si dupa aceea ma duc sa citesc in urma.

Despre noi: am facut vaccinul, Calin n-a avut nimic dupa el, in schimb are o tuse dimineata despre care nu stiu ce sa zic. Doctorita a spus ca nu-i nimic la plamani, ca de fapt sunt muci cu care se ineaca el. Si cand a facut vaccinul o avea. Ai vostri au asa ceva?

La botez a fost cuminte , cand eram gata sa plecam spre biserica a tras un kk pana la gat, de-a trebuit sa-l schimb de la piele si-am intarziat la biserica, dar bine ca n-a facut kk 5 minute mai tarziu ca umplea cazanul ala La biserica ne astepta deja preotul si cu inca o fetita care trebuia botezata. Fetita aia a urlat si ptr el, cred ca-i era foame, ca a urlat non stop, de cand am ajuns pana am plecat. Calin s-a speriat putin cand l-a bagat preotul in apa, l-a bagat cam brusc, a tras 2 tipete si gata, radea la toata lumea si studia totul de jur imprejur.
Cam atat, fug sa pun poze.

Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

fetelor cum am promis - am sunat pediatra si va tin la curent.

am fost azi si in parc - s-a dovedit ca fetita cu enterocolita are de fapt POJAREL - deci rubeola

am sunat pediatra si nu se putea lua chiar atat de repede si nici in acele conditii descrise de mine - deci m-am linistit.

puiutul meu a vomitat doar ca a mancat ca o haplea.

Gina ma intrebai cum e cu sapunul. Noi folosim de la bunul inceput sapun de la Baby Love - adus din Germania si crema de corp si suntem foarte multumiti. Avem si un noroc cu micuta noastra ca nu e alergica la nika (deocamdata nu am descoperit nimic).
Si culmea - o spal zilnic - si in prima luna o spalam cu sapunul asta si pe cap si inca suntem la sapunul nr. 1 Parca am vazut ca voi ati trecut la al doilea - la noi ce se consuma asa de greu???

v-am pupacit

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070120&ctime=122902" target="_blank">4,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070121&ctime=010305" target="_blank">5,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070122&ctime=123722" target="_blank">6,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita

Mergi la inceput