Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (13)
Raspunsuri - Pagina 3
asiza spune:
Yagmur, ...daca se face vreme buna, VEEEENIIIIIM pe varianta-n jos! ...intrebai de unde am Cutiuta muzicala...sincer, nu mai stiu...aaa..ba, cred ca de la sora-mea...iti fac si tie un DVD...
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Ingerasul nostru drag
Varsta Denis
a_deju spune:
neata fetele! scriu in graba ca motanu' maraila s-a trezit si e fomist. radio pt copii itsy-bitsy emite si online, uitati www.itsybitsy.ro/" target="_blank">adresa.
marsupiu avem si noi, poze vedeti la semnatura, nu am timp acu' sa pun link direct, nu e de firma, e fain, dar mi-am prins urechile prima oara cand am vrut sa-l folosesc.. nshpe mii de capse si chestii de prindere... incape si in urs fara problema. doar ca...imi cam rupe spatele motanu' asta al meu... dar e foarte folositor cand vreau sa dau o raita pe la magazine :)
pupam si fuuuuuuug!!!!!!!!!1
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
saftoiu_gina spune:
Miro cum e cu sapunul? Eu l-am schimbat pentru ca i-a facut fatza praf lu ANA.
Am cumparat ieri sapun lichid Sanosan e super ,nu ustura ochii de la el ,adevarat sapun pentru bebelusi.Am scos si uleiul de masline de la masaj pentru ca ei nu ii face bine ii aparuse niste punctisoare pe piele si acum folosim ulei pentru masaj nivea .I-am cumparat si o crema pentru fatza pentru ca de la sapunul Babylove o avea aspra.
Intrebare; voi ati facut drumuri lungi cu bebelusii? E bine pentru ei?
Cine a facut vaccinul de la stat ? Ia-ti dat ceva copilului inainte de vaccin pentru temperatura, preventiv ?
Maine mrgem la vaccin si as vrea sa stiu .
--------------------------------------
GINA printesei ANA-BEATRICE (13 dec 2006)
roxanica2006 spune:
Multumim tututor fetelor care ne-au intampinat cu drag, pe mine si pe feciorul meu, pupam cu drag, Ruxandra,Aelita, Dandusa, Dianocica, Asiza si pe toate, toate mamicile frumoase.
La multi ani tuturor sarbatoritilor pe care i-am ratat in aceste zile de absenta motivata, si multa sanatate sarbatoritelor de azi!!!
Tema zilei: ascultam cutiuta muzicala cu teo, Mihaela Radulescu, etc, ca pe aia o avem,restul de pe mail-ul comun, tv, radio, orice. ii place baietului meu!!Iar la dans ne pricepem si mai bine. mai ales la mami in brate... Si daca se poate mami in brate la tati!! Atunci e suuuper!!!
Marsupiu nu avem inca, dar e pe lista de achizitii ce se impun in viitorul apropiat, adica la salariu!! Multumim fetelor pentru poze si detalii legate de calitatea marsupiilor.
Nu am apucat sa citesc inca nimic din capitolele pe care le-am pierdut. Sper ca sunteti toate sanatoase, si bebeii la fel!
Ruxandra, am vazut ca te plangeai de Grigore ca mananca putintel. Dar eu ajunsesem s-o chem zilnic pe pediatra acasa, David mananca f.f.f.f slab, la el 120 e maxim, niciodata n-a baut mai mult la o masa. Dar stai ca asta e un caz fericit, avem si mese de 70, 80 ml. dr. zice sa stau linistita, daca are un tonus bun, e vioi, ia in greutate , inseamna ca atat ii este suficient, cu atat se satura. Am fost inebunita cand am vazut ca vrea sa-si scoata o masa, noi aveam 7 mese pe zi, si acum ar vrea 6, dar tot trag de el sa mai mananace, ca nu-mi iese socoteala la finalul zilei, adica nu-mi da macar 700 ml. Am ajuns sa-i dau mancare in somn, sa-l oblig sa manance la 3 ore peste zi, dar el urla ca din gura de sarpe, nu vrea. Asa ca arunc laptele, daca am fost isteata si l-am pregatit inainte sa-mi dea omul semnalul de foameeeeee, si ii fac alta portie cand cere. Acum suntem in plin proces de schimbare a laptelui din Milumil in Nan, dar sincer nu sesize o imbunatatire. Mai scrie ce ai patit cu Matei, de ce zici ca ai gresit tactica?? te rog!!!Ca si eu sunt obsedata de ml astia nenorociti!
poze David Mihai
De ce toti zic ca eu sunt mic? Doua luni am implinit!!
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
roxanica2006 spune:
Am uitat sa trimit un pupic special mamicii Yagmur si lui bebe Luca!
poze David Mihai
De ce toti zic ca eu sunt mic? Doua luni am implinit!!
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
aka spune:
Buna. Multumesc pentru urari . Si voi sa fiti sanatoase si iubite, sa va bucurati de puii vostri.
Tema zilei. Avem si noi marsupiu. Deocamdata o pun in el orizontal. Are doua pozitii: Pana la 4 luni orizontal si apoi vertical. A fost destul de scump dar sunt multumita de el ca pot merge oriunde. La inceput nu puteam sa o bag imbracata in el, dar apoi mi-a venit ideea si am bagat intai costumasul si apoi pe ea. Am mai primit un marsupiu in care se poate pune copilul doar vertical. M-am uitat acum la el, e ca al lui Miro.
marsupiu 1
marsupiu 2
Ascultam cutiuta muzicala si kiss fm. Si pe mami cantand cutiuta muzicala.
A venit ora mesei, ma duc sa dau puiului laptic.
Monica de Maria Cristina (20.12.2006)
Poze Maria Cristina luna 2,1
varsta Maria Cristina
printesa noastra
ziggy spune:
Va pupicesc pe toate.
Am avut si noi sambata botezul. Desi preotul zicea ca nu o sa raceasca, avem acum niste monstruleti de mucisori. A fost tare frig in biserica si l-a bagat de trei ori complet in apa.
Sunt si eu curioasa cum o sa reactioneze la drum lung pentru ca saptamana viitoare plecam la Fagaras. Acolo lucreaza sotul, iar eu sunt de 4 saptamani singura in Bucuresti. Astept sa ii fac vaccinul de doua luni si apoi plecam si noi la tati.
poze calin
Calin (5.12.2006)
dandusa spune:
quote:
Originally posted by saftoiu_gina
Intrebare; voi ati facut drumuri lungi cu bebelusii? E bine pentru ei?
Cine a facut vaccinul de la stat ? Ia-ti dat ceva copilului inainte de vaccin pentru temperatura, preventiv ?
Maine mrgem la vaccin si as vrea sa stiu .
--------------------------------------
GINA printesei ANA-BEATRICE (13 dec 2006)
Am facut drumuri lungi cu masina...pina la Buc ,am mers cel mai departe...si pe jos...,in plimbare...,cam 2 ore media,s-a comportat ca de obicei,a dormit tot drumul...
Noi am facut vaccinul de la stat si nu i-am pus nimic inainte de vaccin ,doar dupa ce am venit acasa...,i-am bagat Eferalgan supozitor,parca de 80,nu am cutia linga mine sa ma uit...,nu a facut febra,nu a plins si nici agitata nu a fost...,ideal...I-am masat locul cu comprese cu apa si i-am distras atentia cu jucarii ..., a fost bine.Sa dea d-zeu sa fie si la voi la fel.
VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4
Poze Dandusa Mamici din C-ta
Ralumat spune:
Roxanica, doteaza-te cu ceva pentru nervi....ca Nan e foarte hranitor si s-ar putea sa ai surpriza sa iti manance chiar mai putin!!!
Si eu am avut surpriza asta- dupa ce la Topfer tipa de foame la 2 ore jumate si manca in jur de 900ml pe zi (asta cam acum 3 saptamani), dupa ce am trecut la Nan, cere la 4 ore, 4 ore jumate, si mananca doar la o singura masa 160! in rest ba 100, ba 50.....de ma exasperase, credeam ca nu-i place Nan-ul! Rareori reusim sa ajungem si noi la 700 ml pe zi. Insa el se dezvolta foarte frumos si oricum bebelusii sunt mai destepti decat noi.....mananca doar cat le trebuie, nu exagereaza!
Raluca lui David Calin (28 nov)
poze
alexandra_25 spune:
Buna dragele mele....uite am dezertat si eu....deja dupa ce s-au scurs doua capitole......le-am ratat...dar lasa ca recuperez eu...
In primul rand am vazut ca a aparut cineva drag noua....Cleo...ma bucur ca ne scrii din nou si felicitari pentru printesa...e frumoasa..
Roxanica.......noi doua am pierdut apelul...
Aelita....
Tema zilei :..toata ziua aproape ascultam muzica....eu am downloadat muzica de pe mailul comun si am facut cd-uri !
Ruxandra...poate ca are el ceva si nu poate manca....eu nu cred ca asa din senin nu mai mananca......si sper sa fie bine!
Fetelor care aveti melodii de pe Cd-ul "Cutiuta Muzicala"nu il puteti pune pe net???????....eu nu am de aici de unde sa-l iau....plsssss
Yagmur.......si noi avem paturica Winnie...
Chinico......si multumesc...
Asiza.....
Tema zilei 2 :avem un marsupiu din Austria....dar chiar nu imi place...zici ca deja e mic...si e super buna tema zilei ca astfel voi stii si eu de care sa cumpar!
Nici nu am apucat sa va scriu ca deja s-a si terminat si capitolul asta.......offfffff...si pe asta l-am pierdut....
Adina de Raluca_u
Oana de Dianav
Ingerasa..si au zic la fel ca si Mirona....nu ai de ce sa-ti faci griji....si Mark are mucisori tot timpul si tuseste de multe ori ba ca trage are fals...ba ca e pe spate si ii vine lapticul inapoi!
Dandusa...tu ai pus poze sa vedem marsupiul si eu nu ma pot oprii sa ma uit la mare.......ce dor imi e......nu am mai fost de 2 ani......
Aka
Andra de Saryta
Mai propun si eu o tema a zilei cu nr.3....Ce faceti de Valentine's????...
Marsupiu
V-am pupat pe toate si sper sa ne auzim mai repede...nu la capitolul urmator....
alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark