Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (13)
Raspunsuri - Pagina 2
Dia1609 spune:
chinico, cum e beBea? mai trimite poze sa va vedem
cleo, frumoasa foc printesa ta... mortala in rochia de botez!
dianocica, mortale vestile despre moooni... sa ne mai zici ..... ai vazut fetita incaltata in bascheti la o saptamana? cum au reusit dom'le, ca io nici sosete nu puteam sa-i pun in picioare cand era asa de mica??????
si a murit si ultimul neuron, ca mai vroiam sa zic ceva si nu mai stiu ce
Dia de Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
mami_n-d_06 spune:
quote:
Originally posted by ingeras26a
Fetelor, Maya este subfebrila, are 37.6...o imbrac mai subtire si ii mai iau temp dupa ce-i dau si lichide, dar ma ingrijoreaza, ca are mucisori de vreo 5 zile (nu a avut febra deloc pana acum) si a inceput si sa tuseasca.
Voi ce ati facut daca v-ati confruntat cu asa ceva??? de papat papa, e vesela...
Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)
Ingerasa, si Denis a avut o astfel de zi, cu 37.7 rectal...nu am facut si nu i-am dat nimic...doar ca la fiecare schimbat de scutec eram cu termometrul in funduletul lui, ca sa fiu pe faza sa nu mai creasca...si nu a mai crescut...seara scazuze la 37.4 rectal...de la 38.0 in sus, dupa ce scazi liniutele, sa-ti faci probleme...Aveti grija de voi...
Miro, hai ca marsupiul tau nu arata chiar asa naspa cum zici tu...e chiar dragut si tzine si capul fetei......
Dandusa, multumesc si tie pentru pozici......am vazut marea pe fundal...doamne ce dorr mi s-a facut de mare!!!! Anul asta musau s-o intalnim pe Crinutza pe malul marii!
Edit: Asiza logata cu Mami....
Laura13 spune:
salut fetele!
scurt... din nou!
ingeras eu stiu ca abia de la 38n rectal trebuie sa ne facem griji!
tema zilei cutiuta muzicala si la baie... mama si tata cu vocalize!
tema zilei marsupiu de la chicco pt 0+ luni. inca mai incape cu salopeta ca nu e prea grasut! 5.5 kg are bebe
apropo de bebe.... tuseste!! de vreo 15 ori pe zi, intr-o repriza tuseste de vreo 2-3 ori (sper ca ati inteles). tusea e seaca ca si cum s-ar ineca. dolores david cum tusea? oricum daca nu trece pana maine mergem la pediatra!!!
iesence ne vedem joi la 13.30????
a! azi noapte am scapat de criza de colici de la 3. a scancit un pic, l-am intors si a dormit dus pana la 5 cand l-am trezit sa pape!!
fug, ca iar e ora de masa!!! parca nu mai apuc sa fac nimic intre mese!!! vorba lui chris80 ziua urla la 3 ore fix fix!!
pupici!!
? daca nu ploua dar a plouat si e un picut umezeala pot sa il scot afara? iesence voi iesiti azi?
am fugit!
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
Dia1609 spune:
mi-am amintit:
cantam cutiutele muzicale si cleopatra
febra e peste 38 rectal
ralumat, am citit undeva ca nu au copii decat dupa 3 ani cosmaruri
Dia de Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
anateo2004 spune:
ascultam curiuta muzicala-le avem pe toate, plus inca doua cd-uri cu coruri de copii-bimbam parca.eu le pun de cel putin doua ori pe zi ca le cere fimea.tot ascultandu-le a invatat singura unele cantece
marsupi,am unul de la chicco,chicco go se cheama,l-am folosit si la teo,deci e rezistent.acum l-am folosit mai putin deoarece eu trebuie sa ies cu carucirul pt ca merg si cu fimea si frecvent trebuie sa alerg dupa ea si nu ma vad alergand cu seba atarnand de gatdar e ff util,daca mergei cu copilul la cumparaturi,am mers la munte cu ea in el.date tehmice;tine pana la 9kg,are protectie pt cap care se poate da jos si apoi copilul merge cu fata la lume(apropo de asta,,cand avea teo 4luni incepuse sa planga in marsupiu,pana ne-am prins ca ea vroia sa vada peisajul),sistemul de prindere e reglabil in functie de dimensiunea carausului,de asemenea se poate regla si pe copil in functie de cate haine are pe el;mai are si doua bavetele detasabile pt perioada cu balute.cam asta.poze nu am dar daca te intereseaza pun diseara.
dandusa,sa doarma in acelasi timp s-a intamplat ff rar si si atunci,teo in patul din dormitor si seba ori in brate/marsupi sau pe canapea,mie ramanandu-mi covorul sau fotoliul
la multi ani!,sarbatoritilor de astazi
ana mamica de doi ieziTeodora si Sebastian
Yagmur spune:
www.dropshots.com/day.php?userid=227858&cdate=20070127" target="_blank"> marsupiu
Este un marsupiu facut de o nemtoaica care le vinde doar in Europa... pozele apar si pe linkul de la semnatura... e cel pe care luca l-a primit cadou ptr primul lui job
tema zilei: ascultam muzica de pe calc si vh1...si ne place tare mult....in general rock, folk, cubano...
s-a trezit....am fugit
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca
doradora spune:
pe ce frecventa e postul radio pt copii?
chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
dandusa spune:
quote:
Originally posted by mami_n-d_06
]
Dandusa, multumesc si tie pentru pozici......am vazut marea pe fundal...doamne ce dorr mi s-a facut de mare!!!! Anul asta musau s-o intalnim pe Crinutza pe malul marii!
Edit: Asiza logata cu Mami....
Uraaaa,nu mai putem de bucurie,super....,sa treaca lunile mai repede sa ne vedem...
VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4
Poze Dandusa Mamici din C-ta
Mirona spune:
quote:
Originally posted by chris80
pe ce frecventa e postul radio pt copii?
chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
99.3 in Bucuresti
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070120&ctime=122902" target="_blank">4,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070121&ctime=010305" target="_blank">5,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070122&ctime=123722" target="_blank">6,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita
Laura13 spune:
fetele......
statea dani in balansoar cu un crocodil de pluis pe care il studiaza atent vreo cateva minute!!! si acum a intins mana si a strans crocodilul de nas!!!!! e prima data cand intinde mana si apuca singurel!!!! offff v-am zis eu ca acusi se insoara!
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel