Mamici de ianuarie - februarie 2007 (65)
Raspunsuri - Pagina 6
criss68 spune:
Buna fetele,
Daca va puteti imagina asa ceva, puiuta mea de azj dimineata de la 7 nu a mai dormit pana acum, la 14,30. A atipit cate un sfert de ora, plus somnul de afara, dar in rest nimic. Sunt franta, ce sa va povestesc, drept pt care m-am infipt intr-o ciocolata.
Aelita, asta imi mai lipsea sa-mi cada copilul in cap pe jos, ca ma imbolnaveam de inima.
Catalina, si mie mi-a povestit bunica ca la tara oamenii dadeau la sugari alcool - cica sa nu le fie pofta. Ei nici nu vad, plus ca habar nu au ce consuma adultii, deci nu are cum sa le fie pofta. Sa le dea atunci sarmale si racituri, poate le e pofta!
Gio, m-am lamurit tot aseara dar in prima faza m-am panicat si vedeam peste tot numai indicii de sdr Down. Practic toata sarcina asta a fost spaima mea cea mai mare si nici medicii nu m-au menajat cu nimic - dupa 39 de ani incidenta maladiei este de 1 la 240 - fff mare dupa parerea mea, iar eu pe aici ma invart cu varsta. ERa evident ca nu are copilul toate semnele, dar ma gandeam la un mozaicism.
Alinatxa,
. Ce bine ca nu ai dat aseara peste paranoice ca mine, te-ai ales cu o satisfactie deosebita si un bun tonus dupa ce-ai prestat miscare. Bravo tie! Si eu m-am gandit ca daca va mai fi o sarcina incerc sa fac gimnastica, la sarcina asta asa am primit dispozitii, dar din precautie, nu pt ca au fost pb. Totusi in ultimele luni nu mai puteam, ma durea burta. Poate ajuta si ce faci acum si vei naste usor.
eli1977, multumesc pt lamuriri cu operatia, se pare ca nu sunt eu aia ghinionista ci cam asa se petrec lucrurile. Ce sa fac daca nu m-am mai operat niciodata nici macar la un deget?! Nu stiu de ce eram sigura ca ai nascut natural, cred ca am retinut discutiile dinainte si ca asa doreai.
Cat despre dormitul cu bb in brate... totusi nu-i asa ca-i frumos? Eu am depasit faza cu oboseala, constientizez ca timpul trece f repede si trebuie sa profit. Nu ma intereseaza cat de alintata va fi, imi este draga de mor si nu pot sa fac altfel decat asa.
Messa, deci si operatia ta e zambareata! Faza e ca nu mai am burta aproape deloc (fundul scade mai greu) si nu pot pricepe de ce putinul ala atarna. In fine, vorba ta, cu gimnastica se aranjeaza.
Voi stiti ca babeta mea de dr mi-a dat verde la sport? Daca in timpul sarcinii am ascultat-o, acum nu ma luam dupa ea daca spunea NU, cautam pe cineva mai avizat in domeniu. Atata mi-a spus ca abdomenul sa-l mai protejez.
Fetele care dati completare, nu va e teama ca pierdeti laptele? Mai vrea bb de la san? Mie toata lumea imi spune ca bb daca prinde la bibe nu mai vrea altfel. Prin urmare stau si imi chinui mintea daca ii ajunge papa de la mine dar nici nu-i mai dau completare.
Innebunesc, iar s-a trezit. A dormit juma de ora! Oare asa o tine toata ziua? Nici nu am apucat sa mananc ca sa am lapte, am pus-o iar la san, sper sa gaseasca ceva (ciocolata calda cred, la cata cioco am mancat)

Poate ai dreptate Eli, i-am transmis starea mea. Voi incerca pe viitor sa ma abtin ca fac rau cui vreau mai putin.
va pup, revin
ylilimic spune:
Sa le ia naiba de farfutitze pe angajatele curului de la primarie
!
Am primit hartie acasa sa merg in graba la primarie sa duc copii dupa BI al meu si al sotului, pt dosarul de alocatie bb, asta dupa ce sotul a depus dosarul, cu tot ce trebe cica
! Ies cu ambii copii sima infiintez la proaste. Erau in pauza de masa, ca de ce sa scrie in hartie "toanto, nu veni la pranz ca mancam" sau "veniti intre orele..."
Astept sa reincepa programul si D-na cu pricina sta pe hol la taclale...
15 min din programul de lucru. INchipuiti-va "caldura mare" de Caragiale: O interpelez si in spun ca in graba, am uitat copiile de BI, pt ce trebuiau si daca mai trebuie ceva, caci sotul doar ce mi-a trimis la faxul din primarie BI-urile. Cu o fata de tampa
imi zice ca faxul este la secretariat. Iau pe matei de mana, ma reped pe scari la secretariat. "doamna secretariatul e in birou la primar!!!" si ce? Are si secretara ca doar nu primeste corspondenta personal, ii zic. Urc juma de drum cu elan si dna bodyguard striga ca nu e voie ca intreaba ea la tel daca au venit hartiile
Ii spun sa se miste mai repede ca am un copil de 4 saptamani, afara pe strada (cu mama)
Dupa
zice ca nu au venit, sa astept
Inca 10 min!!! Stiti ca duduia secretara a plecat din birou (s-o calareasca toti cainii comunitari!) si eu stateam si asteptam. Noroc ca a venit o tipa cunostinta de-a mea (intoarsa de curand din CIC) si astfel am intrat in posesia hartiilor.
Dar...
care intocmea dosarul s-a facut nevazuta si cand in final a gasit-o cunostinta mea, a zis ca nu poate pune la dosar hartia trimisa prin fax, sa vin maine, ca nu e urgent!!!!! ![]()
Si maine repetam scena!
Merg sa halesc ceva, copii imi dorm, dar eu sunt prea agitata ca sa mai pot dormi. Am si de citit din urma...
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond
Luca Matei - 05.11.2004
Liliana
cu
Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
gio spune:
criss, nu stiu ce sa zic cu completarea. eu am reusit sa-i dau asa taisiei pana la 5 luni cand a refuzat sanul...dar si eu o rarisem cu alptatul atunci.
Mamix2 cu Taisia&Toria
marinar spune:
Lili sa-ti iei maine si un facalet la tine, poate poate se rezolva.
Criss cred ca depinde de copil. eu ii dau Emmei completare pt ca nu se satura de la san. dar cand o pun la san e disperata, nu stie cum sa apuce mai repede si nu i-ar da drumul nici moarta.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
ylilimic spune:
marina - pacat ca nu am facalet, insa gasesc eu ceva pana maine!
Si ca sa vedeti ca mi-am bagat mintile in cap, am facut proba laptelui, si face grasime deasupra, nu prea groasa, dar face. Ma supsese bb pana la loc comanda, si abia abia am mai gasit catevva picaturi pt proba. atentie la proba laptelui: - nu colectati lapticul de inceput, acela nu e consistent; incercati dupa ce a supt deja bb, acolo e adevarul! 
Diseara merg cu bb la ortoped, cel putin intentionez! Are program cateva ore/1 zi/sapt si e super aglomerat (e cel mai bun pe o raza de 50 km). Noroc ca stam aproape de cabinet si incerc sa il duc fara sa stam la coada cu bb, pe scara blocului unde e cabinetul. Sper din tot sufletul sa fie OK, ca nu ne trebuie belele!
Marele blond
Luca Matei - 05.11.2004
Liliana
cu
ylilimic spune:
cui trebuia sa ii scriu cum se pun pozele? Trageti-ma de mana, ca sunt tra-la-la!
Marele blond
Luca Matei - 05.11.2004
Liliana
cu
belle_vue spune:
Lili, pt ce mergi la ortoped? Scuza-ma daca ai mai scris si n-am bagat eu de seama!
Mami de Theodor (27.10.2004) si Bebe din burtica (DPN 5 feb 2007)
Those who can't laugh at themselves leave the job to others
cristiana70 spune:
LILISOR,
down, ca nu dau turcii! ADELEI ii trebuiau lamuriri cu pozele, mai bine ii trimiti un PM, ca intra rar, si pana citeste din urma...
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
cristiana70 spune:
BELLE VUE, nasoala treaba cu alergatul dupa catel, imi aduc si eu aminte din '94 cand am stat 3 luni la Sheffield ca exchange student de curtile oamenilor, doua saptamani m-am tot plimbat pe stradutele din jurul complexului studentesc, si nu-mi venea a crede ochilor. Gradinite cochete, garduri de nici un metru, saloanele cu ferestrele acelea mari, fara draperii si perdele... ce mai, fata de curtile noastre inchise de garduri cat mai inalte si mai opace, sa nu vada vecinul puiul, porcul si viteaua, noi greu o sa ne scoatem figura asta din cap. Mi-ai facut dor de verdeata Angliei, cand o sa creasca bebe o sa mergem, sa vada si el, si tati.
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
elena_mvl spune:
Buna burtici, mamici si bebici!
Lili succes maine la ortoped. Sa dea Domnul ca bebe sa fie bine si sa nu fie decat o vizita de revedere cu dl dr.
Mirandolina ma gandeam ca ai nascut dar noroc ca ai postat si m-am linistit ca ma gandeam sa iti dau un PM ![]()
Eu maine ma duc la controlul saptamanal![]()
Elena
, mami de
39s
[url=http://tickers.baby-gaga.com/p/car047pp.png[/img][/url]