Mamici de ianuarie - februarie 2007 (65)
Raspunsuri - Pagina 31
anis spune:
Shine aceeasi greseala am facut-o si eu la primul copil.rezultatul? Am alaptat-o 3 luni cu un singur san.Intr-o zi m-am enervat..ma saturasem de pompa, ea avea si 7 luni, si i-am dat sanul pe acre ilr efuza..tot asa urla nene..ee..si am lasat-o in pace...iar urla iar ii dadeam sanul...si asta era dim..si seara nene s-a infipt in el.A mai facut fitze cateva zile la el..dar n-am renunat..si s-a obisnuit cu ideea.
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
gio tu de pe unde ai agsit bona? Agentie sau cunostinte?
*** AniS ***
Iarina-Elisa
Ingrid-Alexia
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
nadiuta, lasa sanii la aer, nu te uge cu nimik..garmastan si alte alea..doar lapte de al tau.Mulge-te si da-i cu siringa sau cu bibe cu lingurita.E bine sa arunci bibe pana la 12 sapt.
Chiar nu poti sa iid ai macar la un san?
*** AniS ***
Iarina-Elisa
Ingrid-Alexia
INGRID
gio spune:
prin cunostinte - o prietena lucreaza undeva unde sunt multe femei si s-a nimerit sa stie una pe respectiva bona. succes garantat. ca unde-s multe femei se duce vorba repede.
Mamix2 cu Taisia&Toria
anis spune:
tu esti din bucuresti? daca da..ia mai intreaba..poate mais tiu pe careva...
*** AniS ***
Iarina-Elisa
Ingrid-Alexia
INGRID
Amaya spune:
Anis, multumesc mult de sfaturi...le pun in practica fiindca iar s-a intarit sanul in partea de sus, offf...
Referitor la hranitul cu lapte muls in bibe, vad ca fata mea nu are probleme nici cu sanul nici cu bibe. Singura diferenta pe care am observat-o este ca dupa ce o alaptez la san se trezeste mai repede de foame si astfel am tras concluzia ca probabil oboseste inainte sa manance cantitatea necesara. Din bibe ia cam 70-80 ml si se satura, se mai trezeste abia dupa 4 ore. Insa am vazut pe aici cum ca alaptatul dureaza la voi intre jumatate de ora si o ora jumate dar la noi maxim-maximorum 20 min dupa care este cazuta la datorie si n-o trezesti nici cu tancul, chit ca masa vine dupa un somn de 4 ore.
nadiuta, si eu am rani la sani, din cauza asta ii dau buburuzei mesele intercacalate, o data suge la san si o data ii dau in bibe lapte muls si folosesc orele dintre alaptarile la san ca sa hidratez bine mameloanele cu garmastan (si stat cu ele la aer) si le dau cu Bepanthen (dupa bepanthen trebuiesc spalati bine sanii cu apa si sapun). La mine se vede clar o imbunatatire, deja cad cojitele de la rani si rana nu se mai deschide.
Messa, sa nu ai surpriza ca in cateva zile stomacelul sa se obisnuiasca sa primeasca atata mancare si sa-ti ceara mai mult. Laptele praf si asa ingrasa repede (fi-miu a luat cate 1,5 kg/luna mancand strict nr. de mese adecvate varstei, timp de 2 luni) si sa nu ai surprize neplacute mai tarziu, fiindca acum, la inceput, isi formeaza obiceiurile alimentare dupa care se vor ghida toata viata. Ce nu-mi place de mine cand sunt sfatoasa dar nu ma pot abtine, nu te superi pe mine, nu? 
Oana,
nazdravanul Andrei (18.02.2005) si
Cristina (8.02.2007)
Comorile mele
gio spune:
anis, bona mea vine de un si jumatate deja, am pierdut "contactul" ca sa zic asa.
Mamix2 cu Taisia&Toria
kateryna spune:
A nascut Alina!!!! 

Bine ai venit pe lume micuta Roberta Anne-Marie!! Are 3.400 kg si a primit nota 10! Mamica spune ca bblina e frumoasa foc (asa i-a spus sotul ca ea inca nu o vazuse, oricum eu sunt sigura ca e asa). Sa va traiasca si sa fie sanatoasa!
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
kateryna spune:
Deschid capitol nou!
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George