Mamici de ianuarie - februarie 2007 (65)

Raspunsuri - Pagina 32

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Amaya, adica zici ca o sa fie o grasana si ca o sa imi manance si urechile mai tarziu? Mmm... eu am fost moftul in persoana cand eram mica si m-am grasunit mult mai tarziu, ca am inceput sa dau iama in haleala, dar asta dupa 18 ani. Nush... o mai las de capul ei cateva zile si vad ce si cum, dupa care incerc sa-i fac program daca nu se potoleste.

Completare la ce a zis Kateryna despre nasterea fetitei Alineitxa - cica bebelina seamana leit cu ta-su! Nasol e ca i-au facut rahie simpla si nu are cateter, ii baga analgezice in vena... mmm, o sa fie mai greu dar o sa treaca. Tinem pumnii!

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

fetelor, nu deschide nimeni capitol nou?

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)

poze bb

poze Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

aaa
scuze Katy acum am vazut mesajul tau
te pup

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)

poze bb

poze Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Capitol inchis!

Va poftesc la un nou capitol,AICI !

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Buna dragelor!

Marinar - meriti bestelita ca am deja 1 saptamana de cand ma chinuie niste bubite pe fata lui Adam, arata rau si desi am intrebat pe aici nu ai zis nimic de Elocom . Azi mi-a spus dr sa incerc si cu asta, ca saracii obrajorii lui sunt varza. Ma intreb daca Belle_vue o fi reusit cu ceva la cea mica, caci si ea intreba cu ce sa dea. Hai ca-mi trece, bine ca am luat crema asta si abia astept sa faca ochi sa-l ung.
catalina+ aelita - Vigantol si eu ii dau tot 2 picaturi, dar asta nu inseamna ca e o regula pt toti. Am un nepotel de aproape 2 ani in Bucuresti, nici la varsta asta nu i s-a inchis fontanela !!! A facut si injectii cu vigantol si degeaba...nu asimileaza. Nu mai zic de analize peste analize...
biribu - si mie mi-au scos atele la 8 zile, dar ca si prima data tot mi-a mai lasat 1 fir acolo unde a gasit dr de cuviinta. Nu ma jena, asa ca mi-am permis sa il scot la 21 de zile. Acum este cicatrizata bine, arata ca un tiv, insa e mai tare decat restul zonei si urmeaza sa o ung cu crema de galnenele caci inmoaie (asa am facut prima data). Si ca sa vedti ca nu-s cu tigla pe casa, din prima zi m-am holbat la dansa cu oglinda Ai incercat niste supozitoare antiinflamatoare (indometacin/flagyl/diclofenac)? La mine si-au facut efectul...
cristiana - nu mai bine ne sunam una pe alta si ii punem pe pitici la telefon? Ca si noi tot intre 00 si 1:30 am avut "vorbitor"
pt toate mamicile actuale si viitoare: decizia pe care o luati de a alapta sau nu este CEA MAI BUNA DEECIZIE LA MOMENTUL RESPECTIV! lasati reprosurile deoparte (celor care nu au copii si nu au trecut prin asta...
catalina - Acum am convenit ca io ies afara cu bebe si ma duc sa comand tortul (ca e la doar o statie de noi) si el ramane sa spele geamurile. ? Cand eu ii dadeam sa pape lui bb duminica, sotul meu a sters geamul de la bucatarie, cu carpa cu care stersese praful prin casa Nu vrei sa stii cum aratau? Noroc ca s-a facut seara si nu mai vedea nimeni...
gio - Apropo de zambete, se pare ca ieri am fost puse pe progrese mari. Dupa ce i-a cazut buricutzul mi-a tras un mare zambet, asa in coltul gurii. Azi am repetat faza si culmea e ca i-a zambit si bonei; saracu' copil, chiar ca e adevarat ca nu vad bine la varsta asta.
aelita - radeai ca a inebunit lupul? Pai cum e posibil? ieri a dormit cate 4 ore min intre mese si nu am apucat sa vad ochii deschisi (adik treaz) si azi noapte a stat la taclale, si a supt la 4,6,8,10 si acum inca doarme...
alinatxa - Bravo, mamico! Felicitari si bine ai venit pe lume Roberta Anne-Marie!
gio - vreau si eu sa reclam prostii de la Casa de pensii care mi-au trimis alocatia lui Matei la posta, desi o primeam in cont bancar de 2 ani!!! Problema e ca au trimis-o la adresa veche, la care nu mai locuiesc de peste 1 an si nu pot primi banii aia multi 25 RON Aici toti cei care primeau in cont au patit asa...ce au astia frate cu noi? amaya - stii ceva?

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput