Mamici de ianuarie - februarie 2007 (65)
Raspunsuri - Pagina 22
mihacarm2002 spune:
Bine v-am regasit! Am venit acum 2 h, dar Eva ar sta numai la tzatza. Nu asta e greu, ci partea cu ragaitul unde nu ne pricepem deloc drept pentru care avem colici tare urate
Mihaela 40s+1z 
gio spune:
Multa sanatate Dariei si putere mamicii!!! Toate gandurile noastre bune...
Ca si Salina, am si eu atatea de spus dar cand prind momentul de scris uit...
Nu mi-a raspuns nimeni..are cineva pompa Avent cu sistemul de stocare VIA??? Chiar aruncam borcanasele dupa 4 utilizari???
Noi suntem bine cu buricutzul, azi de dimineata a cazut, in a 22-a zi si cred ca suntem campioane pe aici. Mai facem o toaleta vineri la spita si scapam si de cojita care a ramas.
Fetele, are vreun bb hemangiom? Noi avem unul pe pleoapa si altul pe coapsa dreapta, cat un ban de 5 lei vechi, de pe vremea raposatului. Ma enervez ca a inceput sa faca niste "brobonele" rosii si deci evolueaza; tare n-as vrea sa ajungem sa intervenim.
Catalina, ce ati facut, a venit pediatra? Laptele e de vina?
eu ma mulg intr-o frenezie
; apropo de asta am citit articolul pus aici de lili, sunt si eu curioasa, cat sa mai ma mulg asa ca sa ajung de la 30 ml la 150
..ca au omis sa scrie asta...si ca mai exista si \vaci sterpe (sau semi, ma rog
).
a, si azi am fost la masaj. boierieeeeeeeeeee
va pup
Mamix2 cu Taisia&Toria
marybell spune:
Lily in afara de a selecta textul si de deasupra din meniu sa ii alegi "size" si "culoare", nu stiu alt mod de a scrie mare si colorat, dar sunt convinsa ca asta stiai si tu; poate ca intrebi altceva si nu am inteles eu bine. ce mai face Matei frumuselul? ca de Adam am mai tot citit din ce postezi zi de zi. nu te superi pe mine ca intreb de febletea mea Matei...nu?
Messa m-au cusut cu fire resorbabile si organismul meu cica le-a respins, am facut si o complicatie numita serom, m-a certat doctora ca am depus efort si rezultatul = in 4 locuri operatia desprinsa; te pup si mersi de intrebare;
va pup
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
Salina spune:
Gio, hai ca n-am vorbit de mult
. Si a mea facuse brobonele pe pata aia in perioada in care ne luptam cu bubitele. Dar, sa stii ca ce au fetele noastre, asa-zisele hemangioame, nu sunt periculoase. Am vazut duminica in parc o frumusete de fetita, avea mititica un ditamai hemangiomul la ochisor, dar din ala vizibil, nu o pata cum au ale noastre. Si am mai citit ca astea mai mici si mai putin proeminente se numesc angioame. Or fi altceva decat hemangioamele. Hai sa-l intrebam pe Stanciu ![]()
ALINA, cu doua comori: printesa EVI (3 ian 2007) si DAVID (18 iul 2003)
marybell spune:
Belle vreau sa te felicit pentru subiectul deschis de tine pe forum "incalzirea globala". sper sa am timp zilele astea sa citesc cele 8 pagini...si vreau sa iti urez o nastere usoara si refacere rapida.
pupici
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
Salina spune:
Marybell - mai bine iti zicea dr. ca nu te-a cusut ea suficient de bine. Nu de alta dar povesti cu efortul facut...
Am tinut mititica in brate din prima zi, i-am facut singura baie, sotul turna apa doar, l-am ridicat si pe David (si are 14 kile) si n-am patit nimic, slava Domnului!!! Nu m-am menajat deloc, ca nu am avut stare si nici nu suport sa-mi faca altcineva treburile. Ma simt super ok, la 6 sapt. Am avut si eu un mare fir, resorbabil cica, innodat la capetele operatiei...ma enerva asa ca am tot tras de el pana a iesit tot. Dupa faza asta s-a inchis de tot si acum arata ok. Si a mea e tot ridicata la capete, ca un zambet ![]()

PS- fetelor, nu ma pot abtine sa nu ma repet... ma tot uit la bebeii vostri si nu mai pot dupa ei, sunt tare, tare frumosi toti.
ALINA, cu doua comori: printesa EVI (3 ian 2007) si DAVID (18 iul 2003)
sraluca spune:
eu nici acum nu reusesc sa scriu colorat.
mai vreti si mare![]()
sraluca
Mihai Alexandru 25.12.2006
alinuk spune:
asa se scrie mare si colorat
[size= 4][re d]asa se scrie mare si colorat[/ red][/size= 4] fara spatii intelegeti voi
selectati textul pe care-l vreti mare si colorat si dati intai culoare si apoi size
Alinuk si bb Teo 10/01/2007
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi_de_viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................[
Messa spune:
Marybell, ai indurat ceva si tu... of. Eu totusi cred ca nu a cusut ok. La mine de ce e numai o liniutza subtire si nici nu o mai simt? Ca tot cu resorbabile, logic ca am facut si hei-rup, ca si Salina, ca ma mananca in fund sa ma agit si sa fac de toate... Fir-ar sa fie de treaba ![]()
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
belle_vue spune:
Multumesc, Marybell, aici subiectul respectiv e una dintre obsesiile nationale, insa faptul ca se discuta si rasdiscuta in presa nu face ca lucrurile sa fie neaparat mai clare sau mai corect asumate...
Alinatxa, Doamne ajuta, sa fie totul bine si frumos maine, sa ai parte de bb sanatos si mancacios si de laptic mult si bun!
Am fost de dimineata la spital pt ultimele analize de sange si un "see you on Friday" din partea doctorului. Am asteptat de am capiat, ca doctorul a venit mai tarziu in spital, asa ca programarea mea de la ora 10:15 s-a decalat pana la 11:30. Dupa care, alta coada la analiza (mai mica, totusi) -- iar la ora 13 trebuia sa-mi iau piticul de la gradi (si e cam o ora distanta de mers cu masina, daca e drumul relativ liber). Am reusit sa ajung la timp.
Am intrebat tot ce nu-mi era clar, asa ca acumstiu: bb ramane cu mami dupa operatia cu epidurala si il poti tine in patut (aflat langa patul mamei) sau cu tine in pat. Sectia post-natala e "open-ward", adica o un salon mare cu 4 paturi, separate cu paravane. Asistentele sunt in zona gata sa te ajute (se ocupa de bb in prima zi -- cat nu se ocupa tati, care zice ca e expert!
), iar a doua zi, dupa ce iti scot sonda de pipi, te ajuta sa faci dus si te incurajeaza sa te misti. Daca totul merge bine, duminica ma lasa sa plec acasa. Tati nu poate sa ramana peste noapte (ceea ce ma bucura, ca prefer sa vina sa stea acasa cu bb1).
Vreau sa mancam mai devreme in seara asta si sa iesim la plimbare, asa ca nu cred ca o sa mai intru pe forum decat maine dupa amiaza cand doarme bb1.
Pupici!
Mami de Theodor (27.10.2004) si Bebe din burtica (DPN 5 feb 2007)
Those who can't laugh at themselves leave the job to others