Mamici de ianuarie - februarie 2007 (65)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

gio
eu am recipiente de alea VIA de la Avent. Insa nu mi-am pus pb de refolosire deoarece pana acum am umplut 5 cu laptik si sunt la congelator... adica le-am folosit odata. Si aceeasi soarta o vor avea si celelalte.

Insa nu vad care e pb sa le mai folosesc si dupa daca le sterilizez..

dar nu vad nicaieri pe prospect (o sa-l mai cercetez indeaproape) unde sa scrie ca se fol de 4 ori. Scrie ceva ca recomanda schimbarea dupa o folosire de 3 luni sau 6 luni.... sa-si vanda si ei produsele nu??? iote ce s-ar face producatorii de becuri daca astea nu ar avea si ele o durata de viata determinata...

revin daca gasesc ceva inf in plus fata de ce am scris aici!!

Alinuk si bb Teo 10/01/2007
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi_de_viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Cleopiciu,sanatate multa micutei Daria!

Ylilimic,cind se apare menstruatia mica si cit dureaza?Noroc ca ai spus tu de ea ca ma speriasem cind am vazut ca dupa perioada cu scurgere maronie,cafenie,a aparut din nou rosu.

Alinuk,ai primit PM-ul de ieri seara?Ca mie-mi arata necitit.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

asa se scrie mare si colorat?
Alinuk!

dana - "Noroc ca ai spus tu de ea ca ma speriasem cind am vazut ca dupa perioada cu scurgere maronie,cafenie,a aparut din nou rosu." Si eu care credeam ca sunt singura La Matei habar nu am avut despre asta...pana pe la 6 luni! Iti dai seama ce am facut cand am vazut la baie...
Habar nu am cand vine sau cat dureaza, presupun maxim cat una normala.

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Am primit vizita doamnei Musat..o femei super dragutza.I-am zis de site si a zis ac o sa intre pe la noi..sa incurajeze fete cat mai multe si sa nu renunte la alaptat.
Am primit ca sfat sa o las pe Iarina cateva zile sa vedem cand va face ..iar eu sa fac un repaus de 24 deh si sa ma mulg manual.sa-i dau laptele cu siringa, ca daca ii mai dau lapte cu bibe ,lapte de al meu fiind o sa zapacesc copilul si nu va mai stii sa suga..cel putin pana la 10 sapt.

fetele..voi stiti cat m-am chinuit si cu ce rani..dar credeti-ma desi am inca rana la san...cand o avd pe Iarina uit de toate si singura mea dorinta e sa-i dau laptele meu..de fapt al ei..indiferent cat de greu imi e..si daca am ajuns aici am speranta ca am sa scap de rana asta candva..asa ca nu renunatti si daca aveti vreo problema va astept..la acte am trecut ...acum pot da si sfaturi..ideea e sa vreti sa alaptati. si sa perseverati..ca altfel...

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

alinuk, pe net am citit. in prospectul pompei nici nu m-am uitat.

anis si daca vrei si perseverezi si nu e ce poti face, sunt si eu curioasa....

Mamix2 cu Taisia&Toria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Cleopiciu toate cele bune tie si Dariutzei.

Nu pot tine pasul cu voi...nu ar fi o problema dar simt ca ma apropii de partea cu intrebari probabil la probleme pe care voi deja le-ati discutat...probabil cand ma voi trezi sa le pun voi apela la bunavointa voastra de a va repeta.
Nici nu stiu de unde sa va apuc...ce ati mai facut, cine, ce, cum...as vrea sa stiu ce ati facut si cum mai sunteti cu toatele...in ceva vreme voi incepe probabil sa mai stiu cate ceva.

Putzica al meu pe cat de linistit a fost in burta pe atat de zbuciumat este afara....parca nu ma asteptam. La 3 ore se trezeste de papa, mananca cam o ora, o ora jumate, ne mai mataim inca vreo juma de ora cateodata pana la 3 ore si asa mai sarim si somnul...si uite asa nu prea lasa ragaz maica-sii de prea multe...sunt totusi fericita ca imediat dupa 2 sapt a inceput sa doarma cate 4-5 ore dupa baia de seara...alea sunt mana cereasca...dar ptr ele il si tin treaz in tura de dinaintea baitzei ca si asa in timpul zilei are cel putin 2-3 intervale intre mese in care se mataie in loc sa doarma...a inceput sa mai stea si linistit cu ochii mari holbandu-se...si daca il car dupa mine in brate (normal...am ajuns sa incalc si partea asta) pare sa fie multumit o perioada.
De ieri am inceput oficial sa raspund la atingere cu zambet ceea ce-mi pare oarecum ciudat caci imi pare cam devreme...bineinteles ca ne topeste.
Il tocesc in continuare cu pupaturile caci nu ma pot abtine.

cu scandalagiul Teodor

Teodor

Eu si Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Misha_tp spune:

M-am intors de la ecografie. Placenta tot gradul doi spre trei a ramas, ca acum doua saptamani in urma. Numai ca la masuratori, daca pana acuma copilul era mai mare cu o saptamana decat varsta gestationala, acuma e mai mic cu o sapatamana! Cred ca e din cauza nenorocitei asteia de placenta ;(
Vreau sa nu-mi fac probleme, as stresa copilul. Daca medicul nu a considerat nimic rau, asa sa fie. M-a chemat peste inca o saptamana.
Va pupic si am sa intru mai des, sa fac si eu prezenta...

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

gio..nu am vrut sa ofensez pe careva dintre voi...doar pe cele care renunta usor atat
Ca sunt si cazuri in care nu e si nu e..asta e alta mancare de peste..
Dar cred ca daca era sa fie la mine...ajungeam cu tzatele la pamant de muls si tot scoteam cateva picaturi alea..
Nu da-ti cu rosii...eu consider clar ca alaptarea e cel mai important moment din viata bebelusului...iar de aratat cu degetul arat doar la ele care renunat din comoditate..

Am niste usturimi la san de mor...fug

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

marybell - nu prea imi ieseau culorile si marimile dintr-o lovitura, dar e bine ca am scos-o la capat... Am uitat sa-ti spun ca mi-au placut pozele de la botez, tanarul tatic e foarte TANAR si frumusel si el si fiu'su Matei se cam intinde la cafteala in ultima vreme (mai repede la tati si buni - ca astia il cearta rar si neconvingator) ... Am fost cu amandoi afara, singura... si daca inca sunt intreaga si va scriu atunci a fost OK La fiecare pas spune "merci" si "cu placere" muuult prea des, chiar si pt altii A inceput sa accepte sa faca pipi la WC (in urma unei vizite facute de Andreea-4 ani- care a facut pipi de fata cu el acolo) insa ma anunta "mami, caca, baie" abia dupa ce a facut .
Aaaaaaa, si are tendinta de a repeta tot ca un papagal, de ex eu ii spun lui bb =babalau si el spune "bebeleu"

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monykk spune:

mihacarm bine ai venit , sa-ti traiasca micuta eva sa fie sanatoasa , si sa va bucure toata viata

mony

Mergi la inceput