Mamici de ianuarie - februarie 2007 (65)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

sraluca de ce o plange asa ....
o mai vrea pe-afara. a mea incepe cand se opreste carutul,cand se opreste masina..dar ii trece.
eli si a mea,cum se trezeste isi freaca mainile si daca intarzii ,plange,se agita,incep bashinicile,burtica...si ii dau suzeta.abuzeaza in liniste de ea pana ii dau papa.
da,cand face asa sis estrange e din cauza burticii.posibil sa il calmeze alea.sau,pur si simplu cand trec ,ei adorm pe loc,ca si cand nu ar fi fost nimic.de atata oboseala si durere.
catalina
nu-ti fa probleme cu stranutatul.si a mea la fel,TOTI. nu asta e semnul de raceala acum.tu urmareste temperatura.cat timp e ok,nu are copilul nimic,stai linistita.
incearca sa te bucuri de toate astea ale lui bebe..eu mor de dragul ei cand stranuta,o iau si o pup.si cand sughite,mor dupa ea,stiu ca se cihinuie,o iau in brate,ii acut pozitia cea mai buna,si cand o vad cum sta asa cu ochisorii cascati si sughit sughit hic hic ...mor dupa ea.inmcearca sa te bucuri de tot ce face acum,in loc sa te sperii,si ai sa vezi ce bine e.eu ajung sa ma bucur si cand se trezeste plangand hahaa ca mi se face dor de ea cand doarme.
criss
copila trage din tzatze si cand tu nu mai ai ce scoate.ea desfunda tot Stai linistita,ca se satura.cantareste-o la o farmacie.
marybell,felicitari pt botez!frumoase pozele!
anis
felicitari pt lunisoara!
marce a mea,in sapt 38 misca de sarea burta! si a mmiscat pana la nastere,la 40 si 2 zile.nuprea mai avea loc in ultimele zile,dar tot dadea si ea din ce putea.
catalina faceti botezul acasa?

Alinatxa,Helenuzza,cand treci de 40 nu se considera ca ai depasit termenul.40 e orientativ,deci poti naste 2 saptamani inainte,sau doua dupa.
e ok sa astepti 10 zile dupa 40 de saptamani,pt ca depinde mult de ovulatie.daca ai ajuns la 10 zile dupa 40,atunci iti provoaca.
in romania sunt medici cu exces de zel care provoaca nasterea la 40
cred ca nu am auzit pe nicaieri atatea provocari de nasteri si cezariene la comanda ca la noi...
bebelusii trebuie sa stea atat cat le e lor sa stea acolo.
stiu ca s-au intamplat multe nenorocitri cu medici care nu au scos copilul mai devreme si trebuia,dar trebuie sa se faca un echilibru,sa fie si ei capabili sa faca treaaba treaba: adica sa ii scoata pe cei care nu sunt bine acolo,si sa-i lase pe cei care inca mai stau bine.asa,ei au gasit soutia: ii socatem pe toti inainte ca sa nu mai riscam.asta e lipsa de profesionalism.
aventura
,felciitari pt buric!
kateryna "s-a luat curentul Sa-i p-aia de la Electrica. Bine macar ca am apucat sa imbrac copilul, ca de papat a papat romantic la lumina "
daconst
"Marybell,frumoase pozele...dar eu parca-mi vine sa pling cind vad ca-i baga pe bb-i in cristelnita.Mai sunt unii preoti asa brutali,de-i ia pe micuti de git si-i baga acolo.Of,ca parca eu n-as vrea sa vad faza asa la al meu."

mai,asta am zis si eu,am tot intrbat.ca am avzut botezuri cu scufundari calme,dar am vazut si din cele violente..fiecare cu tactica lui.
si am tot intrebat,nu exista nici un risc sa ramana cu frica de apa dintr-o experienta asa violenta??

baaai,sa nu imi veniti cu treaba religioasa ca e apa sfintita ca nu tine.
e sau nu risc real .
dpdv psihologic.
ce zic psihologii despre asta?

buricul SE FACE BAIE CU BURIC CU TOT.NU INTELEG CUM NU FACETI BAIE LA COPIL ATATA TIMP .DACA BURICUL NU CAED MULT TIMP ??
in vreo saptamana cade,cu baie cu tot!
trebuie dat cu spirt pe matzul ala,nu pe burtica,ca ustura,si infasurat alt tifon.
liuda,nu i-a rupt aia bnuricul,stai linistita,ca asa trebuie miscat si manevrat ,ca nu doare ,nici nu se rupe.si la a mea totla 4 zile i-a cazut.cu baie cu tot.
asa s-a speriat si ta-su.stati linistite,ca el nu se rupe ,doar s eusuca si cade.

stati linistite cu kilogramele ca se duc ele! eu nu ma agfit deloc,pur si simplu le pierd vajaind de la oboseala,de la lipsa timpului,nu am timp sa mananc....
asa ca sa nu faceti diete,ca in ceva timp slabiti voi una doua.
eu as fi vrut sa slabesc mai lent,dar nu ma lasa asta mica sa mananc si eu linistita.

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

ia uitati aici cum va scrie fata !

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

quote:
Originally posted by aelita

ia uitati aici cum va scrie fata !

S.

Ce frumoasa e...minca-o-ar mama de informaticiana.
Haioasa foc!

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Buna ziua, mamicutzelor. Nu-mi vine sa cred ca am apucat si eu sa intru un pic pe net. Sper ca sunteti bine cu toatele...realizez pe calendar ca au trecut 3 sapt de cand nu v-am mai vizitat insa nu le resimt nicicum...parca distanta e doar de ieri incoace. Nu voi apuca sa citesc din urma, nu stiu daca voi apuca a povesti ceva...dar oricum vreau sa pastrez aproape pe cat se poate si acum. Putzica al meu este un fomist indarjit care ar manca non-stop si coaja de copac daca i s-ar da. Eu am venit de la maternitate cu o privare de somn de vreo 70 de ore...caci nu mai prea gandeam decat in ceata...acasa am prins cate o ora dormita ici colo caci putza voia continuu mancare...il hraneam ca si acum si de la san (de fapt cu lapte de san scos cu pompa...chiar asa 'traiasca pompa electrica Avent <multumesc Amaya,numai sfaturi bune...>) si cu supliment caci el din ziua a doua manca deja 60 ml la o masa, din 3 in 3 ore(la inceput cel putin...acum ar manca si la juma de ora)...ah si cantitati industriale de ceai(combinatie de babydrink cu babycalm caci nu suntem fleti sa ne placa neindulcit...hehe). Pana acum apucam sa dorm vreo 3 ore disparate din 24 ...acum 2 seri ne-a facut cadou 4 ore legate de somn...sa nu cred ...eh...
Acum macane iar...trec la schimbat si hranit...
Vreau sa apuc sa vad ce mai faceti cu toatele...Amaya, Cristiana,...imi pare rau de tel inchis dar nu aveam nici timp ptr pipi darmite de tel...cu ai mei am vorbit 3 minute pana acum...
Insa suntem pe drumul bun in care incepem sa ne adaptam si sa fie din ce in ce mai bine. Ne place sa dansam pe muzica tare si ne place apa chiar daca ne-au chinuit la maternitate...
Va pup fete dragi si sper sa mai dau o fuga in putintel timp aici.

Ah...nu-mi pot da seama daca are colici sau nu...eu tind sa cred ca are doar probleme cu scremutul ptr cacutza...asta e o activitate grea la al meu (nu ma mira la cat mananca)...

gata fug...sper sa revin repede

Haine bebe

camera bebe

Eu si Noi

39+4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

Aelita la tine dupa ce a cazut buricul ce a ramas in loc? la mine o gaura mare in mijlocul burtii, deci el era neuscat, nelegat , ne strans, nu stiu cum sa explic dat a cazut matul si a ramas rana cu gaura cat banul vechi de 500 lei, si cand respira se vedea carnea desupt... brrr , mi se ridica parul pe mine cand imi amintesc, nu cred ca puteam sa-i fac baie atunci ca intra apa acolo la carne vie, nici dr. nu ne-a lasat - ca faceam infectie imediat! AAAA, daca ramanea buricul legat, cadea matul si ramanea inchis locul era alta poveste!!! la noi cand a cazut nu era nici uscat bine!!! A cazut pentru ca a fost invartit prea tare, insa nu era uscat in totalitate. El mai mult rupta a fost decat cazut! offf, tac ca mor cand imi amintesc ce avea pe burta!

Va pupic pe buric.

Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carcarel spune:

Bine ai revenit Oana! Sper sa te lase bb sa ne mai "vizitezi" si pe noi din cand in cand....Multi pupici si sa ne vedem cu bine in formatie de 4 la Brasov!

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

Aelita...vaaaai, cat de frumoasa si de dulcica e fetita ta!!m-a topit, cum sta ea asa cu falcuta pe tastatura...!mor de dragul ei!m-am uitat pe prima pag sa vad cat are, ca mi s-a parut dodoloata, eu mereu imi fac griji ca al meu e slabut, mi se pare ca toti copiii sunt mai mari si mai grasuti,sper sa fie si el asa la o luna si jumatate.Chiar, azi are o luna si jumatate!la multi ani!!!

Eli si bebe Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

quote:
Originally posted by Helenutza23

quote:
Originally posted by gio

helenutza am rezolvat aseara; am fost la chirurgie la grigore ca ne-am speriat cum arata. mersi pt telefoane.

va pup

Mamix2 cu Taisia&Toria

...cu placere...dar ce i-au facut? i l-a scos medicul? sau cum?

39+

problema la noi era ca buricutzul ramasese o parte nedesprinsa si nu vroia sa cada - dr a prins cu un fir sub clema si sub ce se desprinsese ca sa cada mai repede si pe restul a dat cu nitrat; acum arata jalnic dar oricum o buna parte s-a dus de la nitratare. miercuri mai mergem o data pt acelasi lucru si speram sa cada atunci de tot.- cat despre perioada in care se desprinde bontul ombilical, dr spock scrie ca intre 2-3 sapt. eu tocmai de'asta m-am ambalat, ca bb azi a facut 3. la noi problema a fost ca l-a prins dr prea de sus; in fine, scapam noi. noi i-am facut baita cu el asa ca doar nu era sa astept atata timp...

oana
, bine ai revenit!poate-ti intri in ritm si ne mai spui una alta.

lili
, care-i faza cu cnp-ul? ca mi-a venit alocatia taisiei si scrie acolo sa duc cnp-ul.au innebunit sau ce?

fetele cu pompa avent, o intrebare: borcanasele acelea de la sistemul via se arunca dupa 4 folosiri????? voi le aruncati???eu acum am citit pe net si ma gandeam de cate ori le-am folosit pe ale mele.ce tampenie..mai bine ma mulg in bibe....

am vazut azi pompa manuala primii pasi cu 200 si ceva de mii. dac-as fi stiut mai inainte as fi incercat-o. era pe acelasi sistem cu avent.

bbii cu humana, voi va constipati? bb face o data la 2-3 zile. tare as trece-o pe topfer sau nan.

in rest se pare ca strategia mea de a ma mulge la o ora da roade. dupa ce aoarent in prima zi scazuse productia, azi am muls 35 ml o data ceea ce la mine e record. cat o mai creste habar n-am. dar ma intreb, voi mai luati galactogil>? la mine e cam ultima cutie ca e cam scump si ma intreb daca dupa nu scade izvorul...

aelita, scumpa tare sofia!!!!

mamix2 cu Taisia&Toria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

neata fetelor...!!!

am fost in smotru toata dimineata,ieri am alergat pe la facultate si servici sa imi rezolv una alta,nu am mai apucat deloc sa va citesc

am o stare asa de c...t,pardon de expresie,dar simt ca ma depasesc toate...nu mai am chef de nimic.nu e vorba de bebe,ea e un ingeras cuminte si e singurul lucru care ma bucura.nu stiu cu efectiv ce am,pitici pe creier...am senzatia aia de dinainte de ciclu,dar ma refer doar la sindromul care se manifesta in plan psihic,cu angoase,stari de "ma simt grasa si urata,nimeni nu ma vrea",nervozitate inexplicabila...of.ciclul sper ca nu imi vine,ca alaptez totusi,chiar daca nu exclusiv la san.
banuiesc ca pe undeva e de vina si lipsa de hatzaneala,dar ce sa mai zic...libidoul meu e mort,a incercat sa invie dar sa sinucis in clipa in care mi-am analizat cu atentie daunele suferite in urma sarcinii:burti care atarna,orobile vergeturi de-a lungul pulpelor,carne flasca,sani lasati,pete pe fata...asa ca orice as face nu reusesc deloc sa ma plac.marog,deocamdata am oricum interdictie la sex,sa vedem ce-o fi mai incolo...
na ,hai ca v-am innebunit si eu nitel cu lipsa mea de "instrument"...in caz ca va era dor de smiorcaielile mele
acuma gata,ca sunt femeie serioasa,ce naiba!

trimit un virtual pentru anca,meg,lore si oana ,refacere usoara fetelor si acomodare placuta alaturi de bebelusi:)

pentru cele care inca nu au nascut,stiti ce va urez:contractii nedureroase si eficiente si o expulzie usoara sa aveti fetelor!!!pentru cele care nasc natural:sper sa prinda peridurala sau macar sa aiba xilina in spital!pentru cezariene:sa fie taietura mica si refacerea usoara!
ALINA,MARCE,CARCAREL,HELENUTZA,MARIANA

Adriana Maria *iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*
*poze*
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">filmulete cu fetita mica in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Dragele mele,

cele pentru care marea intalnire se apropie..

Va doresc curaj si optimism - in pofida neplacerilor - ganditi-va la bbelutzii vostri care sunt nerabdatori si ei sa stea la sanul vostru.
Nasteri usoare si va asteptam cat mai grabnic in clubul mamicilor fericite (eu nu va zic "las ca vedeti voi ca e si mai rau dupa...") - fiecare etapa are partile ei bune si mai putin bune. Important este sa fie iubire si sanatate iar lucrurile pot fi asa cum le ganditi.

Si pt ca vreau sa stiti ca ne gandim la voi si ca va sustinem, punem si niste fetitze la treaba

hai alinatxa

hai Helenutza

hai Marce

hai mirandolina

hai carcarel

si pentru toate cele neamintite aici de mine

Aelita fatouuuuuu...m-a rupt fi'ta aia cu somnicul ei pe tastatura. Se anunta precoca...
Referitor la intrebarea ta legata de riscul de a ramane bb cu vreo trauma dupa un shoc legat de saritura la inaltime in cristelnitza ..parerea mea: sigur e posibil sa nu-i pice bine si poate chiar cu efecte pe termen lung...asa ca eu propun sa le zicem dragelor. Eu chiar o sa-i zic: stiti parinte bb meu e mai sensibil, va rog frumos ..as prefera sa-l bagati usor in apa.. avem recomadare de la medic sa nu-l bruscam deloc.... Doamne iarta-ma daca mint in biserica... da zau, ca-i zic!!! stiti cum e paza buna...

Oana, Aventura, Meg, Lore bine ati venit fetelor printre noi din nou. Suntem aici pt orice dat cu parerea sau sfat avizat... nu intrati in panica pentru micile intamplari din viata de bb...Poate n-o sa fiti surprinse sa aflati ca celor mai multi dintre bbi li se intamapla ce credeti ca e capatul lumii cand li se intampla alor vostri!!!

pup mamici, bebici si burtici

Alinuk si bb Teo 10/01/2007
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi_de_viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput