Site-uri pt. ajutor in alaptat!

Site-uri pt. ajutor in alaptat! | Autor: mamacangur

Link direct la acest mesaj

dragi mamici care aveti emotii in privinta lapticului.Afisez cateva site-uri care mi-au fost de mult folos anul trecut cand invatam si eu cum stau lucrurile cu alaptatul, aceasta minune daruita de Dumnezeu la care din pacate multi renunta din cauza dezinformarii...
www.lalecheleague.org
www.askdrsears.com
www.kellymom.com
www.breastfeeding.com
Evident e pt. cele care stiu engleza.poate intr-o zi voi putea traduce in romana.
www.alaptare.home.ro e in romana si apartine unei dr. de la maternitatea Stanca din Cluj
In rest...nu va pierdeti speranta,nu va stresati in privinta lapticului, nu recurgeti la biberon decat dupa ce ati incercat tot si n-a dat roade si nu umflati copilasul de ceai si suzete caci in cele mai multe cazuri productia scade... si nu vreti asta!Daca va pot fi de ajutor, cu multa placere. Nu sunt de specialitate... dar nu cred ca mi-a ramas coltisor de Net nepatruns si ar fi pacat sa nu profite si altii de pe urma timpului meu din fata calculatorului.
Si inca alaptez, dupa multe incercari! e drept ca sotul m-a sprijinit enorm.

mamica fericita!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marene spune:

ce pot sa fac daca mameloanele mele sunt f.f. mici ??? Sunt ca niste boabe de piper si nici nu sunt foarte bine evidentiate ??? Cu primul bbu am avut probleme din cauza asta. Se plictisea fiindca ii era foame si nu avea din ce sa traga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

va rog sa continuati aici: Alaptatul - help line

Roxana

Mergi la inceput