Idei de amenajare a unui dormitor pentru 3 baieti

Idei de amenajare a unui dormitor pentru 3 baieti | Autor: gabiarama

Link direct la acest mesaj

Va cer sfaturi in ceea ce priveste amenajarea unei camere care va gazdui pe cei 3 baieti ai mei .Cei mari au 3 ani si 1an si 5 luni.Cel mic e inca "pe drum",se va naste in mai .

Camera lor are cam 22 mp , e mai mult lunga .Vrem sa le pastram cit mai mult loc de joaca .De aceea nu le vom face inca birouri .Dressing-ul il vom amenaja pe hol tot din acelasi motiv .

Ceea ce ne framinta pe noi sunt paturile .Cum sa le facem ?Suspendate ?Parca sunt prea mici pentru asa ceva .O alta idee ar fi sa le facem ca pe cele de la gradinita ,care se ridica si se transforma intr-un fel de dulapuri false .Asa am putea face chiar 5 patuturi si pentru eventuali musafiri ,mai ales ca toti prietenii nostri au copii mici si ne vedem destul de des .

Credeti ca o canapea micuta e necesara in camera lor ? Ma gindesc ca va fi nevoie sa stea cineva cu ei sa ii supravegheze si atunci ...

GABI23+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Nastere usoara!

Si eu am trei copii, doi baieti si o fata: 3 ani si 8 luni, 2 ani si 8 luni , 1 an si 5 luni.

Baietii dorm intr-o camera si le-am luat paturi normale, de fapt doua somiere si saltele de 2 m lungime si 90 cm latime. O vreme au stat separat , iar de la anul nou le-am unit asa ca am facut un pat mare in care dorm amindoi . Noaptea ii gasesc in alte locuri decit i-am pus seara. Deh, navigheaza.
Fetita doarme in patut de copilas mic, dar curind va avea si ea nevoie de un pat mare.

Ideea cu paturi suprapuse e buna, dar nu chiar acum. Cind or mai creste si copiii.
La gradi la baiatul cel mare au niste paturi care se transforma peste zi in niste fotolii micute si au si un gen de lada unde poti pune pijamaua si lenjeria de pat. Directoarea zicea ca le-a luat de al o firma din Cluj. Mai multe amanunte nu pot sa-ti dau despre ele, dar e o idee buna. Totusi mie mi se par cam mici.
Cite camere aveti?
Noi am lasat o camera doar pentru joaca si servit masa. Avem trei camere.

Romana si cei trei pitici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Gabi sa iti traiasca feciorii.Eu una zic ca la inceput sa nu-l pui pe cel mic cu ceilalti doi.Va fi un fiasco.Al meu asta de 5 ani nu intelege ce-i aia sa faci liniste apoi astia ai tai mici...
Paturile suspendate sunt periculoase acum.Eu ma gandesc la aceeasi canapea ca oricum vor dormi amandoi deaocamdata si cineva trebuie sa stea acolo macar pana adoarm...si nu ma vad sa stau pe scarita de la patul suprapus...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Va multumesc mult pentru raspunsuri

Cel mic nu va sta in nici un caz in camera copiilor ,cel putin pina la un an sau pina in momentul in care va dormi noaptea intreaga .

Romana , avem 4 dormitoare si un living mare la parter .Loc de joaca vor avea suficient .Nu mai pun la socoteala si curtea ,dar asta urmeaza a fi amenajata .

La genul www.paturirabatabile.ro/paturi.php" target="_blank">acesta de paturi ma refeream ca am vrea sa facem in camera copiilor .Utilizate frecvent insa cred ca nu vor avea o viata chiar atit de lunga , dar oricum ei vor creste ,vor merge la scoala si atunci va trebui sa reamenajam camera .Abia atunci ideea de paturi supraetajate va fi binevenita zic eu.

GABI25+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruliana spune:

www.dualbamboo.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

quote:
Originally posted by Ruliana

www.dualbamboo.ro

Am inteles ideea...nu trebuie sa scrii la 10 subiecte acelasi lucru,...deja suna a reclama (mai ales ca vad ca ai doar 10 mesaje si toate cu aceasta firma)

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput