fetelor, helppppppp
am decis si noi, cam tarziu ce-i drept sa o dam pe Maria la scoala in toamna, stie cineva cum sunt scolile de langa Crangasi, ma refer la Turda (unde ma inteles ca sunt 2 scoli, am si fost insa era inchisa poarta si nimeni acolo) sau miciurin, sau 1 Mai, please, urgent!!!!!!!!!!!
Roxana Lilea,mama de 2 ori :)
Iubita mea, eu am facut scoala pe 1 Mai, era scoala 172 dupa aceea s-a transformat in Liceul Teoretic Nicolae Iorga. Este chiar intre Miciurin si Domenii, eu veneam dinspre Domenii si cateodata mergeam la Miciurin (pardon Averescu pentru necunoscatori) si de acolo pe jos la scoala. E chiar pe bulevard, e renovata, profesorii sunt super si cred ca acasa (in Crangasi?) ajunge foarte repede.
De mult ce mi-a placut, dupa cei 8 ani de scoala am ramas si la liceu, e teoretic si super (dupa parerea mea si a lui Chiliman primarul care prezinta olimpicii in ziarul lunar al primariei sectorului 1) asa ca am facut 12 clase in liceul acesta.
Il recomand pt ca il cunosc.
Mai sunt bune in zona: liceul Neculce (pe strada Neculce la pta 1 Mai)(nu stiu daca e si scoala), scoala 175 (pe Lainici, spre Popisteanu/Ciuperca) si ar mai fi dar nu mai tin eu minte.
Pupilici si spor la studii
Clau
16+ 
bb mic
Eu si sor'mea am fost la 171.cea din parc la Sf.Maria,buna scoala,dupa parerea mea![]()
Sa nu o dai la 170 parca,Barbu Lautaru se cheama parca,cea de langa piciorul podului,nici profesori buni si nici elevi ca lumea!
La 171 anul trecut cel putin aveau o clasa unde stateau copii pana la 4 si ceva,faceau lectii,mai se jucau!
Iar in Crangasi este o scoala buna,acolo unde este liceul Marin Preda ,in parculet pe Constructorilor!
"La vita e bella"
poze
marea inghetata
o sa merg sa intreb la scoala 171 daca mai suntr locuri, multumesc.
dar altceva nu mai stie nimeni?
pentru scoala 171 de la parcul Sf.Maria am doua nume de invatatoare : Rodica Radaneata si Elena Duta, care am inteles ca au undeva peste 40 de ani.Stie cineva ceva despre vreuna din ele? Va multumesc!
Eu am fost eleva 8 ani la scoala generala 172, acum mai mult timp. E o scoala foarte buna, cu profesori si mai ales elevi de exceptie, in general. O recomand.