documentar tv. - In pantec: sarcina multipla
M-am gandit sa va spun si voua.
Premiera va fi azi, pe National Geographic, 11 februarie 2007, ora 22.00.
Detalii gasiti aici.
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
Raspunsuri
andradap spune:
Eu nu am reusit sa vad decat spre sfarsit emisiunea...
Aveti cumva idee cand se mai difuzeaza???
Multumesc frumos!!! 
www.youtube.com/watch?v=0CH9105D1iY" target="_blank">La joaca CU LUCKY
Andrada
27+ cu
Antonio
andradap spune:
Andira, mersi mult!!! 
www.youtube.com/watch?v=0CH9105D1iY" target="_blank">La joaca CU LUCKY
Andrada
27+ cu
Antonio
mav spune:
Emisiunea a fost in reluare chiar azi dimineata, de la ora 6.00 "Īn pāntec" si de la ora 7.00 "Īn pāntec: Sarcina; multipla" (am prins si noi doar ultima jumatate de ora).
Vad ca pe site-ul lor, anunta ca emisiunea va mai fi difuzata pe 23 februarie, ora 22.
Chiar puteti sa va setati o alarma, care sa va aminteasca pe email cand va fi emisiunea!
Reluari
23 Februarie, la 22.00
24 Februarie, la 1.00 diminea#355;a
24 Februarie, la 7.00
2 Martie, la 10.00
2 Martie, la 15.00
11 Martie, la 17.00
17 Martie, la 21.00
18 Martie, la 7.00
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
mav spune:
Pana la realuarea emisiunii, este interesant sa aruncati un ochi si aici: www.discovery.ro/jurnal_de_anatomie/index.shtml" target="_blank">Jurnal de anatomie-Discovery Channel
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
iepumic spune:
Foarte interesanta emisiunea si foarte fain realizata. Singura problema e ca acum mi-e si mai frica sa fac un 

. Cand am vazut imaginile cu nasterile, naturala si ceza (mai vazusem, dar parca astea au fost mai detaliate), mi s-a facut rau.
Iepumic 
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici
POZE FINLANDA
LOVE STORY (In memoriam IONUT STEGARU)
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL...and if you can't....just try to hold on.
teodoran spune:
A fost super emisiunea, nu-mi vine sa cred...Stiti cumva filmul "in pantec" cand se mai difuzeaza. Am inteles ca cea cu sarcini multiple pe 23 dar cea cu sarcina normala?
10+
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png
Missy spune:
super-emisiune, nimic de comentat. am si eu o framantare legata de emisiune: cum au filmat copii in burtica? la inceput am crezut ca sunt imagini realizate pe pc dupa imaginile de le eco, apoi cand am vazut la ceza ca se vede manusa dr cum prinde copilul . . .chiar nu inteleg!
7+ si Alexia (07.10.2002)
www.babiesonline.com/babies/f/fratila
iepumic spune:
Eu totusi cred ca ce se vedea in "interior" era o simulare pe PC pentru ca fetele copilasilor erau perfecte si membranele alea...iar la ceza este posibil sa fi introdus o camera mica....asta e posibil. Alta explicatie nu vad.
Iepumic 
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici
POZE FINLANDA
LOVE STORY (In memoriam IONUT STEGARU)
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL...and if you can't....just try to hold on.