casnicute sexy (105)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ange spune:

danelutza,cine mai?de cine vorbesti?care-i subiectul ca predicatul l-am banghit?

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by ange

danelutza,cine mai?de cine vorbesti?care-i subiectul ca predicatul l-am banghit?

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

jorj,ma spargi cat de jenata esti mey colega!
ai facut vreo boacana de intri tiptil,tiptil pe subect?

miha,a fost jala(cum ar spune Maia) atunci cu ploaia de gheata.nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi sa stau 3 zile fara curent.am stat 12 ore si am paralizat cu copii in casa dar 3 zile
la noua casa am sa-mi iau chemine pe lemne ca asta pe curent e frectie la piciorul de lemn.daca face bang curentul ramain uitandute in gol la cel electric
Maine va fi o zi naspa rau.se agita astia de mama focului.Mi-am facut piata,am ridicat caldura la 24°,boierie!am dat drumul la caini.Poate sa vina zapada.de 4 luni o asteptam

Mergi la inceput

danelutza,un dans sexi pt 'mneata daca-mi permiti madame

sa fiti cuminti.
ma car dupa plozi.
ai pup iu

Mergi la inceput

senx draga pentru invitatzie, sint cam rushinoasa dar ma adaptez

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Danelutza

mey si tu erai oama de baza la casnicutze, dar vaz ca anul asta te-ai cam dat la fund , cetesti pe ascuns si... vezi ca vin la tine acushica . ... asta-i pentru miine

adicalea 3 500 de mesaje ,lipsa de saliva,injuraturi si suturi in fund cu dusmanii pt. tine inseamna: "dat la fund"?!
tzinete bine ca viu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Danelutza

senx draga pentru invitatzie, sint cam rushinoasa dar ma adaptez

lasa ca stau eu prima daca tie-ti e rusine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Salutari.
Am bagat si eu decat un oki ca n-am avut timp de mai mult...Cat am fost la scoala a venit colegu si mi-a taiat din mobila de bucatarie ca dupa ce ne-am mutat nu se mai potrivea la fix.Asa ca va dati seama ce bucurie pe mine cand am ajuns...Praf de-ala peste tot.Mi-am bagat si scos putin si m-am apucat de trebi .Acu am terminat astept sa puna el masa sa papam si sa bag maimutzul la nani.
Miha o pt tine.Bafta la noul job si cu Robert.Va pupacesc.Mai vin dupa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

sara buna!!!!!!!!!

eedit:bagati un ochi www.7plus.ro/?arhiva=14/02/2007&id=17221" target="_blank">aici

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Bianca eu cred ca tipa aia e o "fufa", iar Petrica nu-i barbat atit de beton cum se da. L-am vazut in realitate, nu ca ar fi urit, dar e micutz de statura si mai e si fara git Moama, ce rea sint, dar aia daca mai are si un italian care ii da banutzi, itzi dai seama ca vroia sa iasa in evidentza cu un politician, deh, a vazut-o pe cealalta tinerica, ca a nascut in derect la tivu ... Nu mai zic, ca zic prea multe.

Cami ... vai m-ai lovit in punctul sensibilos

Georgi ce faci, ai papat, ai rezolvat toata curatzenia ?

Alino ti_a ieshit prajitura ?

Liano parca nu tzi-am vazut ochishorii astazi !

Brigitte ce-ti mai face baietzelul, a functionat in continuare chestiunea in cauza ? Treci la raport, ca te-am zarit pe DC

Mirela nu ai reparat calculatorul ?

Emilly, Bebitzu unde-atzi disparut ?

Dana scuze, toata ziua m-am tzinut sa te intreb... , sper ca-i bine fratziorul tau si nu-i nimic grav de e in spital.

Doina nu ma pricep ce sa spun, dar parerea mea e ca daca... daca... domnul B, vroia sa ajute si sa dea bani, trebuia sa vireze dom'le banii in cont si dupa aia sa spuna la ziare sau unde vroia el. Sau... cum se face in tzari, el dadea banii, iar voi va duceatzi la un ziar si faceatzi public, multzumindu-i bineintzeles. Asha ca... nu ma pricep cit de serioasa e treaba si daca intr-adevar are de gind sau nu sa va ajute. Scuze, poate am gresit cu ceea ce am scris.

Mergi la inceput