casnicute sexy (105)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Banana,eu am mai facut chestii de astea dar la prieteni si nu le-am cerut bani,ca doar is prieteni. O sa ma mai gandesc... Si apropo de prieteni stiti ce-au zis cu totii cand le-am zis ca plec la munca? "Da' prajituri cine mai face?"

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

io am fost la piata.
mi-au cazut urechile.afara iarasi is vreo -30 si ceva
maine e viscol.peste 25 de cm de zapada.asta asa de St.Valentin
nici eu nu am facut nimic deosebit pt maine.le-am luat doar felicitari la copii sa duca la colegi,bomboane si atat.Deseara am sa fac cu ei ceva foietaje in forma de inimioara sa duca Robert la gradi ca educatoarea e mareeeee amatoare de prajituri romanesti.Nu are nici o gara cu diete,nimic.Are 80 kg pe putin si nu-i e jena deloc

banana,ce are mai fratele tau? asta era "necazul"? tot te-am urmarit pe mess. si nu am dat de tine...
lasa mesaj off te rog insistent

simo,modific deseara.acum fug dupa copii.

miha,mie-mi pare rau sincer ca te cari la munca.tu erai om de baza aici la sexoase.oricum bafta multa si ideea bananei nu-i rea.pe bune.

olga,ce e cu tine acasa? ai srl?
maine vine zapada peste noi ai auzit?

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Da tu Cami. Ma gandesc sa-mi deschid magazin de flori de gheata. Azi am avut zi scurta. Naiba s-o ia de vreme ca si aici sunt -22 si da, vine furtuna. Nu stiu cum ajung la lucru maine.

Olga

When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you."
- Friedrich Nietzsche

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ange

miha,mie-mi pare rau sincer ca te cari la munca.tu erai om de baza aici la sexoase.oricum bafta multa si ideea bananei nu-i rea.pe bune.

Adica eram sexoasa number one?

Miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Mergi la inceput

Cami,apropo de futunile de la voi...Am vazut zilele trecute un documentar pe Discovery despre furtuna de gheata din 1998 de la Montreal. Sinistru tre sa fi fost!

Miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Banana,eu am mai facut chestii de astea dar la prieteni si nu le-am cerut bani,ca doar is prieteni. O sa ma mai gandesc... Si apropo de prieteni stiti ce-au zis cu totii cand le-am zis ca plec la munca? "Da' prajituri cine mai face?"

Miha

Pai sa te ajute sa deschizi o patiserie/cofetarie, mina de la mina, se face afacerea si se papa dulciuri

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by OlgaTarziu
Danelutza m-ai spart cu email-ul. Am ras cu lacrimi. dar tie ti-a placut Niagara?

Mi-a placut mult Niagara.

Fetelor, am uitat sa va anuntz ca am trimis ceva pe mail-ul de la casnicutze

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

eu vreau sa deschid pizzerieasa ca daca vrei facem jumi-juma

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ange

mey si tu erai oama de baza la casnicutze, dar vaz ca anul asta te-ai cam dat la fund , cetesti pe ascuns si... vezi ca vin la tine acushica . ... asta-i pentru miine

Mergi la inceput