AJUTAŢI-MĂ SĂ ÎNVING CANCERUL

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

Antoanela23, eu am facut transferul din contul meu din Romania (mi-am pastrat un cont deschis la o banca in Bucuresti).
Ildiko, eu voi trimite e-mail-ul azi... daca vrei sa imi trimiti poze cu baietelul pe email, ar fi si mai bine! Iti scriu un PM, sa iti dau adresa mea de e-mail, ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

Ildiko, nu ai PM-ul activat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

am sa fac si eu o donatie azi si astept si e-mail cu povestea ca sa-l pot distribui.
as vrea o confirmare a intrarii banilor din contul sotului meu, Mihai Gavris

sanatate multa

Cristiana cu bebica si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 8 luni)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

Ildiko66,

Ii doresc lui Emi multa sanatate si sper ca suma necesara tratamentului sa fie stransa cat mai repede...

Sa dea Dumnezeu o recuperare rapida si tie putere sa continui campania...

Va imbratisam

ajutati la terapia pentru Ema
www.help-ema.puls-il.ro
ajutati la terapia pt Ema
Mari, mami de Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ildiko66 spune:

Huh, multumesc tuturora pt tot.

pt Gabitza, Antoanela si toti cei interesati sa doneze din strainatate: se pot face donatii pe contul ONGului in imobilul caruia sunt cazati Emanuel+mama cu specificarea: Emanuel Zaharie. Veti primi confirmarea si multumirea intrarii banilor in cont (mai dificil pt mine sa va multumesc aici in forum)

1. donatii din Germania
ÜBERWEISUNGEN AUS DEUTSCHLAND:

Kontoinhaber: Essener Elterninitiative zur Unterstützung krebskranker Kinder e.V.

Bank: Sparkasse Essen

Konto-Nr.: 19 55 111

BLZ: 360 501 05

Stichwort: Emanuel Zaharie


2. Donatii din afara Germaniei
ÜBERWEISUNGEN AUS DEM AUSLAND:

Kontoinhaber: Essener Elterninitiative zur Unterstützung krebskranker Kinder e.V.

IBAN: DE 06360501050001955111

Stichwort: Emanuel Zaharie

Mi-am trimis MP de proba; a functionat. Dar totusi, ca sa fie mai simplu: tothnagyildiko@gmail.com

Raspuns mai detaliat spre sfarsitul zilei (mai am de corectat cam 40 lucrari). Circulara trebuie updatata cu info de mai sus.

Va imbratisez pe toti

Ildiko

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ildiko66 spune:

Draga carrie
si toti cei care ati donat inca in prima zi a campaniei,

l-am pus in garda pe tatal lui Emanuel sa-mi trimita saptamanal lista donatorilor. Indata ce o primesc, o afisez aici in forum. Pana atunci primiti multumirile mele neoficiale, dar sincere. Ca sa-i fie mai usor sa va 'identifice' v-as ruga sa specificati si 'desprecopii.com'.

Pentru cei care cautati disperati un loc de tratament pt puisorul vostru: Essen este un centru oncologic major (daca vreti, voi verifica eu daca este si cel mai bun loc pt tratamentul bolii copilului respectiv), si cel mai bun lucru este acel 'Elternhaus', "casa parinteasca", sustinut de un ONG fondat de parinti cu copii bolnavi de cancer (incl. femeia de serviciu a avut un baietel bolnav de leucemie, deci stiu bine, ce meci se joaca). Acolo se ofera cazare pe timpul tratamentului, pt parinti si pt copil (acesta este spitalizat doar strict pe perioada interventiilor - si mai ieftin, si mai uman), sprijin material (in limita posibilitatilor, dar consistent), de specialitate, psihologic si - mai ales - uman.

Din cate am inteles, regula este: incearca sa te ajuti singur si te vor ajuta si ei (incl. in probleme pecuniare). Pt asta trebuiesc respectate regulile interne ale casei (curatenie, onestitate, punctualitate, respect si atentie fata de colocatari), dar consider ca acestea sunt lucruri firesti.

Coordonatele Elternhaus le puteti gasi pe siteul meu sau le puteti primi direct de la mine. (Saracii s-au obisnuit ca mai toata ziua dau pe la ei cu ceva doleanta.) ;-)

Tuturora un gand bun si salutari

Ildiko

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

quote:
Initial creeata de Ildiko66

Ma numesc Emanuel Zaharie si sunt un baietel din Clit, un sat de langa Jibou (judetul Salaj), copil de oameni simpli. La cei doi anisori si jumatate ai mei vorbesc fluent, cu o gramatica perfecta si se spune ca sunt foarte inteligent. Parintii mei, foarte tineri; au lucrat 2-3 ani in Spania dar s-au întors în tar#259; ca sa ne intemeieze un trai în Romania.
In decembrie 2006 medicii de la Cluj-Napoca mi-au gasit la ochiul drept un retinoblastom. Retinoblastomul este un cancer al celulelor nervoase ale ochiului, boala foarte rara, care apare la copii foarte mici. (Detalii despre boal#259;: http://www.romaniancancerleague.org/ www.retinoblastom.home.ro)
Tumora imi dezlipise deja retina, asa c#259; era clar: acest ochi nu mai putea fi salvat. In ianuarie 2007 am ajuns la Oftalmo-Oncologia de la Essen/Germania, una din putinele clinici din Europa specializate direct pe cercetarea si tratarea retinoblastomului. Aici mi-au enucleat ochiul si dupa doua saptamani mi-au pus o proteza, atat de reusita, incat aproape ca nici nu se observa. Toate acestea au costat cam 4000 Euro. Parintii mei au suportat integral din forte proprii aceste cheltuieli, consumand astfel rezervele banesti adunate in Spania, dar nu au ezitat nici o clipa sa faca pentru mine acest sacrificiu.
Au trait cu speranta ca povestea se va incheia aici. Nu a fost insa sa fie asa: biopsia ochiului enucleat a aratat ca si coroida a fost infiltrata cu celule tumorale. Din cauza riscului de diseminare a cancerului in organism medicii au considerat c#259; este obligatoriu sa fac si o chimioterapie, care insa costa 18 000 Euro, o suma imensa, pe care parin#355;ii mei in nici un caz n-o pot aduna singuri.
Desi Clinica obisnuieste sa ceara depunerea integrala a contravalorii preestimate a tratamentului inainte de inceperea interventiei, de data aceasta fost de acord sa inceapa tratamentul fara ca banii sa fie depusi in prealabil in contul clinicii. Daca nu incepeau imediat chimioterapia, riscul meu de a face metastaze ar fi fost mult prea mare, si aceasta la un prognostic de altfel foarte bun: am un ochi perfect sanatos, deocamdata neatins de RB, care va fi si de acum incolo consecvent monitorizat, si acas#259; in tara, si la Essen. Dar desigur, parintii mei vor trebui sa plateasca cat se poate de urgent costul tratamentului.
Va rog sa-i ajuta#355;i sa adune acesti bani. Orice suma mica conteaza. Nu ma voi putea revansa pentru ajutorul vostru decat promitand ca voi ajunge un adult bun si ca ii voi ajuta la randul meu pe aceia care vor avea nevoie de ajutorul meu.
Donatiile Dumneavoastra le puteti trimite pe numele lui tata, Zaharie Mihai-Vasile
la Banca Transilvania S.A.
Cont lei: RO93BTRL03201201E01500XX
Cont Euro: RO68BTRL03204201E01500XX
Va multumesc din suflet pentru fiecare leu.


In numele lui Emanuel semnez eu, Ildiko, fost copil cu RB bilateral, care - ajutata de multi oameni cu suflet mare, operata la Londra in 1968 - am ajuns la varsta de 40 de ani, si mai am un ochi, cam jerpelit, ce-i drept, dar slujitor viteaz si fidel. Din cauza riscurilor genetice am renuntat la copii proprii, dar copiii mei de suflet sunt elevii si studentii mei, si mai ales acei copii cu RB, tot mai multi la numar, care inving retinoblastomul, carora adesea li se poate salva chiar si ochiul afectat de tumora, copii care imi retraiesc viata si care prin cele traite invata sa zareasca dincolo de suferinta corola de minuni a lumii.

"Chiar daca as sti ca maine se va sfarsi lumea, aa mai planta astazi un mar."
Martin Luther

Nota Administratorului
Am primit toate actele cerute de regulamentul forumului umanitar Desprecopii.com
Doamnei Ildiko ii uram succes in coordonarea campaniei si o felicitam pentru dorinta ei de ajuta un suflet nevinovat: pe baietelul Emanuel Zaharie.
Sper din suflet ca Desprecopii.com sa poate da un ajutor acestui copil.

MS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Ildiko, tocmai acum am trimis ceva banuti in contul din Germania. Am citit prea tarziu si n-am adaugat si "despre copii" ... dar nu cred ca-i bai, ajung sigur!
Multa sanatate ptr. Emanuel si tie felicitari pentru initiativa!

Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Omul de zapada" ( DPN: 2 Iulie 07 )


www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ildiko66 spune:

Mii de multumiri.

Emanuel va multumeste pentru omenie si pentru suport.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ildiko66 spune:

Primul "extras de cont"!

Gabitza1977 - 250 000 lei
carrie (Gavris Mihai) - 1 000 000 lei

Situatia contului din Germania n-o cunosc, dar multumesc, Irinusha! Si probabil si Antoanela 23.

Emanuel va multumeste tuturora din suflet.

Gabitza, mai spre seara iti trimit si circulara in limba germana si multumesc ca mi-o trimiti mai departe.

Gu multumiri

Ildiko66

Mergi la inceput