Donald Thrump si Rosie..
Mai fetelor stiti cumva ce au astia doi de impartit ca nu incap unul de altul?
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
Raspunsuri
goanga23 spune:
anky...hai ca te lamuresc eu,
Cu ceva timp in urma DT a declarat ca a "iertat-o" pe Miss USA care a recunoscut public ca are probleme cu alcoolul, si-a cerut scuze si s-a internat intr-o clinica de dezintoxicare. Donald Trump a decalart ca toti gresim sa ca si ea are dreptul la o a doua sansa .DT avea dreptul si autoritatea de a-i retrage titlul de Miss USA el fiind cel care detine licenta pentru acest concurs(sau cam asa ceva!). La foarte scurt timp , Rosie , intr-o emisiune de a sa, a discutat acest subiect, s-a schimonosit incercand sa o imite pe Miss USA cerandu-si scuze iar apoi a afirmat ca DT nu este in masura sa vorbeasca despre morala avand in vedere ca el si-a inselat primele sotii si a ajuns la faliment in afaceri...si probabil si alte chestii . Dupa aceste declaratii se pare ca DT a dat-o in judecata dupa ce a facut-o cu ou si cu otet la Tv si prin ziare. Cam atat stiu si eu de la tv...fiindca americanii au facut din asta o problema de interes national...
te lamurisi acu??
I am a dreamer...
Gabbriela spune:
DT nu a esuat in afaceri - ba din contra ii merge traznet si plateste miloane de $ pt fostele sotii - lunar.
Rosie l-a imitat si pe DT cum vb (nu numai pe Miss USA)si si-a facut freza ca el.. de aici marele scandal.
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
anky spune:
Chiar ma uitam cit am fost in State la u scandal si tot nu intelegeam ce au astia doi de impartit,e adevarat ca DT e un tip cam batos si increzut insa nu era cazul de asa un circ..Probabil vrea si Rosie putin in patul lui Donald si ii pare rau ca nu e bagata in seama
goanga23 spune:
anky,
Rosie is gay...Oricum , eu nu am zis ca DT a esuat in afaceri , eu iti spun doar ce a declarat ea. Se pare totusi ca una din afacerile lui DT a fost declarata falimentara , este vorba de o afacere cu cazinouri dar nu stiu exact cand se intampla lucrula asta si, oricum, nu-i afecta prosperiatea in general.
I am a dreamer...
anky spune:
quote:
Originally posted by goanga23
anky,
Rosie is gay...Oricum , eu nu am zis ca DT a esuat in afaceri , eu iti spun doar ce a declarat ea. Se pare totusi ca una din afacerile lui DT a fost declarata falimentara , este vorba de o afacere cu cazinouri dar nu stiu exact cand se intampla lucrula asta si, oricum, nu-i afecta prosperiatea in general.
I am a dreamer...
O gosh, nu stiam ca e gay.Se pare ca vrea sa fie in centrul atentiei..?
Gabbriela spune:
ea tot deauna a vrut sa fie in centru atentiei - cea mai cea si cea mai cea
DT nu e singuru cu care a intrat in scandal
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Luna75 spune:
Eu am vazut-o de doua ori pe Rosie dar nu mi-a lasat o impresie deosebita.Nu inteleg cum de are atata succes cu show-ul ei.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
anky spune:
Nici eu nu inteleg cum astfel de persoane ajung vedete.E demult in lumea showului?.