Donald Thrump si Rosie..

Donald Thrump si Rosie.. | Autor: anky

Link direct la acest mesaj

Mai fetelor stiti cumva ce au astia doi de impartit ca nu incap unul de altul?

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns goanga23 spune:

anky...hai ca te lamuresc eu,

Cu ceva timp in urma DT a declarat ca a "iertat-o" pe Miss USA care a recunoscut public ca are probleme cu alcoolul, si-a cerut scuze si s-a internat intr-o clinica de dezintoxicare. Donald Trump a decalart ca toti gresim sa ca si ea are dreptul la o a doua sansa .DT avea dreptul si autoritatea de a-i retrage titlul de Miss USA el fiind cel care detine licenta pentru acest concurs(sau cam asa ceva!). La foarte scurt timp , Rosie , intr-o emisiune de a sa, a discutat acest subiect, s-a schimonosit incercand sa o imite pe Miss USA cerandu-si scuze iar apoi a afirmat ca DT nu este in masura sa vorbeasca despre morala avand in vedere ca el si-a inselat primele sotii si a ajuns la faliment in afaceri...si probabil si alte chestii . Dupa aceste declaratii se pare ca DT a dat-o in judecata dupa ce a facut-o cu ou si cu otet la Tv si prin ziare. Cam atat stiu si eu de la tv...fiindca americanii au facut din asta o problema de interes national...

te lamurisi acu??

I am a dreamer...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

DT nu a esuat in afaceri - ba din contra ii merge traznet si plateste miloane de $ pt fostele sotii - lunar.
Rosie l-a imitat si pe DT cum vb (nu numai pe Miss USA)si si-a facut freza ca el.. de aici marele scandal.

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Chiar ma uitam cit am fost in State la u scandal si tot nu intelegeam ce au astia doi de impartit,e adevarat ca DT e un tip cam batos si increzut insa nu era cazul de asa un circ..Probabil vrea si Rosie putin in patul lui Donald si ii pare rau ca nu e bagata in seama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goanga23 spune:

anky,

Rosie is gay...Oricum , eu nu am zis ca DT a esuat in afaceri , eu iti spun doar ce a declarat ea. Se pare totusi ca una din afacerile lui DT a fost declarata falimentara , este vorba de o afacere cu cazinouri dar nu stiu exact cand se intampla lucrula asta si, oricum, nu-i afecta prosperiatea in general.

I am a dreamer...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by goanga23

anky,

Rosie is gay...Oricum , eu nu am zis ca DT a esuat in afaceri , eu iti spun doar ce a declarat ea. Se pare totusi ca una din afacerile lui DT a fost declarata falimentara , este vorba de o afacere cu cazinouri dar nu stiu exact cand se intampla lucrula asta si, oricum, nu-i afecta prosperiatea in general.

I am a dreamer...

O gosh, nu stiam ca e gay.Se pare ca vrea sa fie in centrul atentiei..?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

ea tot deauna a vrut sa fie in centru atentiei - cea mai cea si cea mai cea
DT nu e singuru cu care a intrat in scandal

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Eu am vazut-o de doua ori pe Rosie dar nu mi-a lasat o impresie deosebita.Nu inteleg cum de are atata succes cu show-ul ei.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Nici eu nu inteleg cum astfel de persoane ajung vedete.E demult in lumea showului?.

Mergi la inceput