ce scutece folositi?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubi spune:

eu eram "chitita" pe Huggies. Nu vroiam deloc sa folosesc Pampers, eram intoxicata de aceasta marca-numai de ea auzeai. Am cumparat inainte sa nasc un pachetel de Huggies, iar dupa ce s-a terminat nu am mai gasit in apropiere, asa ca tot la Pampers am ajuns.

Exista in Romania, dar distributia lor e lamentabila, si nu numai ca nu-i gasesti, dar la pachetele mari (economy) stau slabutz.

Acum folosim Pampers 4 si cumpar pachetele mari (Jumbo), numai din Selgros sau Metro- asa se simte ca faci economie.

bubi

SANATATE MULTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Oricum Piti scutecele Huggies de la noi nu se compara cu cele folosite de fetele din afara.
in afara de Libero up&go exista si Huggies chilotei dar se gasesc foarte greu la noi, si se pare ca sunt in strainatate si alte marci (pull-ups).

Dana si Diana-Maria http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
paginuta personala:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flower spune:

Noi am folosit Pampers , apoi am incercat Libero Discovery , care sunt putin mai moi decat Pampers si sunt facuti in Suedia ( spre deosebire de Pampers - in Polonia ). Din cand in cand ii mai combinam ! Noi inca nu mergem bine in picioare si am sa vad cum se comporta tipurile astea la alergare ! In Metro e oferta si am sa incerc si servetelele umede !
la bebei !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianar spune:

Noi folosim Pampers de cand s-a nascut -11 luni pe 12 iunie- si totul e ok.
Foloseste cineva chilotei (fara arici)? Ce marci exista si care vi s-a parut mai buna?
Pupici la copii si la mamici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianar spune:

Noi folosim Pampers de cand s-a nascut -11 luni pe 12 iunie- si totul e ok.
Foloseste cineva chilotei (fara arici)? Ce marci exista si care vi s-a parut mai buna?
Pupici la copii si la mamici!

Mergi la inceput