ce scutece folositi?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Si noi folosm Pampers.Ulimadata i-am luat Libero up&go si sunt groaznici.Abia astept sa-i termin.Sunt de aceea chilotel.Speram sa o pun la olita dar nici operatiunea olita nu a reusit si libero sunt tare rai.Daca te refereai la efectul negativ al pampersului exista!bb o sa faca tarziu la olita pt ca se obisnuieste asa :face pipi sau kk si nu simte ca-i ceva rau...pana la urma o sa faca si la olita ,stai linistita!Eu una nu as renunta la pampers pentru nimic in lume!

Te pup,

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florys spune:

Huggies

Florentina

"Sanatate ca-i mai buna decit toate!
Albumul:
"http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=48&cid=473

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela.mustaciosu spune:

Nu vad nici o explicatie logica la afirmatia ca scutecele de unica folosinta nu ar fi sanatoase. Poate nu sunt asa sanatoase pentru buzunar, dar pentru bebe si pentru nervii tai sigur sunt. Noi folosim Pampers de cand s-a nascut si n-am avut niciodata nici un fel de probleme. Si lui Tudor ii place sa stea in popoul gol, cred ca e o regula generala pentru toti bebeii. Dar fii sigura ca nu il deranjeaza scutecele de unica folosinta, in nici un caz mai mult decat l-ar deranja sa stea cu o carpita uda tot timpul la popou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vio27 spune:

Salut.
Eu folosesc Pampers si sunt foarte multumita. Cand puiutul meu avea vreo 7 kg, adica intre masurile lor, am incercat si Liberodar sunt foarte prosti.
In ce priveste faptul ca-i place mai mult in funduletul gol cred ca se datoreaza faptului ca are o libertate mai mare de miscare. Si Vladut prefera sa stea fara pampersi, asa isi poate rontai mai bine piciorusele.
Eu zic sa folosesti cu incredere Pampers.

violeta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingala spune:

Multam fain pentru raspunsuri. Scutecele Huggies se gasesc si in Romania? Eu nu am vazut inca.

Sanatate si virtute!

Ingala si Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_ina2000 spune:

Sinoi votam tot pentru Huggies, asta deoarece cu Pampers am avut probleme in timp.
Irina si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

Acum nu folosim decit chilotasi dar Huggies sint super super.
Am incercat si Pampers dar nu am fost multumita deloc.

ella& laura,andrei,andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Buna mamicilor,

Fetita mea, Mariuca cea cumintica, foloseste Pampers. Maine implineste 11 luni si pana la varsta asta n-a avut deloc probleme din cauza scutecelor.
Am vorbit odata cu o mamica ce spunea ca-i cumpara baietelului ei scutece mai ieftine (din pacate nu-mi aduc aminte numele) si ca e foarte multumita.
Asa incat inclin sa cred ca e important sa nu schimbi tipul de scutec utilizat si ca funduletul bebelusului se obisnuieste cu ce i se ofera :).

Multa sanatate bebeilor,
Manuela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

si noi utilizam Pampers, dar si alte marci: Huggies, Libero, Libero up&go, etc.
nu am avut niciodata probleme de la pampers si avem 1 an si 7 luni... in afara de olita ... pe care inca nu o utilizam...

Dana si Diana-Maria http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
paginuta personala:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PITI spune:

FETELOR I-A LAMURITI-MA SI PE MINE DE CE SUNT ASA BUNE HUGGIES,CACI EU AM LUAT SI NU MI-AU PLACUT DELOC-SUNT MAI DURE CA MATERIALSI BEBE SE IRITA .PAMPERS MAI FOLOSIM ,DAR AVEM O PROBLEMA MARE-NE IRITAM ASA DE TARE INCAT TATA NE CONFUNDA BUMBULETUL CU O CAPSUNICA.NOI FOLOSIM LIBERO UP & GO SI SUNTEM FF FERICITI,NU NE IRITAM,SUNT MAI SUBTIREI SI MAI USORI PE CALDURA ASTA SI IN PLUS NU NE ROD INTRE PICIORUSE (NU STAM LOCULUI DELOC).CE MARCA DE SCUTECE MAI STITI CARE ARE CHILOTEI ?MADALINA SI ARMAND VA

Mergi la inceput