Sarcina cu probleme

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Nu stiu nenica unde trebuie sa imi introduc datele. Pe forumul ala am intrat de mai multe ori, dar tot nu am inteles cum sa ma inscriu.
Dar sa revin la Ligia, ea e mai importanta acum. Fata draga, sper ca vei trece cu bine peste ceea ce ai de facut saptamana viitoare (atat cat se poate de "bine" intr-o astfel de situatie)... E urat si NEDREPT ce ti se intampla! Nu ma asteptam ca o sarcina sa poata fi lovita de atatea probleme. Credeam ca e mult mai simplu. Mai ales ca e vorba aia: de facut e usor, mai greu e sa-i cresti... Iata ca de multe ori e mult mai greu sa ii faci, ca de cresct i-ai creste cu toata dragostea. Te rog sa ai grija de tine si de baietelul tau. Gaseste-ti refugiul in el si bucura-te de toata dragostea si atentia lui. Stiu ca e prea devreme sa te gandesti la asta, dar te asteptam cu o noua sarcina pe care suntem convinse ca o sa o poti duce pana la capat si, astfel, baietelul tau va avea fratiorul sau surioara pe care si-i doreste. Si nu uita ca nu esti singura - ai mii de prietene, romancute din toata lumea; suntem alaturi de tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Ligia ... pentru puterea ta. Imi inchipui e este in sufletul tau, cnd 20 de saptamani l-ai purtat in pantec pe bebe.
Suntem aici daca ai nevoie de o vorba buna, un sfat sau un umar pe care sa plangi.

Liliana

Poze noi

Poze 2

Poze cu maimutica mea

Poze 1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Buna
Ligia, am urmarit tot ce ai scris, sincer imi pare tare rau ca a trebuit sa iei o astfel de decizie, nu pot sa-ti spun decat ca sunt alaturi de tine. Cand am citit prima data despre pb ta, am sperat ca nu o sa iei totusi decizia asta, eu ma gandesc sa mai ceri totusi o parere, alta decat de la acei doctori care au fost de fata, chiar daca erau 7,poate totusi gresesc ei, fiin de fata s-au sustinut unii pe altii, nu puteau sa se contrazica. Zic si eu...........
Sunt alaturi de tine si iti tin pumnii.Sa dea Dumnezeu sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

annisia, ma bucur atit de mult ptr tine!sarcina usoara sa ai!

tanima, am ris la faza cu mersul la gradi, e buna!

ligia, imi pare tare rau de decizia grea ce trebuie s-o iei! si eu am pierdut o sarcina la 12s, oprita din evolutie, si eu am un baietel de 2 ani si 9 luni ca si tine!si acuma astept tot un baietel, curaj mult iti doresc, si daca vrei sa discuti cu fete care au trebuit sa ia teribila decizie ca si tine, poti intra la subiectul de la durerea unei pierderi de sarcina este la asteptind un ingeras in viata noastra, din pacate vei vedea ca nu esti singura, si alte fete sufletiste dragi mie de acolo, au trebuit sa ia decizia, si la sarcini mai mari ca a ta!curaj mult!

Flavia 24+ si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Offf, imi e dor sa il vad pe bebe. Mai am trei saptamani pana ma duc iar la echografie. Acum fac tratament de sustinere a sarcinii si am inceput pe 14.02. Mi-a spus ca ne vedem peste 4 saptamani... Mai e o gramadaaaaaa!!!!!!! Bine macar ca bebe e ok. Mai bag cate un concediu medical, ca nu mai am chef de munca.
Voi, mai aveti probleme? Greturi, dureri, samgerari? Sper ca toata lumea e bine fixata pe situatie si nimic rau nu se mai poate intampla!

Mergi la inceput

Ligia, esti bine? Stiu ca treci prin momente urate rau si nu ai chef de scris pe net... desi poate ti-ar face bine sa iti mai descarci sufletul aici. Mai lasa din povara durerii si gandeste-te ca nu ai incotro, viata merge inainte. Ai un baietel pentru care trebuie sa fii tare in continuare, sa zambesti si sa-l faci fericit.
Noi suntem alaturi de tine!

Mergi la inceput

Ieri m-am intors din spital, dupa ce joia trecuta m-am trezit intr-o balta de sange. Bebe e bine, dar toata sarcina voi sta cu frica-n san... Doamne cate probleme! Abia asteptau sa plece o pacienta acasa, ca nu mai aveau unde sa le "cazeze" pe noile venite. Aveti grija de voi fetelor; uneori si un stranut sau un ras cu pofta va poate face atata rau...

Cand aveam 18 ani îmi doream sa am totul, acum îmi doresc sa am 18 ani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Annisia sa stii ca si eu am avut o iminenta de avort pe la 10 saptamani si am stat vreo saptamana in spital pana s-a oprit sangerarea si s-a retras edemul ce se formase. De atunci si pana in saptamana 36+ de sarcina am luat Utrogestan si No-Spa cand aveam contractii sau se intarea burtica. Si uite ca Dumnezeu mi-a ajutat si acum imi astept piticuta in orice moment!
Fii curajoasa si nu te speria! Totul e sa nu intrerupi tratamentul si Utrogestanul ar fi bine sa-l introduci vaginal seara, inainte de culcare.

Ela in 39s fix cu Thea Ioana

AMR pana la Ziua Cea Mare

Mergi la inceput

Eu nu mai stiu ce sa mai zic. Am renuntat la doctorul Albu, pentru ca m-a trimis acasa din spital apta de ce-mi pofteste inimioara (inclusiv sex si plimbari prin Europa). Peste doua zile m-am trezit in alta balta de lichid... M-am dus de urgenta la doctorul Nayel, care nu mi-a dat Utrogestan neam. Mi-a dat, in schimb, Uscosin seara si dimineata - pe care am refuzat sa il iau deoarece pe prospect scrie ca e cu risc pentru sarcina. Acum iau trei No-spa pe zi, Grabivinon la 5 zile si Elevit. Sangerez in continuare si am dureri uneori ca si atunci cand eram racita la ovare. Sper sa reusesc sa duc cu bine aceasta sarcina pana la termen si sa imi pot tine bebelusul in brate sanatos si frumos... Aveti grija de voi!

Cand aveam 18 ani îmi doream sa am totul, acum îmi doresc sa am 18 ani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia-miha spune:

buna,fetelor,sunt ligia!ma scuzati ca nu am mai intrat cam de mult,pe forum,dar nu prea mai am timp.am inceput serviciul si cand ajung acasa david imi ocupa tot timpul.vroiam sa va multumesc la toate pt cuvintele de incurajare si pt ca ati fost alaturi de o straina.e un lucru mare.ce sa va spun:a trecut deja o luna de cand s-a intamplat.acum sunt destul de bine.din cand in cand imi amintesc de vladut al meu-asa vroiam sa-l cheme-si plang pana nu mai pot.asta se intampla cand sunt singura.cand sunt cu david nu am timp nici sa gandesc ca e tare nazdravan.ii multumesc lui Dumnezeu pt el,e comoara mea.mai vreau unul,sper ca de data asta sa ma ajute Dumnezeu si sa fie totul bine.nu stiu cand o sa mai incerc,inca mi-e frica,dar o sa o fac.va multumesc la toate pt tot si tinem legatura.multa sanatate.va pup.cranguta,sper ca ai primit mail-ul meu.iti multumesc.

Mergi la inceput