Mamici de Mai - Iunie 2007 (26)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Uraaaa! M-am uitat la tickerul meu si la sfarsit zice asa: 'only 99 days to go'. Deja am trecut la numaratoarea inversa...deja sunt doar numere formate din 2 cifre...

dia 25+ Stefan
bebe
poze

Mergi la inceput

Asa andrada, si eu am umblat cu pantalonii sotului in sacosa cand a trebuit sa ii iau pantaloni de stofa . De obicei mergem la cumparaturi pt el amandoi, mai ales daca vrea sa isi ia pantaloni sau bluze sau geaca...e tare pretentios al meu sot...la camasi i-am invatat gusturile, si i le cumpar eu, dar la un moment dat cand s-a schimbat regula in firma lor si gata, de maine vine toata lumea la pantaloni de stofa si camasa..m-a sunat in disperare sa ii cumpar o pereche de pantaloni de stofa, ca nu ii avea decat pe cei de la costumul de mine....care inca ii mai vin, dar oricum s-a ingrasat vreo 15 kg de la nunta.....Si s-a pus Diana mea si a luat o pereche de blugi care ii veneau bine in talie si s-a plimbat prin magazine "ce marime doriti?" "imediat va arat....un pic mai mari ca astia" am fost de rasul curcilor... Dar bine ca mi-ai dat ideea si mie, oricum voiam sa iau o camasa noua pt el pt botez, asa ca o sa o iau si zic ca e cadou de sf. valentin..si m-am scos de cadou...

dia 25+ Stefan
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Dianalaura, esti chiar haioasa cu cadoul de Sf. Valentin... ca sa te scoti si pt. botez!!! Adevaru' este ca si eu sunt practica... In loc sa-i iau nu stiu ce inimioare sau chestii de-astea romantice, prefer sa-i iau ceva care sa-i foloseasca si care oricum ii trebuie!!!

PS: Stand pe dc... si cautand subiecte interesante am dat peste ACESTA (apropos de graba mea de a-mi tine puiul in brate )

Camera BEBE Antonio

Andrada 27+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Netza burtici,

Elteka bine ai revenit. Asteptam poze.

Kay super frumoase hainutele pentru Sosonica. Mai ales botoseii .

Eimotto bafta multa maine la dr.

Maine mergem si noi la eco sa vedem ce mai face bebelina.
Fetelor am executat aseara un epilat inghinal si fesier total si nu am avut nici o problema.

Referitor la Sf. Valentin noi nu vrem sa ne facem cadouri da o sa iesim la un restaurant sa mancam . Am facut deja o rezervare.

Cam atat.
Pupici,

Mica 26+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun..am fost aseara la dr. de familie, la controlul lunar..tensiunea 120/70, deci normala, asta in conditiile in care in fiecare dimineata beau o jumatate sau o ceasca de cafea, depinde cat imi ramane de la al meu sot si ai mei parinti...I-am spus dr. ca beau cafea in fiecare dimineata, si a zis ca nu e nici o problema...daca nu mi-e rau de la ea. Si bebe nu este mai agitat ca de obicei...Mi-a mai dat trimitere la laborator, sa imi repet analizele de la inceputul sarcinii, dar pe la sfarsitul lunii, si mi-a zis sa ma duc la laborator sa imi fac programare in functie de cum au acestia fonduri pentru gratuitati...Si mi-a mai spus ca prin sapt 31-32 imi va face vaccinul antitetanos..pt ca zice ea: in medicina exista o singura regula: nu exista nici o regula" Si atunci mai bine sa fii acoperita...si nu influenteaza sarcina cu nimic.... Si ma gandesc totusi sa il fac, mai ales daca ma gandesc ca bunicul a fost muscat recent de cainele vecinilor, iar mama s-a zgariat acum un an cu o sarma ruginita lasata la voia intamplarii pe marginea drumului..s-a impiedicat de ea si a zgariat-o destul de adanc.....
Antitetanosului era vaccinul acela ce se facea in clasa a 8? Sau a 12? Ca eu nu le-am facut pe niciunul..mi-a dat doar injectie in mana, la incheietura, si fiindca nu a facut nici un fel de reactie mi s-a spus ca nu e nevoie sa imi dea vaccinul sus in mana.... Oricum, si de mi-l dadea, au trecut mai mult de 10 ani de atunci...

dia 25+ Stefan
bebe
poze

Mergi la inceput

off, ce uituca sunt! multumesc mica ca mi-ai amintit...tre sa o sun si eu pe cosmeticiana sa imi faca programare pt epilat sapt asta...tot asa ma epilez si eu, total, si spre surprinderea mea ultima oara cand m-am facut m-a durut chiar mai putin decat in alte dati...desi mi-era frica cum o sa reactioneze bebe-ul...insa el n-a avut nici o treaba, a dormit linistit!

dia 25+ Stefan
bebe
poze

Mergi la inceput

Ooof... cu epilatul chiar e o problema!!! Eu ma fac singura cu lama... pe-acolo pentru ca inghinal mai suport cum mai suport dar TOTAL chiar nu pot!!!! Rezist la durere, nu tip, dar in schimb ma incordez toata!!! Si nu cred ca ii face bine uterului meu si-asa HIPERREACTIV

Sotul meu chiar rade ca va trebui sa-mi tina oglinda... daca tot am de gand sa ma fac singura... Dar pe mana lui chiar nu m-as lasa... ca cine stie cum ma taie cu lama!!!

Camera BEBE Antonio

BEBE
Andrada 27+ cu Antonio

Mergi la inceput

Apropos... m-am inspirat si eu de la tine, Dianalaura, si mi-am pus si eu TICKER... Ce parere aveti??? Va place???

Mica, bafta multa maine la ECO!!! Sa vii cu vesti bune si poate ne pui si noua o poza!!!

Camera BEBE Antonio

BEBE
Andrada 27+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Andrada nu e chiar asa de rau. Chiar nu m-a durut mai mult sau mai putin decat alta data. Si inghinal total m-am facut pentru prima data. Ideea este sa stai relaxata, ca daca te incordezi tu, evident ca se incordeaza si burtica.

Mica 26+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Neata burtici!

Eimotto, sper sa vi cu vesti bune
Am o prietena cu sindromul asta, si saraca face tratament cu clexan si incearca sa ramana insarcinata...

O doamne Andrada m-am ingrozit cand am citit! Cea mai mare spaima a mea e sa nu se nasca bebita nepregatita
Sa stea cat vrea, oricat de nerabdatoare sunt eu. Fetelor, hai sa facem un pact - bebeii nostrii o sa se nasca de la 36-38 de saptamani in sus, cand e mai sigur

Anca 25+

poze
bebelusa

Mergi la inceput