Mamici de Mai - Iunie 2007 (26)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Pai... eu m-am mai facut inghinal si total cu aparatul sau cu ceara de unica folosinta, cand o prietena m-a chinuit la mare de inebunisem...

Ce-i drept ca la profesioniste nu am fost pana acum...

Camera BEBE Antonio

BEBE
Andrada 27+ cu Antonio

Mergi la inceput

Poohy, eu sunt de-acord cu de la 36 de saptamani in sus!!! Si asa sa ne ajute D-zeu!!!

Camera BEBE Antonio

BEBE
Andrada 27+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Foarte frumos tickerul Andradadeja esti in trimestrul trei conform lui...mai ai NUMAI 12 sapt? Eu daca ziceam 99 de zile..parca dureaza mai mult, dar daca stau si socot mai am 14 sapt...Si mie mi se parea ca trece timpul greu..dar ia ganditi-va fetelor...suntem deja la mijloc de februarie...parca doar ieri a fost craciunul, cand eram mai toate emotionate sa vedem ce avem in burtica...fetita sau baietel...

dia 25+ Stefan
bebe
poze

Mergi la inceput

Eu mi-aduc aminte de Craciunul asta ca de unul cu adevarat SFANT... imi pusesem toata speranta si credinta in D-zeu, in nasterea Domnului, pentru ca puiul meu sa fie BINE!!! Si desi cu o mik intarziere, vestea buna a sosit, abia pe 29 dec.... De-atunci parca a trecut doar o secunda!!!

PS: Eu nu prea asteptam sa aflu ce am in burtik... noi de fapt chiar nu am vrut sa stim... , dar dacas-a vazut clar pe ECO... ce era sa mai fac???

Camera BEBE Antonio

BEBE
Andrada 27+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Sobi, la cartea mea tot asa zice:

5: 20, 21, 22, 23, 24
6: 25, 26, 27, 28
7: 29, 30, 31, 32
8: 33, 34, 35, 36
9: 37, 38, 39, 40

Doar lunile 1, 3 si 5 aveau cite 5 saptamini.

Oricum, undeva trebuie sa le bage ORICE calendar, mai devreme sau mai tirziu. Eu prefer sa mai astept saptamina asta, apoi de "luna viitoare" merg cu cite 4 saptamini fix.

De fapt eu prefer sa zic de saptamini

Ralucami, intre timp am vazut si eu ca se expediaza, dar ajunge cu totul la vreo 70 000...Sotulache nu e prea incintat Bine ca mi-ai zis de ceaiuri...Dar ser fiziologic????? Nu m-as fi gindit un moment...Cremele de care ai zis le-am scris. Si mai ce??

Andrada- si eu beau cite o cioco calda...Dar nu e bebe mai agitat. In schimb de la cafea: u-hu! Apropos, ieri a fost cea mai frumoasa zi, ca a miscat non stop. Eu ma odihneam dupa excursie, el lovea. Si ce-mi place e ca loveste peste tot...Desupra de buric, in dreapta, stinga, sub prin toate partile...Am senzatia ca uneori e de-a curmezisul burtii, mai ales cind stau eu pe o parte in pat si citesc. Atunci (poate fiindca nu e asa de lung???) nu ma loveste, ci doar ma gidila cu degetele de la picioare, ca o pisica

Din pacate azi e linistit, ca de obicei. Face gimnastica de dimineata, cind ma trezesc eu (dar leeeeeeeeeenes, ca mine ), citeva pe la 4-5 dupa-masa (mai ales daca merg cu metroul sau trenul) si - daca are chef- seara. Citeodata ma trezesc noaptea si misca, dar nu stiu daca atunci a inceput sau asa e el, nocturn...

Dar, voiam sa-ti zic, Sobi, asta e numai de pe la 22 de saptamini.Inainte n-am prea simtit.

Asa creste bebe

Si asa creste burtica mea

Mergi la inceput

ELTEKA, ce burtik ai!!!

Eu chiar ma oftic!!! Am burta prea mik!!! Pai tu o ai mai mare decat o am eu acum la 27 de sapt. si 3 zile!!! Si doctorita s-a uitat un pic cam aiurea... cand i-am zis ca am 26 de sapt... m-a intrebat repede cand a fost UM si apoi a zis: "Ah...da... 26 de spatamani" Oare de-aia m-o fi chemat si ea la eco pe 19 feb.???

Dar... hai ca ar fi culmea sa intru si eu in panica... Mai ales cand sunt atatea fete de sustinut!!! Sper doar sa nu fie nimik in neregula... ca bebe este foarte activ de-altfel!!! Poate este el mai energic si nu se depune sunculita pe el.. si de-aia o fi burta mai mik

Camera BEBE Antonio

BEBE
Andrada 27+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Daaa, burtik mea e cam mare...A crescut asa, subit, dupa 20 de saptamini...

Plus, eu nu eram grasa (ha-ha, 168 si 68 de kg) dar aveam din start un colacel semnificativ, care contribuie clar la imaginea actuala. Boaaaaaaaaaahhhhh...

Din pacate in pozele alea eram si cam balonata (dimineata arata mai decent), ca venisem de la un restaurant. Si se vad si niste urme de la ciorapi Am niste ciorapi de iarna care se trag peste burta, dar imi lasa urme desi nu sint strimti.

Oh, abia astept sa vina vara...Sa pun numai o rochita de bumbac, ca nu mai suport cu toate astea pe mine...Si ciorapi si pantaloni cu burta de elastic si geaca de fis...

Am o geaca de fis alba si cind eram pe pirtie, cred ca japonezii se uitau speriati nu ca sa nu mi se intimple ceva..ci ca...vine avalansaaaaaaaaaaaa (adica eu dac-as fi cazut)

Asa creste bebe

Si asa creste burtica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

andrada, eu zic daca tot nu ai ce face, pune de un nou capitol...ca acum suntem la pagina 20...

dia 25+ Stefan
bebe
poze

Mergi la inceput

K!!! Ma apuc acum.... Voi mai puteti scrie aici... pana va anunt eu... ca mai e loc pe pagina...

Camera BEBE Antonio

BEBE
Andrada 27+ cu Antonio

Mergi la inceput

Fetelor, va invit la un NOU CAPITOL

Camera BEBE Antonio

BEBE
Andrada 27+ cu Antonio

Mergi la inceput