Mamici de Mai - Iunie 2007 (26)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Lauracatu bine ai revenit!
Eimotto imi pare rau ca nu sunteti bine ! Vezi ce-ti zice Uscateasca la Fundeni! Daca-ti da Clexane incepe-l imediat!!
Ca si recomandare eu merg la Municipal la dr Anca insa am auzit lucruri bune si despre doctora Andradei ( daca optezi pt Giulesti!!)
Sanatate multa si ma rog sa va fie bine.. de fapt ma rog sa ne fie bine la toate!
Andrada eu l-am intrebat pe dr meu cand crede ca nasc si mi-a spus( date fiind problemele mele de placenta) ca spera sa ajung pe 25 aprilie asa ca...

cristina 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

ionice bine ca ai scapat si tu de examene.

eimotto i-mi pare rau ca analizele nu au iesit cum sperai..totusi nu-ti pierde sparanta, fa tratamentul care i-ti va fi indicat de doctor si odihneste-te, si totul va fi bine.i-ti doresc multa sanatate atat tie cat si bebelinului tau.

22+Riana Alessya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Venus2007 spune:

Ionice bine ai venit. Te-am trecut in listuta.

Eimotto eu iau Aspenter de 3 ori/saptamana. Trebuie sa ii fi dat dr sotului tau o schema de tratament. Si o sa vezi acolo ce trebuie sa faci. Sa incepi imediat tratamentul si sa ai incredere ca va fi bine. E o dr foarte buna pe domeniul asta si te va chema de acum in fiecare luna la analize si iti va spune exact ce trebuie facut. Dar mergi tu si vorbeste cu ea, nu-l mai lasa pe sotul tau si ai sa vezi cat optimistm o sa iti dea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

ionice acuma am citit mesajul de dincolo.in legatura cu problemuta ta, trebuie sa privesti problema din alt punct de vedere, tu ai facut tot ce se poate ca sa-i fie bine bebelusului, si el este sanatos , ceea ce conteaza cel mai mult nu?o sa nasti probabil mai devreme, de aceea va trebui sa te orientezi spre un spital cu sectie de prematuri bine dotata cum fac si alte fete de la noi de pe site...si daca crezi in Doamne Doamne va fi bine.sper ca nu te-ai suparat pe mine ca am scris asa mult.dar cand va vorbesc incerc sa ma pun in situatia celui cu care vorbesc..te pup

22+Riana Alessya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Ups. Eu eram

Mica 26+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Eimotto, imi pare rau ca treci prin asa ceva..cel mai important acum e sa fii optimista si sa urmezi cu strictete indrumarile medicilor...o sa vezi ca pana la urma o sa fie totul bine, nu are rost sa te ingrijorezi prea tare, sa nu stresezi si mai mult copilul...
Ce fain fetelor de voi ca aveti spatiu, incat sa aveti o camera intreaga pt bebe...asa cum am mai spus, noi locuim cu parintii mei deocamdata, si chiar ne gandeam ca inainte de a veni bebe va trebui sa ne mutam in sufragerie, ca in camera in care stam noi acum nu mai e loc de patut...

dia 25+ Stefan
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Mica - multumesc mult. Il astept pe sotul meu sa vina acasa ca sa imi povesteasca urgent. Din ce am inteles eu ne asteapta insa miercuri la fundeni pentru inceperea tratamentului...

Multumesc mult fetelor pentru incurajari, sper sa fie totul bine si sa reziste placenta si bb cat mai mult...

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Vas, eu daca aveam fetita ii puneam Diandra Natalia. Nu stiu daca v-amn povestit, dar eu mi-am intalnit sotul prin intermediul chat-ului, pe mirc. Am vorbit si ne-am intalnit aproape 6 ani pana am facut nunta..insa Diandraera nickul meu de pe mirc. Iar Natalia..imi place mult melodia lui Tandarica cu Stelu Enache "NATALIS" in aromana...

dia 25+ Stefan
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ionice spune:

Da Paulyam facut si am sa fac in continuare.Ma supara faptul ca doctorii nu sunt atat de competenti pe cat ar trebui...ba chiar cu lipsa de responsabilitate.Nu ma supar ca ai scris, doar de aia suntem aici impreuna, nu?Sa ne ajutam chiar si cu o vorba buna:)
Nu stiu..bucuria unui bebel este de necomparat...si atunci cand lucruri urate se intampla dezamagirea este atat de mare...Eu le incurajez si pe celelalte mamici care intampina greutati sa fie increzatoare si pozitive.Nu ne lasa Dumnezeu, dragele mele!!
Eu una parca visez....si astept sa ma trezesc.Dar sunt sigura ca pana la urma lucrurile vor iesi cum trebuie.Apropos de clinica, da, trebuie sa caut o clinica cu aparatura buna, iar pana in mometul de fata am ajuns la Iasi la Cuza Voda.Este un spital mare si are medici buni.
Sper sa fie bine:)
Va pupic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Eimotto , ti-am dat un PM cu niste site-uri legate de acest sindrom!!!

M-a intristat mult cand am vazut ce ai scris... Dar imi doresc din suflet ca totul sa treaca cu o si daca e ca bebe sa vina mai devreme... nu-i nimik, sa vina, NUMAI sa fie SANATOS!!!

Ionice, am vazut si eu ce ai scris in celalalt capitol... Imi pare rau ca sunt asa de multe fete cu probleme in sarcina... Si eu am avut o sarcina usoara si frumoasa... si inca mai e asa... Pe asta m-am bazat de fiecare data cand am zis ca puiul meu e bine, in ciuda tutror afirmatiilor doctorilor.

Cristinamaria, eu am mari emotii in legatura cu ecografia... eu nu am mai facut de pe 29 dec. Dar ma duc lunea viitoare la dr. Cezara Bucur la Giulesti ca a zis ca vrea sa-l vada si ea pe bebe, chiar daca merg pe 1 martie la Pop... Am mari emotii de ce anume imi va zice, dar ma sa fie bine.

OOOF... azi a fost o zi cam trista!!! Si asta din cauza ca m-am atasat asa de mult de voi si cand una pateste ceva (sau afla ceva care nu e in regula) imi dau fara sa vreau lacrimile... si ma pun automat in locul vostru!!! Asa ca va DORESC la toate ca de azi inainte sa ne dati numai vesti bune...

Camera BEBE Antonio

Andrada 27+ cu Antonio

Mergi la inceput