Mamici de Mai - Iunie 2007 (26)
Raspunsuri - Pagina 22
Ionice spune:
Da, Andradapam intalnit foarte multe mamici cu "probleme".Eu daca nu-mi masuram anticorpii(asa trebuia pentru ca aveam vaccinul facut si nu trebuia sa iasa) eram foarte bine.Ma simt bine, sunt vesela si am o stare pozitiva.Bebe misca, deci este activ/a.Nu ma simt obosita, nu am picioare umflate...nimic.Totul e perfect...dar....Ah, am uitat sa va spun de nume:)Mai ales tie:).Daca este fetita Antonia o sa fie:))(este numele soacrei mele si tati vrea neaparat..imi place, deci nu am obiectii), iar daca o sa fie baietel o sa fie Filippo(binenteles socrul:))M-a distrat chestia cu Antonia-Antonio.Dar cum "sunt in ceata" cu sexul bebelului...
eimotto spune:
Andrada am primit - multumesc. Sunt asa de varza cu creierii insa... mi-e greu sa diger toate acele informatii. Am un milion de intrebari dar in acelasi timp ma bucur ca macar stiu despre ce este vorba si se poate face ceva! Decat asa sa stau in dubiu, ca de la ce o fi placenta asa, ca de ce IR-urile marite...
Fetelor ma bucur ca va am aproape si nu vreau sa va intristez si sa intristam bb-lusii din burtica. Eu sper ca de acum sa nu mai vina niciuna cu vesti rele.

Mamica de Iulia (06.02.2004) si
27+
andradap spune:
ionice, te invit si pe tine sa ne trimiti un mail (mai_iunie2007@yahoo.com) cu numarul tau de tel. si numele tau...
Eu am pus deja lista cu numere de telefon pentru fetele care deja au trimis, dar merge oricand completata!!!
Camera BEBE Antonio
Andrada
27+ cu
Antonio
Ionice spune:
Mihamorala Iasi am fost la Dr.Anton Emil.A fost o singura intalnire dar o sa mai urmeze.
petit_ange spune:
Andrada vad ca esti tare nerabdatoare sa nasti
! da, si eu ma gandesc la momentul cand o sa-mi vad bebele, dar cum sunt "programata" numai la sfarsitul lui iunie, o sa fiu printre ultimile din grupa noastra care o sa nasca. 
Maine seara merg si eu la eco morfologica si sper sa fie totul ok, si poate aflu si sexul
. 
20+
The world is full of wonders if you look with open eyes!!!
ralucami spune:
Fetele am zis ca azi stau la taclale cu voi, dar mai mult de 2 mesje nu am fost in stare sa scriu. 
Intr-un final am ajuns azi la cumparaturi si mi-am luat niste bluzite de gravi si hainute pt papusa mea. Atunci, pe moment , in magazin parca nu ma impresionasera atat de mult hainutele ei, dar cand am ajuns acasa si le-am despachetat mai ca nu mi-au dat lacrimile de emotie. ![]()
Am luat si niste botosei si spune pe cutie ca marimea de de 7-9 cm. Stie cineva cati cm au la picior nou-nascutii? :D Oare sunt prea mari pt ea? Mie mi se par cei mai mici si mai delicati botosei din lume. Nu va mai spun cum ne minunam amandoi ( si eu si consortul) cand am desfacut prima oara tricouasele de 60-70 cm.![]()
![]()
Eimotto imi pare tare rau ca ai asa probleme (si culmea ca ai si o doctorita asa de neintelegatoare!:-(() Sper sa se finalizeze totul cu bine si sa fii si tu si puiul tau , la final de odisee , cat se poate de sanatosi si voiosi! 
Gata plec in pat ca ma doare ingrozitor de tare spatele. Mai vb maine!
POZE BEBE
Film eco 4D
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
andradap spune:
petit_ange, BAFTA MUUULTA MAINE la ECO!!! poate vii cu vesti... sa stim si noi ce trecem in dreptul tau:
sau
![]()
Ralucami
, eu zic ca daca sunt prea mari botoseii e oricum mai bine decat sa fie prea mici!!!
Asa ca nu ai de ce sa-ti faci griji...
Camera BEBE Antonio
Andrada
27+ cu
Antonio
brambushca spune:
Eimotto imi pare tare rau ca s-au ivit aceste probleme. Dar sunt convinsa ca totul va fi bine in final
. Trebuie sa-ti pastrezi optimismul si increderea in Dumnezeu. Cum ai luptat pana acum pentru copilul tau trebuie vei gasi putere sa o faci si in continoare.Noi suntem alaturi de tine
.
Andrada am trimis numarul de telefon pe mailul comun.
Oana
23+
poze.
Florentina Roman spune:
Buna,
Noi nu prea suntem bine, tusesc in continuare destul de urat si, culmea, cred ca am dat-o si puiului meu, care de aseara tot face temperatura peste 39 de grade. Am fost cu el la medic, se pare ca a facut o faringoamigdalita urata si i-a dat antibiotic. Si am profitat si eu si i-am cerut si dr lui parearea, care mi-a zis sa iau si eu cateva capsule de amoxicilina...
Vad ca Andrada e nerabdatoare sa nasca, asa eram si eu la prima sarcina, noroc ca Tudor nu s-a lasat prea mult asteptat, dar cand au aparut primele problemute-ramasa singura cuc acasa, doar eu cu copilul, primul scutecel schimbat, pus invers, laptele care s-a incapatanat sa vina destul de tarziu, ranile de la sani, icterul prelungit m-au aruncat intr-o depresie de plangeam toata ziua, credeam ca sunt mama denaturata ca nu sunt in stare sa-mi hranesc copilul(care fusese obisnuit din spital sa pape biberon...).Bine ca n-a tinut prea mult...
Sincer, acum incerc sa nu ma gandesc prea mult la nastere, oricum merg tot pe nastere naturala cu epidurala.
Pitica, intr-adevar, ptr anticorpi nu exista tratament, am inteles ca se face un vaccin dupa ce nasti, dar nu stiu daca e valabil doar ptr Rh sau si ptr cea de grup. Eu nu am facut vaccinul ptr ca mi s-a spus ca nu e nevoie.
Nu va lasati impresionate de vaicarelile mele, un zambet sau un gest cat de mic de-al lui bb le sterge pe toate!
25+ si Tudor(5.07.2002)