Mamici de Mai - Iunie 2007 (26)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Am reactualizat LISTA DE TELEFOANE, si am trimis-o pe mailul comun! Mailul cu lista veche l-am sters. Aaah si inca ceva... Am facut in cadrul mailului comun un folder NUMERE TELEFON, in care am mutat toate mailurile cu numere de telefon.

Deocamdata pe lista cu numere de telefoane sunt urmatoarele:

Cristinamaria
Corap
dideip
Vali5
Paflo
andradap
eimotto
Mica0307
Vas
Amely
Tamaraspt
Ionice
OanaClaudia
DianaLaura
Piticasigogosica
FlorentinaRoman
Mihamora
Poohy
Brambushca
Pauly
Ralucami
Mary_Lou
moko
Msemcu
Petit Ange
Kay
Sobi

Pe cine nu se vede pe lista ROG sa trimita mail cu numarul de telefon, la adresa comuna: mai_iunie2007@yahoo.com

Camera BEBE Antonio

Andrada 27+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

andrap, sa stii ca nu trebuie sa fim prea nerabdatoare sa-l vedem pe bebe afara pt. ca mie dr. mi-a spus ca abia dupa saptamana 32 implinita au prematurii sanse reale. Din cate am tras si eu cu ochiul pe forum am vazut ca e bine ca bebe sa aiba macar 35 sapt implinite. Si eu sunt foarte interesata de subiectul asta pt ca la mine e pericol ca membranele sa se rupa oricand din cauza ureaplasmei si mycoplasmei. Dar eu chiar ma rog sa stea bebe cat mai mult cu mine. Azi schimb si eu saptamana si fiecare saptamana implinita e o mica victorie pt mine.
In week-end am avut dureri+usturimi toata noaptea de sambata spre duminica si ieri pana dupa pranz. Credeti ca e posibil ca bebe sa traga (sau se se aseze cumva) atat de rau de cordonul ombilical?
Si aseara pe la 9:30 cred ca am avut o contractie f. dureroasa, mult mai rau ca la ciclu in partea de jos a burtii, chiar deasupra osului pubian. M-a tinut cateva minute bune, dar nu stiu cat, pt ca am stat ghemuita si nici nu puteam respira de durere. Voi ati patit asa ceva pana acum? O fi normal? Sau e vreun simptom de ceva rau?

Mergi la inceput

Uitasem sa pun si semnatura updatata.

Anca, 26s+Andrei Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

ancamari nu sunt normale conractiile chiar asa de dureroase..sper ca ai luat no-spa.sfatul meu este ca daca se mai repeta , sa te duci la doctor.

andradap super listuta.

22+Riana Alessya

Mergi la inceput

Am vazut ca mamicile de martie-aprilie au un link "masuratori utile" pe prima pagina care da informatii asupra dimensiunilor bebeilor din burtici. Poate reusiti sa puneti si la noi link-ul, imi cer scuze ca eu nu stiu cum sa-l "fur".

Mergi la inceput

Multumesc pauly, mie nu mi-a recomandt dr meu no-spa. Pot sa-l iau fara reteta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Burtici

Eu nu mai am rabdare sa stau in fund pe scaune,nici rabdare,nici putinta.Ma doare coccisul,spatele,fundul...
Si eu care ma laudam ca muncesc pana prin apilie.Si m-am angajat si in contracte pana atunci
Acum am o solicitare sa plec 2 zile pana la Varna,insotita,adica nu eu conduc,sa fac un audit .Nu stiu ce sa fac,as putea sa renunt,e o colaborare,mai ales ca nici material nu ma satisface,in plus am atat de lucru cu ale mele.CE SA FAC?
Mi-e teama sa nu exagerez un pic.Mai ales ca am de facut drumuri inca la Targoviste,martea viitoare pana la Galati?!!!!

poze
Iri +25 si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

ancamari poti sa iei si fara reteta.cand ai contractie dureroasa iei un no spa si stai intinsa.daca nu trece nicicum suni doctorul.te pup

22+Riana Alessya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Ancamari, eu sunt grabita, dar NU vreau sa vina mai repede decat trebuie ca sa fie SANATOS!!! In ceea ce priveste durerile tale, iti zic cat se poate de serios sa mergi la un doctor... Uite, la mine NO-SPA nu-si face efectul... Deci mai bine du-te la un medic!!! Si iti doresc sa mai implinesti aici la odisee inca vreo 12 sapt. alaturi de noi!!!

Pauly mersi mult! DAR a fost placerea mea!

Piticasigogosica, nu stiu daca exagerezi, eu nu sunt persoana in masura sa-ti zic, pentru ca la cat de mult stau acasa as fi in stare sa ma duc eu in locu' tau (nu ca m-as pricepe!!!) Eu inca n uam dureri de spate sau de coocis... deci poate de-aia eu as fi mers!!! Dar cum ai durerile astea, poate ar fi mai bine sa te menajezi... NU STIU!!!

Camera BEBE Antonio

Andrada 27+ cu Antonio

Mergi la inceput

pauly, multumesc! Maine imi cumpar no-spa sa am la indemana, ca daca ma apuca la serviciu vreo colica (contractie sa fie?) situatia poate sa devina albastra.

A propos de serviciu, draga piticasigogosica, si eu ma simt la fel, mai ales ca e din ce in ce mai aglomerat si de la inceputul anului refuz sistematic sa mai raman mai mult de 30min-1 ora peste program si e nasol ca sunt mereu in urma. Dar si asa imi este tot mai greu sa stau 8,5 - 9,5 ore pe zi la serviciu. Si parca nu mai am nici o motivatie, nici macar sa termin ce am inceput.

Am deja 12 kg in plus. Sincer eu nu ma vad chiar asa de mare (72 kg), inca ma misc destul de ok dar nu stiu unde s-au pus atatea kg (am si numai 1.6m). Voi tot slabe sunteti? Ca numai asa va aud! Si jur ca nu mananc mai mult decat inainte.
Va pup pe toate!

Mergi la inceput