Mamici de Mai - Iunie 2007 (26)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Mica, ma incearca asa un sentiment de gelozie!!! Nu mai am rabdare de nici-un fel!!! Cand mai vad ca au inceput si mamicile dinaintea noastra sa nasca simt ca inebunesc de dorinta de a-mi tine puiul in brate!!!

www.youtube.com/watch?v=0CH9105D1iY" target="_blank">La joaca CU LUCKY

Andrada 27+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Andrada sa vezi ce sentiment frumos o sa fie cand o sa inceapa mamicile noastre. Cum o sa ni se lungeasca ochii in fata calculatorului asteptand vestea cea mare de la mamicile care nasc inaintea noastra.

Mica 26+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Andrada, mai lasa-l pe bebe Antonio 10-11 saptamani sa se faca mare si voinic ;)
Si mie mi se pare ca abia se taraie timpul, mai rau ca un melc - dar mai bine sa stea fetita la caldurica pana creste mare si voinica ;)

Mica, si eu ma gandesc ca multe mamici din odiseea noastra o sa nasca inaintea mea. Atunci sa vezi ce o sa mi se lungeasca si ochii si urechile, dupa cum ai zis!

Anca 25+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Buna fetele,
ma bucur ca v-ati uitat aseara pe National Geographic. Documentarul despre sarcina multipla mi s-a parut f interesant - cel mai mult imi placea cum se "cafteau" gemenii in burtica. Ghizuroiul meu n-a vrut sa se culce la timp, asa ca a stat cu mine, s-a jucat cu masinile si a vazut BBii din burtica la TV. Mi-a spus "mami, BB da din manutze asa", "mami, a dus BB mana la gurita", "mami, da acolo ce e?" si tot asa... Cred ca din grupul nostru vor naste categoric primele mamicile cu gemeni/tripleti.
Sobi, foarte frumoasa camera BB-lui! Spune-mi te rog cum ai facut nisele in perete? Peretele e destul de moale si a putut fi "sculptat" sau le-ai facut prin adaugari de material peste perete existent?
IuliaBR, felicitari pt BB baietel! Stai linistita, circulara de cordon se poate rezolva. BB se misca in continuare si mai are timp sa o desfaca.
Andrada, simptaic tare Lucky! Sincer, imi vine sa rad de nerabdarea ta fata de mom nasterii->ma vad pe mine la sarcina anterioara. Si eu eram 100% convinsa ca-l voi naste pe Matei pe la max 38 de sapt, dar mititelul mi-a jucat o farsa maaaare: s-a nascut fix la 41 sapt! Oricum, pt BB e clar mult mai bine sa se nasca cand e mai grasunel, chiar daca mami se chinuie mai mult la nastere. Pt ca n-am avut lapte imediat dupa nastere, M a slabit 500g in spital, deci nu vreau sa-mi inchipui cum ar fi aratat daca se nastea cu doar 3 kg!
poohy, cine ti-a zis ca BBul nu e monitorizat pe per travaliului in maternitatile din Ro te-a mintit. Acest lucru este facut, desi nu pe tot parcursul travaliului (daca totul e in regula).
Madi, eu am fost de multe ori la BabyExpo si NU pot sa spun ca preturile sunt mai ieftine la toate produsele. Dimpotriva, la unele mi se par majorate fata de cele din magazine. Avantajul targului e ca poti vedea la un loc produsele mai multor firme, dar din pacate putine au discounturi. Hainutele sunt clar mai scumpe decat in oras. Eu te-as sfatui sa cumperi din magazin daca iti place ceva anume. Pt patul pliant, da, trebuie sa cumperi separat o saltea. Ti-o recomand pe cea din iarba de mare-eu am luat patul si salteaua de la Carrefour in 2005, dar cred ca sunt si acum.
Pitica, te inteleg perfect. Si pe mine ma dispera Matei, mai ales cand suntem afara. Sambata de ex am fost la Mall si cat timp tati se dusese sa cumpere ceva papa bun, M m-a alergat pe tot etajul, de am crezut ca-mi dau duhul. Taman cand am gasit o masa libera, a inceput sa urce niste scari. L-am pus cu forta pe scaun langa mine, i-am explicat ca mami nu poate sa alerge dupa el, insa parca nici nu a auzit... Abia astept sa-l duc la cresa. Sigur acolo isi va consuma energia si va invata sa fie mai disciplinat, poate chiar si mai putin rasfatat. Micuta ta nu merge la gradi?
Sadicutza, asa e, laptele praf e f scump si tocmai de aceea trebuie sa facem tot posibilul sa ii alimentam natural pe pui! Ma rog, nu numai din considerente financiare, ci si pt sanatatea si imunitatea lor. Sanatate multa!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 23s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Fetele, cand deschideti capitol nou, va rog sa puneti din nou stelutzele inainte si dupa ****titlu*****. Va gasesc mult mai usor asa. Mercic.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 23s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Buna ziua!

Am vazut si eu aseara documentarul de pe NG cu sarcina multipla!M-a impresionat mult si evident m-am gandit la Msemcu.Al meu sot se juca pe calculator insa il mai strigam sa se uite si pana la urma a lasat jocurile si s-a uitat si el!Era impresionat rau si el!Erau dementiali cei 3 si 4 bebei!

SOBI, mersi mult pt ajutor!Raman datoare! dar dupa natere

Eu sunt bine, bebe misca destul de tare!Cateodata ma si sperie!
De cumparat n-am cumparat nimik inca desi tare mi-as dori!Dar mai avem timp, nu?Am insa deja scaunelul de masina si cadita cu masuta de infasat de la nepotelul meu precum si o scosa de hainute pe care al meu nepotel nu prea a apucat sa le imbrace!

Va pupic!

27+

Alyna
http://new.photos.yahoo.com/alinafobl

Mergi la inceput

Liviana EU sunt vinovata!!! Eu am schimbat gresit capitolul!!!
O sa tin minte data viitoare!!!

PS: LA cat de agitat si CONTRACTANT este Antonio cu siguranta nu va veni mai tarziu decat trebuie... mai degraba mai devreme!!!

Andrada 27+ cu Antonio

Mergi la inceput

Dar chiar... O INTREBARE:

La voi se contracta uterul atunci cand se pune bebe in stanga saui ndreapat??? LA mine se intampla des, ca stand in pat de la miscarile lui sa se intareasca burtik... Si cel mai amuzant este cand se formeaza un guguloi in partea in care e ghemuit el

Andrada 27+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Liviana si toate gravidutele care mi-au raspuns de monitorizare, merci mult de raspuns!
Inseamna ca se monitorizeaza bebe - si e si normal... Eu auzisem (din 2 surse) ca nu. O sa il intreb si pe doctor cum e la el - dar chiar cred ca ar fi normal sa se monitorizeze

Andrada, eu nu simt cand se misca bebe dintr-o parte in alta... Am prins in cateva randuri burta mai umflata intr-o parte, dar nu simt...

Anca 25+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Poohyeu simt de fiecare data cand se misca, dar eu zic cand mi se contracta uterul si-l prinde pe puiutz... in stanga sau in dreapta. In cazurile astea in partea cu BEBE burta este umflata mult si tare, iar in partea cealalta este ca si cand nu as fi gravida..aproximativ...

Andrada 27+ cu Antonio

Mergi la inceput