Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (154)
Raspunsuri - Pagina 9
szaboali spune:
Ingrid, Iarina nu a avut niciodata cruste de alea .Despre mers sa sti ca si Iarina numai daca o atrage ceva merge singurica si merge destul de multisor numai ca daca o punem noi in picioare sa aiba stabilitate dar daca se tine de ceva poate sa fie orice,oricat de interesant ca nu se desprinde.
ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj
Povestea nasterii Iarinei
Giova spune:
Maraki deci tot mai bune preturi sunt la C&A. pacat ca nu am gasit lucruri faine acum cand am fost.
Lili preturi in It. scumpe bre...... Prenatal, Chicco, Peg-perego firme de firme, scoruri de scoruri. La Oviesse ce mai sunt preturi acceptabile. Dar depinde unde mergeti voi, poate sunt si alte mag. cu haine mai ieftine.
Irino cine , ce a avut cu mess-ul tau?
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
irinadum spune:
Nu merge messul si pace. Si sta ca prsotul deschis adica ii vad capul ala prost si galben si atat in rest e mort...sau posedat.
Maraki nu le-am salvat ca nu m-a dus capul dar mi le-a trimsi cineva pe mail mai demult si cum sterg mailurile din ani in paste ...mai e ceva timp pana la paste.
Bai ce ma seaca astia cu eurovisionul lor...ce dobitoci...imi placea dracula...ce satanista mai sunt si eu.
Ingrid S spune:
Irina, din pacate nu. Pediatra a spus ca e aproape inchisa, la 1 an si 4 luni se va inchide. Deja se simte tare dedesubt de piele. Mai greu cu noi...prematurii. Chiar mai citeam pe acolo si mi s-a facut rau cand am vazut cate probleme pot aparea. Noroc ca in afara de hematoamele alea si lipsa poftei de papa, n-am avut nimik. Si acum, totul s-a rezolvat, sper..
Ingrid S si Diana
anasebe spune:
Ingrid Si noi tot Mustela folosim si am si scapat de cojite de pe la vreo 2 luni.
ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi
teolinda spune:
Gio pai de Oviesse auzisem si eu ca sunt mai acceptabile... acum ce-or insemna acceptabile... ramane de vazut.
LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
Giova spune:
INgrid eu am avut cu Marco problema cu cpojitele, dar cand era bebe. Mi-a dat dr. o reteta cu un preparat din farmacie. si i-a trecut cu aia.
Marco al meu mananca tot mai putin. azi dim. a baut 100 ml. lapte, a papat bine la pranz, dupa amiaza i-am dat 3 feluri de papa si a luat cate 2-3 lingurite si gata, seara a baut 100 ml. lapte.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
Bombonicaaaa spune:
Sabotaj? Cine te saboteaza Irino
Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL
Bee spune:
Irino, da ce Anei mele i s-a inchis fontanela? Si daca pana la 2 ani i s-o inchide taare m-ash mira.
MAraki, cand te-am auzit cu Tchibo si alte alea de la Germanika, mi-am amintit cum cotrobaia barbatu-meu la reduceri dupa sutiene pentru mine si haine de bebei, cot la cot cu araboaicele. Avea timp, ca doar era in bussines trip sau training sau mai stiu eu ce si eu eram cu burta la gura. Ce vremuri! Ce treninguri superbe cu 2 E luase pt Ana!
Am zis ca ma culc si nu ma indur, ca barbatul tb sa vizioneze filme proaste! E un "musai" de weekend pt el. Asa-si destinde si el neuronii osteniti.
Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
irinadum spune:
Ingrid pai de ce din pacate nu? Eu stiam ca trebuie sa s einchida mai tarziu, adica cu cat mai tarziu cu atat mai bine. Mario o are aproape inchisa cel putin eu o simt inchisa...Marian zice ca mai e cat o gamalie.Eu am avut o frica s anu se inchid amai repede de toata ziua il pipaiam in cap.
Mai dc e asa buna Mustela pt capre mai mari nu merge ca si eu ammari probleme cu parul ( si cu capul cred) si deci poate .... scap cu mustela