Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (154)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Lili eu i-am luat in nov. pantaloni de trening in oferta la 5 euro. Bluze, sunt cam 15-18 euro, geci de la 20 euro in sus, caciuli la 5 euro, manusi si fular tot la fel. Sosete groase la 2,5 euro.
Eu mi-am luat pijamale de acolo, pt. mine, sunt super misto si cam 18-25 euro.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Al meu se iuita la piratii din Cariabe 2. Mie nu-mi place, asa ca mai stau putin aici.

Maraki noapte buna.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Hai mai Ingrid ca nu mai sunteti prematuri...ce-a fost greu a trecut de multa vreme.

Bombo bine ai revenit ia o si vezi pe unde dai scrumul ala.

IRINOOO - lasa dreac' YM nu vezi ca numai belele aduce? Sau ti s-a facut de-o conferinta?

JANI - ti-ai adus aminte de "tinerete"

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Fetelor, mersi de raspunsuri. Ea a avut la 4 luni si s-au dus cu ulei in doar 2 ture. De atunci, n-au mai aparut. Si ieri le-am vazut, intamplator, cand o pieptanam. Pediatra mi-a recomandat altceva, nu mai stiu cum se cheama, dar am tubul in camera ei. O sa incerc cu unguentul ala si apoi cu Mustela.
Ali, Iarina e mai mica, Diana are deja un an si se teme maxim sa calce singura. Daca are sprijin, mobila, pereti, scaune, mami sau tata, da. Dar nu disper, o sa aiba timp sa mearga...
Azi plimba un scaun prin toata casa si chiar e greu...deci fortza are .
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Ete cine vorbeste...pai eu de o sapt mi-am luat calc aici in camera deci trebuie sa reintru in mana...iar la conferinte fac si eu ca fetel epe mine nimeni nu m-a invitat in ultimile luni...
Na ca nici dezinstalat nu vrea...ia sa vezi ce sterg eu tot pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DIANA azi impingea taburetul prin casa.Si e destul de greu.Ce sa faca si ea ,daca i-am ascuns maldaru de jucarii

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Se anunt anoapte alba sau ce ?.......POSEDATELOR......

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Moni pe asta puteai sa o bagi la subiectul nou nazbatii la un an sau ceva de genul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

NICO
Sa fi sanatoasa, fericita si sa ai liniste sufleteasca.

IRINO... nici pe mine nu m-a mai convocat nimeni. N-am mai facut o confe cred ca din vara. Mustela de capre nu stiu daca e buna sincer n-am incercat-o desi am si eu ceva probleme insa bag niste ulei de masline pe scalp cu vreo cateva ore inainte de baie si se rezolva.

GIO - merci de info cu scorurile.. nu-s f mari...dar nici mici.. cam ca la Z-ul nostru.

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Irina, era cam mirata pediatra ca nu i s-a inchis, de aceea aveam si eu dubii. Dar ea s-a nascut cu capul mic (31 cm), asa ca mai bine totusi sa nu se inchida inca. Oricum mai creste diametrul..
Liliana, nu mai suntem prematuri, dar ei recupereaza pana la 2 ani, ceea ce altii au facut la un an deja..(adik inaltime si greutate). Asta e.
Ma duc la nani, ca la ora 7,30 imi da apelul, nici ceasul nu-i atat de fix.
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput