Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (154)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

LA MULTI ANI NICO!! SA FII SANATOASA, FERICITA SI IUBITA ALATURI DE DARIUTZA SI DE MARIUS!!

Mirela .
Diana s-a trezit pe la 6 si a adormit pana la 9. L-am lasat pe sotz sa-i dea papa, a venit disperat ca nu vrea copilul sa manance nimik, cum am ajuns eu, a mancat tot. Pt mine este o problema, daca vreau sa lipsesc mai mult, ce naiba fac? Numai de la mine vrea...
Imi beau cafeau si revin.
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Hai sa va zic si eu atunci ca cine a sarit ca ars de la mesajul postat de mine ( si nu ma refer la cele noi pe care nu le cunosc ioc)sunt pers. "glumete" din conferinte...si eu nu o sa sterg pozele cu Bia, n-aveti decit sa va dati cu pumnul in cap..pina cind apare luna...si terminati conta...ori va otraviti cu bomboane si lista ar mai putea continua...si cind ma gindesc cit buzz mi-ati dat pe mess sa vedeti ce mai facem
Plec din Bucuresti, asa ca imi pare rau (ori ba) ca nu va vad

AUSTRIA 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

quote:
Originally posted by loren@

Hai sa va zic si eu atunci ca cine a sarit ca ars de la mesajul postat de mine ( si nu ma refer la cele noi pe care nu le cunosc ioc)sunt pers. "glumete" din conferinte...si eu nu o sa sterg pozele cu Bia, n-aveti decit sa va dati cu pumnul in cap..pina cind apare luna...si terminati conta...ori va otraviti cu bomboane si lista ar mai putea continua...si cind ma gindesc cit buzz mi-ati dat pe mess sa vedeti ce mai facem
Plec din Bucuresti, asa ca imi pare rau (ori ba) ca nu va vad

Doamne,mare e gradina ta si multi au sarit gardul!

@@@
pentru minunatele clipe de
sincer mie mi-a lipsit modul tau de exprimare

si mi-ai amintit de ursulinaaa "E NECESAR SA DATI BUZZ"

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

So: am gresit ca nu m-am tinut de cuvant si am scris aici iar, ca am citit aici iar si ca am continuat sa pun poze pe site-ul comun, cand noi de fapt nu avem nimic in comun. Stiu ca avem in comun copilasii, dar se vorbeste asa putin de ei aici, ca nu pune. In 2 capitole, deci peste 40 de pagini, cred ca jumatate de pagina adunat este despre copii. Nu invat odata ca oamenii sunt foarte diferiti si ca la varsta asta nu se mai schimba nici macar daca vor. Eu una nu as putea dormi noaptea daca as turna pe cineva sau daca as arunca rautati despre vreuna dintre voi. Dar fiecare este altfel, si nu trebuie sa ne judecam intre noi. Eu una nu o voi face.
Promit ca nici nu mai citesc aici, imi promit mie, nici nu mai scriu, sub nici un pseudonim si nici nu voi mai pune poze sa ocup locul pe site-ul comun. Ba chiar se va elibera considerabil spatiul acolo, caci am rugat-o pe Dana sa scoata toate pozele cu noi, si cele numai cu noi, si cele de la intalniri.
Pup toti copiii, caci sunt nevinovati, si voua va urez cu toata sinceritatea sa ramaneti la fel daca asta va face pe voi fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Si a vorbit Basescu si hop si Tariceanu.
Cine a zis ca ce face omul face si maimutza adevarat a grait.
Mai terminati mai cu prostiile si treceti la discutii de kk , dinti , muci si altele. Ce dracu' parca aveti 15 ani si va pipaiti pe la scoala pe sub banca.
Eu plec si eu da nu din Cta ci la gratar. Care mai vine?

Mergi la inceput

SORRY DA DE MUCI E INTERZIS
MARAKI STIE DE CE

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Lasa ca nu mananca la ora asta. Si apropo de asta : lui fiimiu ii curge nasul adica mai bine zis ii curgea...acum pare ca s-a dus mai jos adica il aud cum tusea si se auzea ca are pe gat "secretii"... pot sa ii dau ceva in afara de eferalgan sau panadol. De mentionat ca a tusit o data deci nu tuseste la minut.
Si tot apropo de asta mama ma tampeste ca nu e bine sa il scot fara caciula afara...pai dc e cald sunt 16 grade cum naiba sa ii pui caciula. Voi cum procedati. Eu ii pun cam rar caciula si asta de mic. Si vroiam sa mai stiu pareri.
Asta apropo ca plec si iar urla ca nu ii dau caciula.

Mergi la inceput

Eu acum i-am pus bazcutza doar,dar peste urechi.Si nu am imbracat-o foarte gros.Poti sa ii pui ceva, ca mai e si oleaq de vant poate,chiar daca e mai cald.
BIANCA hai mai,zi ce facusi la examen! Sper ca ca da ca nu,noi suntem de vina

Mergi la inceput

Mai da' sincer acum,din toate operele/perlele mele n-au gasit nimic de ce sa decat de "conta"?
E amuzant intradevar sa vezi ca mai sunt si d-astea care muncesc ca sa se intretina,nu? Si sa mai aiba si doua servicii? Vai ce amuzant! Si n-are nici bona? Vai ce fraiera! Nici menajera? Nici macar una asa,de proba pe care s-o dea afara dupa 3 zile? Si degeaba munceste ca n-are nici haine de firma Nici jeep cu ce sa plece in WE
Cred ca asta era ideea de baza

Mergi la inceput

Si daca tot sunt in pauza de lucru,ma intreb cum va reactiona Dana la atatea ordine contradictorii
O sa taie pozele in 2???
Acum puteti sa le lasati, ca ati adunat suficiente mesaje - vad ca stati bine cu prezentza

Mergi la inceput