Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (154)
Raspunsuri - Pagina 16
Florinini spune:
Ursulica, multumesc.
Zic urata viata...ca somnul nu era somn, sexul era si nu, copilul plangea, noi nu puteam iesi din casa ca si inainte, sa mai zic...sau te-am lamurit...
Cat despre luatul de la capat...ma grabesc soro ca mi-e teama sa nu se inchida pravalia productiva...ca e deja la 36 de ani si cine stie cat o mai fi valabila pe piata. Da sa sti ca dupa aia ce-o fi o fi...ca trebe sa ma operez si om vedea ce gaseste docotrelu' la burtoilul meu...
Florinini si David (13.01.2006)
Pozici David
www.dropshots.com/florinini1" target="_blank"> Filmulete David
alin@ spune:
Revin.
Eu eram cu panditul sotului sa nu se masturbeze in baie. Asta era o gluma intre mine si Gabi, pentru ca eu nu am facut sex cand am fost insarcinata. Intram peste el brusc, sau el incuia usa, si pe noi ne amuza faza. Puteti fi sigure ca daca nu era o gluma nu o spuneam NIMANUI! Ca nu sunt asa de proasta. Eu una recunosc ca nu am spus foarte multe despre viata mea privata, nici pe mess cu nimeni si in general nu fac confidente, ca mi-am luat-o cu barfa cand eram mai mica si am invatat ca trebuie sa iti speli rufele in familie. Se rade si daca ti-ai agatat chilotii in ariciul de la geaca, se zice ca esti rupta in c.., prietenii stiu de ce vorbesc. Eu nu vreau sa improsc pe nimeni cu noroi, desi vad ca asa se poarta pe aici. Oi fi old fashion, dar mie mi-e frica de Dumnezeu sa fiu rea.
A, sau daca i-am pus numele copilului Ayan inseamna ca sunt fan Mihaela Radulescu. Vorba Cosminei, daca ea a pus numele baiatului Stefan, inseamna ca e fan Stefan cel Mare.I-am scris Danei un mail sa scoata toate pozele cu noi, sa nu va mai ocupam spatiul.
anasol spune:
neatza mamici,haideti la cafea!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
monica70 spune:
'Neatz@ ! Si io la cafe@!
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
T_Ioana spune:
Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"
mirela10 spune:
m-am gandit mult daca sa scriu mesajul asta sau nu...
de cate ori am crezut ca intr-adevar cunosc pe cineva m-am inselat.asa cum spuneam ieri sunt dezamagita...nu apar pe nimeni si nici nu vreau sa arat cu degetul.am invatat un lucru important:cine sunt eu sa judec pe cel de langa mine?recunosc ca nu ma pot opri sa nu ma minunez de anumite lucruri care eu poate nu le-as face si poate judec in mintea mea.nu sunt o sfanta si nici nu vreau sa par.dar de aici si pana la bataie de joc...asta imi displace profund si sincer o sa cam stau pe margine
a fost parerea mea si atat...
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza si dani(21.12.2005)
monica70 spune:
Ioanoooo vaaai ce ratasi ... ce ratasi ...,vorba aia,daca te culci devreme nici nu stii ce pierzi!
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
T_Ioana spune:
Moni, am avut eu un feeling.........si unde mai pui ca nici nu am dormit cum trebuie ca toata noaptea m-a bantuit proiectul ala neterminat, asa ca m-am trezit la 6 si l-am scris.mai bine stateam cu voi aseara si scriam si ce mai aveam de scris printre picaturi!
Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"
monica70 spune:
Gagici ma apuc de trebi: azi bag conta la greu.Sper sa ma lase impingatoarea de tabureti (acu dimineatza impingea o boxa pusa pe jos
Aoleu acum e iar cu cartile mele de specialitate
Mai din toata distractia asta,cel mai mult regret ca de fiecare data se trezeste careva sa se supere ,sa isi ia bagajele si sa plece.Nu definitiv.Nici macar alea plecate definitiv.
Asta e ... alegerea va apartine.
... Inca ceva,poate se observa ca in confe se evita sa fie invitate persoanele care pe DC,dadeau clare semne ca nu detin un puternic simt al umorului ... (nu vorbesc de cele care efectiv nu aveau timp de confe,nu era "genul lor",sau nu avea nimeni ID lor)
"SINGURA MASURA A LUCRURILOR ESTE IMPORTANTA PE CARE NOI LE-O DAM".
"O ZI CU ADEVARAT PIERDUTA ESTE CEA IN CARE NU AI RAS."
MULTUMESC DIN SUFLET PE ACEASTA CALE,CELOR CE AU FACUT POSIBILA ACEASTA REVARSARE DE PAGINI, CA IN EPOCA "SCHIMBULUI 3"
monica70 spune:
quote:
Originally posted by alin@
Eu eram cu panditul sotului sa nu se masturbeze in baie. Asta era o gluma intre mine si Gabi, pentru ca eu nu am facut sex cand am fost insarcinata. Intram peste el brusc, sau el incuia usa, si pe noi ne amuza faza. Puteti fi sigure ca daca nu era o gluma nu o spuneam NIMANUI! Ca nu sunt asa de proasta.
SI ALTII DE CE SA NU SE AMUZE ATUNCI?