Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (154)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Lindo si al meu tot asa non violent e ca cainele meu care e batran tare saracul...il bate la loc comanda. Cum isi aduce aminte se duce si ii cara pumni si fuge ala saracul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Noapte buna Ioana! Spor cu proiectul.

Gio - bluzitele nu sunt scumpe dar hainutele nu-s f ieftine... daca nu-s la reducere.Si faza proasta e ca unele bluzite s-au cam labartat( depinde de material).

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Irino - deh .. frati ce te miri?

GIO - eu zic sa stai linistita... cine nu are nu stie ce inseamna caine de talie mare in apartament. Vrei sa te chinui si tu si mai ales pe bietul animal?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

eu pe pantaloni am dat 500.000 si bluzita misto din polar, in ton cu pantalonii 300.000
nu am treaba cu ele.
am mai luat in aprilie de la targ haine si sunt ok, doar body-urile nu-mi plac intre picioare, ca il strang la picioruse.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Body de la Z nu i-am luat. Prefer Marks and Spancer. Costa destul setul dar ultima data i-am luat asta vara ( pt 9 luni) si ii vin si-acum. Se comporta f bine la spalat... cred ca se lungesc cumva.. nu-mi dau seama ( ca doar Nicolas creste ca din apa)dar sunt in perfecta stare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Moama cat ati scris!

Mai fetelor ce va tot basicati atat care este mai mare care este mai mic!
Cum vreti sa fie copilul din 2 parinti slabi si minioni? 1 la 2 m si 100 kg???????????
Nu are cum ... imi pare rau dar tot micut va fi!
Logic ca vor fi diferente mari intre copii asta nu inseamna ca unul este mai prost decat celalalt sau mai anormal!!!!!!!!

Eu nu imi compar fata cu copii vostri ... nu am cum ... pt ca sundem diferite toate! Care dintre voi mai au 120 kg cu 1,80m si care dintre sotii vostri au 136 kg cu 2m?
Deci ... atata timp cat dr nu va trag de urechi nimeni nu are acest drept!!!!!!!!!!!!!

www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si cu Raisa Ioana

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

hello,hello....am ajuns si noi acasa de la cina romantica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Stii ce mi s-a parut scump... o salopeta de blugi ( subtire... adica de primavara nu de iarna) care la pretul neredus era vreo 1,2 mil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Mama ce-i aici ...pantaloni, caini jumuliti si cu pumni in bot, bluze....aparate de pompat tzatzele...si alte alea...panda barbatilor sa nu se masturbeze in baie....sexe prin alte locuri...balamuciii ei de treaba...am scris un mesaj la pag 1 si acum voi la pa. 8...iar is in urma...

Florinini si David (13.01.2006)
Pozici David
www.dropshots.com/florinini1" target="_blank"> Filmulete David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Lili si de unde iei tu Mark and Spencer, sau cum s-o fi chemand?
Ursu ai dreptate.
Anasol zi repede cum fu? ce-ati papat bun?

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput