Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (154)
Raspunsuri - Pagina 13
Giova spune:
quote:
Originally posted by teolinda
Stii ce mi s-a parut scump... o salopeta de blugi ( subtire... adica de primavara nu de iarna) care la pretul neredus era vreo 1,2 mil
LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
la Z?
enorm.
eu i-am luat de la C&A la 15 euro parca.sau mai putin.si e super misto.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
teolinda spune:
Ursoaico ai fost tare!
Oricum eu propun sa ne intalnim la bilantul de kg si cm ... la 21 ani pt baieti si la 16ani pt fete si sa facem atunci concursurile de miss/mister, miss/mister XXL, miss , mister etc
monica70 spune:
quote:
Originally posted by Florinini
Mama ce-i aici ...pantaloni, caini jumuliti si cu pumni in bot, bluze....aparate de pompat tzatzele...si alte alea...panda barbatilor sa nu se masturbeze in baie....sexe prin alte locuri...balamuciii ei de treaba...am scris un mesaj la pag 1 si acum voi la pa. 8...iar is in urma...
Florinini si David (13.01.2006)
Pozici David
www.dropshots.com/florinini1" target="_blank"> Filmulete David
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
szaboali spune:
Anasol acum ca cina e luata mai urmeaza
ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj
Povestea nasterii Iarinei
anasol spune:
Giova-ne-am simtit f bine ,chiar am si dansat,io nu am papat nik ca e tarziu si se depune,grasu a papat una bucata ceafa,a fost k oricum.
Noi suntem acum la mama la vaslui si are un bison maltez si dav e foarte darnic cu el,ii intinde toata ziua suzi si azi dim luau micul dejun impreuna:dav in funduletz,pufy in fatza lui,dav lua o guritza din biscuite,apoi pufy,apoi dav,apoi pufy si tot asa......sa mor nu alta
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
monica70 spune:
quote:
Originally posted by anasol
Giova-ne-am simtit f bine ,chiar am si dansat,io nu am papat nik ca e tarziu si se depune,grasu a papat una bucata ceafa,a fost k oricum.
Noi suntem acum la mama la vaslui si are un bison maltez si dav e foarte darnic cu el,ii intinde toata ziua suzi si azi dim luau micul dejun impreuna:dav in funduletz,pufy in fatza lui,dav lua o guritza din biscuite,apoi pufy,apoi dav,apoi pufy si tot asa......sa mor nu alta
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
irinadum spune:
Anasol dar e un gentelman al tau baiat , al meu se serveste direct din castronul cainelui ba mai mult ii mai si ia din gura si nu il pot prinde tot timpul in flagrant.
anasol spune:
ali,pai as face io,dar n-am cu cine,ca i-am spus lui grasu sa ma astepte numai putin sa citesc ceva pe forum si am citit frate 10 pagini si in timpul asta a adormit.asa ca pe forum toata noaptea cu mine
teolinda spune:
Gio - Marks and Spancer noi avem la Mall.Pe bune ca salopeta aia la pretul ala am vazut-o dar Nicolas a primit-o cadou de la finutza mea ( e obsedata de Z... cand o face asta copil am pus-o!)
Florinaaa
Bai sunt f fericita ca am parul atat de scurt .. ca am ceafa libera si nu mai stau cu el prins in "coama". Imi cadea parul in asa hal incat bietul Nicolas mereu avea cate un fir de par in mana si mi-l dadea mie "Iete".