Ati calatorit cu Sky Europe?

Ati calatorit cu Sky Europe? | Autor: Corina Paraianu

Link direct la acest mesaj

Cei care deja ati calatorit cu compania comerciala Fly Europe va rog sa ma ajutati si pe mine cu cateva informatii.
Cum a fost zborul?
Rezervarile se fac doar pe Internet?
Fata de pretul afisat pe site, ce alte sume ati mai platit?
De exemplu am incercat sa fac o rezervare Bucuresti-Viena-Bucuresti si am obtinut pretul de 80 euro (!!!!).
Va rog, impartasiti-mi din experienta voastra cu aceasta companie.
Multumesc,
Corina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Eu am calatorit o singura data pe ruta Paris - Budapesta. A fost super OK, e o companie low cost de calitate.
Biletul se plateste pe net cu un card valabil in strainatate, poate fi si in lei. Este bilet electronic, la imbarcare trebuie un act de identitate si te gasesc ei in baza lor de date. Sunt seriosi.
Eu am mai cumparat deja pentru la vara pe aceeasi ruta la 100 euros.
Apeleaza cu incredere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Eu merg cu ei si sincera sa fiu imi convine.Din Martie pot pleca direct din Viena .In Septembrie de exemplu, am platit pentru mine si copii 112 euro dus intors(din Bratislava), pentru Septembrie anul acesta dau aproximativ 100 euro.Nu se percepe alta taxa, sunt corecti.Eu ii recomand cu caldura.

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

doar vreau sa confirm:

http://www1.skyeurope.com

asta e situl lor? Preturile sant super.
Cred ca o sa-i folosesc si eu la vara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Da, ei sunt!
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna,

Am mers cu ei de cateva ori, n-am nimic de reprosat. Chiar miercuri zbor cu ei la Roma, si sora mea zboara din Bucuresti la Roma tot cu ei.

Numai bine,
Ruxandra

Puskin-Inni-Anangel Lexi-Mamica Dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Eu am vazut niste preturi de 4 euro plus taxe pentru un singur drum. Nu e leapsa, nu ????

Mi-am gasit un bilet destul de acceptabil pana in Belgia, si de acolo ma bate gandul sa merg cu Sky Europe ca au preturi super. O sa cumpar biletele in cateva luni.

voi cu cat timp inainte le luati? Vreau sa stiu daca preturile sant mai scumpe daca nu-ti faci rezervarea cu luni inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Sanca, pana vin fetele cu detalii...
Cu cat mai devreme iei biletul la companiile no frills, cu atat mai ieftin. Chiar inainte de data plecarii deja ajung la preturi aproape ca la restul. Sa nu uiti sa verifici kg de bagaj care intra in bilet.

Nu sunt tzepe, dar nu vei primi de papa, nu prea e personal auxiliar (pilotii doar, de multe ori), pleci din aeroporturi mai mici si nu exista refund. Nu sunt reguli, dar cam asa tin costul jos. Se mai intampla din cand in cand sa anuleze zboruri, dar in cazul asta te reprogrameaza. Incerc sa gasesc povestea unui individ care a mers pana/venit de la Londra cu Air Canada si de-acolo a luat Ryanair-ul la Roma si inapoi si era ffff la obiect. Atingea toate aspectele si temerile astea si multe altele. Daca gasesc revin cu linkul. Asa ca daca stii exact cand mergi, ia biletele cat de repede poti.

www.webshots.com/user/_mQQm_" target="_blank"> & 

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Am fost de 2 ori cu ei pe ruta Buc-Bratislava si retur si de fiecare data a fost super ok.

Laura si bebitele: Bianca (7 ani jumate) si Ramona (4 ani jumate)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank_miki spune:

Mama mea cu fratele meu,vin la mine in Viena la cel putin fiecare 4 luni,si numai cu SKY.sunt foarte corecti,si preturile care sunt pe site,sunt corecte.Mai ales ca acum se zboara direct din Buc-Viena-Buc,nu mai e nevoie sa iei autocarul din Bratislava pana la Viena.Mancare nu au,si atentie,nu comandati nimic in avion, va treziti cu preturi mari.Ca mama mea,a cerut o apa minerala-2,50 euro a trebuit sa plateasca.
Rezervare eu am facut de aici telefonic,si mi-a platit o prietena direct la Bratislava,in Viena nu au sediu.Dar poti rezerva si pe net,platind cu card,la aeroport arati pasul s-au bulet.si-ti da biletul de drum.
Poti zbura cu SKY linistita.

Ank si"Cei patru muschetari"

www.dropshots.com/miki_1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Si ai mei parinti au venit cu ei anul trecut dar din Budapesta, totul a fost ok la un pret soc: 70 eur pt amandoi!
Iar anul asta vom face la fel, am gasit acelasi pret bun pe care o sa il rezerv zilele astea, pt luna iulie.
Insa am remarcat ca din cand in cand fac promotii gen 0 eur, adik platesti doar taxele de aeroport, insa dureaza doar 1 saptamana si apoi iar se revine la pretul lor obisnuit de cativa euro

Rezervarile se fac doar pe internet, nu mai platesti nimic in plus, daca vrei sa schimbi apoi datele se poate cu o penalizare de 30 eur parca, iar la check in te prezinti doar cu pasaportul sau buletinul cred mai nou. E bine ( dar nu obligatoriu) sa ai si un print cu rezervarea facuta ca in caz de ceva sa le-o fluturi sub nas.

Mergi la inceput