Ah acuma vad ca Ank miki a facut rezervarea prin telefon, deci se poate si asa, nu stiam. Oricum e bine sa ii ceri codul de confirmare ca sa ai ceva la mana in caz de ceva.
Am calatorit si eu cu Sky Europe, de 3 ori pana acum, pe ruta Budapesta-Paris. Am fost foarte multumita de ei, nimic de reprosat.Au avioane bune, servicii ieftine si de calitate. Nu au intarziat, au ajuns chiar cu 10-15 minute mai repede decat era programat.
Luna trecuta, in ianuarie, am fost acasa in Romania, si am platit pt 2 persoane dus-intors 265 Euro, toate taxele incluse. Daca cumperi mai din timp, iei si mai ieftin. Data viitoare tot cu ei ma duc!
Din punctul meu de vedere, sunt o companie serioasa, poti apela la ei cu incredere.
Cristina P
eu porimesc mereu pe mail oferte de la ei.
acum au promotie de 5 euro, daca faci rezervare ... de exemplu la 3 pers, 2 adulti si 1 copil, pana la Roma, paltesti 187 euro cu toate taxele...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza din concurs a Dianei se numeste Humulesti.jpg - Va place???
ah.. ce preturi gasiti voi! eu am facut acum pentru luna iulie .. rezervare din buc pana in dortmund, germania.. 1 adult+1 copil.. s m-a costat 175 euro.. cu wizzair... cum naiba? ca incep sa ma oftic!!
s-auzim numai de bine! si