PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (29)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Alexia27 si pe mine ma intereseaza!

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

si io vreau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Sarilla, nu stiu cum sa trimit atasuri pe PM, asa ca le-am pus pe mailul comun. Daca nu poti sa le iei de acolo, da-mi pe
PM mailul tau si ti le trimit asa.

Eileen Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

quote:
Originally posted by maryion

Eu fac asa branza calcica:
250 ml lapte + 2 pastile Ca lactic
eu nu le pisez si le pun o data cu laptele
cand incepe sa se umfle incep sa amestec pana se branzeste si amestec continuu
apoi cand se separa branza de zer o trec printr-o strecuratoare si nici nu o las la scurs (sincer nu este nevoie)
imi iese 1-2 linguri de branza (foarte dulce si buna)
asa am facut de prima data si nu am dat gres deloc
eu nu sunt o super gospodina dar, sincer, cu branzica nu am probleme
in cateva minute e gata

VARSTA DARIUS-THEODOR

POZE

Mary de Darius-Theodor (14.07.2006)

Mi-am luat inima in dinti si am incercat si eu inca o data. A iesit super. Exact asa cum spui tu, numai ca eu am pisat tabletele inainte. In fine, a iesit f bine, sper sa ii placa Dariei; astept sa se trezeasca.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adas spune:

sanziana iti multumesc mult de tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leistra spune:

Multumim mult fetelor de urari, ne cerem scuze ca nu reusim sa tinem si noi pasul cu mamicile harnicute de piersicute, de aceea multi pupici tuturor de la noi

LA MULTI ANI! PENTRU ANDREI SI LEILA

daniro, bine ai venit printre piersicute

Sa va dam si noi niste vesti: nu ne-a iesit nici un dintisor, dar cred ca nu mai dureaza mult, am spun tata, mergem de-a buselea, facem mari figuri la papica, ne rostogolim, asa ca eu o imbrac in timp ce cucoana sta pe burta, nici pe noi nu ne mai intereseaza jucariile, cautam ceva de spart si aruncat, poate puteti vedea aici scaunelul pe care l-am luat si in care poate sta pana la opt ani- www.stokke.com, spunem si pa pa daca musafirii ne pleaca, nu ne place de nici o culoare daca ne pune mama in pat

Marti mergem cu ea la fotograf sa ii facem un reportaj, mai mult pentru bunica si bunicul ca merg cu ea in concediu cand se mai incalzeste, asa ca dupa-amiaza ma duc sa ii caut ceva frumos de imbracat!

martta, am crezut ca o descrii pe fiica-mea

fetelor, va pupic si va spun cu drag ca mi-e dor de voi, dar si eu am inceput munca de mult timp si mi se duce saptamana ca nebuna

http://photos.yahoo.com/adina_roberta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Buna mamici!
Ca tot este vorba de branzica, eu i-am facut o perioada cu iaurt dar de vreo 3 saptamani iidau din comert si ii merge bine. Iaurt numai danone. Am incercat si mili si nu a vrut sa manance. Mi se pare mult mai acru. Iar danonino mananca in fiecare zi dupa piureul de legume ca desert. Pana acum nu am avut probleme cu el. Mie personal imi place mult marca danone. Si nu pt ca a mai laudat-o Larisa ci pentru ca mi se pare gustoasa. Si vad ca si lui Vladimir.

Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcenciel spune:

Buna dragelor...
Ieri am citit pana pe la pagina 17 si vad ca azi sunteti deja la pagina 4. Citesc nitel din urma cat doarme Lucas.
Azi noapte s-a trezit de vreo 4 ori, dar nu cred ca de la dinti, ca nu a plans... I-am dat sa pape de fiecare data si a a dormit. Alfel daca il las in patut se enerveaza si chiar daca se joaca nitel, la un moment dat are nevoie de atentie. Ma gandeam ca poate nu ii mai ajunge sanul, daca nu reuseste sa doarma intins pana dimineata. Ce ziceti, ar fi bine sa ii bag un biberon cu cereale sera, inainte de san?
As incerca in seara asta, chiar daca pana acum incercarile de a-i da lapte praf s-au soldat cu "cah"...
Sau supa cu lapte, la biberon? Si dupa aceea san?

Fotografii cu Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

arcenciel, eu i-am dat lui Eileen biberon seara cand nu a mai luat in greutate. Ai putea sa incerci ca si completare la san. Daca nu-i place laptele praf, poti sa incerci sa-i pui una-doua masuri de cereale ca ii mai schimba gustul si s-ar putea sa il pacalesti

Eileen Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Adas,Ramoon,Oanaalex,Elena24, mercic de raspuns, ma bucur sa aud ca nu suntem singura piersicuta cheliuta...
Va doresc un weekend placut!

Astept sa se trezeasca Antonia sa ii mixez legumele cu noul blender Braun pe care l-am achizitionat chiar azi

Genie si Antonia

www.dropshots.com/antonia25

Mergi la inceput